נכתב במקור על ידי Yoske בתוך מגלשה של גן שעשועים. היא הייתה חרמנית וזה היה המקום הכי קרוב, זה מה שיצא.. וואו.. פשוט וואו..
נכתב במקור על ידי Mosko121 מורה שניראת טוב?! פףףףף XD אתה חולם זה רק בסרטים או ברוב החלומות. חח אחי היית רואה תמורה שלי היית מתחרמן בשנייה!!
נכתב במקור על ידי C®azy במטוס בדרך חזרה לישראל עם האקסית. high mile club
אני חופשי אצל חברה שלי ניכנסים לחדר ונועלים..אין כמו המיטה הנוחה..
נכתב במקור על ידי Mosko121 מורה שניראת טוב?! פףףףף XD אתה חולם זה רק בסרטים או ברוב החלומות. טחח חכה שתכיר את חנית המורה שלי לערבית אררררררר
נכתב במקור על ידי Yuval טחח חכה שתכיר את חנית המורה שלי לערבית אררררררר חנית מורה לערבית? חח לא הייתי מתעסק איתה
היא הייתה במודיעין אז היא יודעת ערבית. נראלי היא גם מורה למתמטיקה
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 14-08-2009 בשעה 16:34.
מגרש כדורגל ליד הבית שלי בשעה 2 בלילה..
נכתב במקור על ידי Ori high mile club mile high *
Savage 2
נכתב במקור על ידי eaxs mile high * שתוק.. חח מה קורה יא זבל?
נכתב במקור על ידי Mosko121 מורה שניראת טוב?! פףףףף XD אתה חולם זה רק בסרטים או ברוב החלומות. תתפלה יש לי עכשיו מורה מטר 65 לא יותר מזה בלונדינית (מורה ללשון) בת 28 נראת אש.. במיוחד כשהיא בא עם טייץ בא לי לעבור להפליק לה אל התחת !
נערך לאחרונה על ידי cAnn0N; 16-08-2009 בשעה 14:39.
נכתב במקור על ידי Ori שתוק.. חח מה קורה יא זבל? אורי רוצה להצטרף איתי ל 30 meter club? אצלי בקומה השלישית תבוא
נכתב במקור על ידי eaxs אורי רוצה להצטרף איתי ל 30 meter club? אצלי בקומה השלישית תבוא חחח מה יש לכם רק שלוש קומות איזה עוני.. בוא אלי לקרוואן משהו אש טוב נו וילה מה לעשות אפשר לבנות ארמון בשטחים לאף אחד זה לא יפריע
נכתב במקור על ידי Ori חחח מה יש לכם רק שלוש קומות איזה עוני.. בוא אלי לקרוואן משהו אש טוב נו וילה מה לעשות אפשר לבנות ארמון בשטחים לאף אחד זה לא יפריע אני יבוא
נכתב במקור על ידי Nova אני יבוא בוא לאתגר פתחתי אותו עם שאלה חדשה 3 נקודות
חוקי הפורום