נכתב במקור על ידי yamachitov תן עוד שאלה.. אסור להגיב פה חוץ מתגובה לשאלה שאלה הבאה קשה " _____ _______ לבושי ___ _____ בצום _____ ______ על חיקי _____ "
ואני בחלותם לבושי שק עניתי בצום נפשי ותפלתי על חיקי תשוב
נכתב במקור על ידי avidorturgi ואני בחלותם לבושי שק עניתי בצום נפשי ותפלתי על חיקי תשוב תשובה נכונה שאלה הבאה קלה " ____ דודי ____ ___ קומי ___ _____ ____ ולכי ___ "
נכתב במקור על ידי <אור> תשובה נכונה שאלה הבאה קלה " ____ דודי ____ ___ קומי ___ _____ ____ ולכי ___ " ענה דודי ואמר לי קומי רעיתי יפתי ולכי לך
נכתב במקור על ידי L&D ענה דודי ואמר לי קומי רעיתי יפתי ולכי לך תשובה נכונה שאלה הבאה קשה מאוד=4 נק' " זה ____ ___ ____ על _____ מחצית ____ ____ _____ _____ ____ ___ _____ _____ תרומה ___ "
נכתב במקור על ידי <אור> תשובה נכונה שאלה הבאה קשה מאוד=4 נק' " זה ____ ___ ____ על _____ מחצית ____ ____ _____ _____ ____ ___ _____ _____ תרומה ___ " זה יתנו כל העבר על הפקדים מחצית השקל בשקל הקדש עשרים גרה השקל מחצית השקל תרומה לה'
נכתב במקור על ידי L&D זה יתנו כל העבר על הפקדים מחצית השקל בשקל הקדש עשרים גרה השקל מחצית השקל תרומה לה' כל הכבוד אחי שאלה הבאה קלה " חצי ____ שנונים __ ____ _____ " וסתם שאלה אחי מאיפה אתה ברמלה ? יש לי משפחה שמה
נכתב במקור על ידי <אור> כל הכבוד אחי שאלה הבאה קלה " חצי ____ שנונים __ ____ _____ " וסתם שאלה אחי מאיפה אתה ברמלה ? יש לי משפחה שמה חצי גבור שנונים עם גחלי רתמים
נכתב במקור על ידי L&D חצי גבור שנונים עם גחלי רתמים אני בכוונה עושה ציטוט כדי שלא יבלבלו תשכל על עריכה חח.. אחי לא הוספת לי 4 נק'.. ועכשיו עוד נקודה חח
נכתב במקור על ידי L&D אני בכוונה עושה ציטוט כדי שלא יבלבלו תשכל על עריכה חח.. אחי לא הוספת לי 4 נק'.. ועכשיו עוד נקודה חח אל תדאג אני יוסיף חחח שאלה הבאה קלה " וחכך ___ ____ הולך ____ ____ ____ שפתי _____ "
נכתב במקור על ידי <אור> אל תדאג אני יוסיף חחח שאלה הבאה קלה " וחכך ___ ____ הולך ____ ____ ____ שפתי _____ " וחכך כיין הטוב הולך לדודי למישרים דובב שפתי ישנים
נכתב במקור על ידי L&D וחכך כיין הטוב הולך לדודי למישרים דובב שפתי ישנים תשובה נכונה שאלה הבאה קשה "ויהי ____ ____ ___ להקים ___ ______ _____ אותו ______ ____ ואת __ ____ __ _____ ___ כל כליו ______ ______ ____ "
נכתב במקור על ידי <אור> תשובה נכונה שאלה הבאה קשה "ויהי ____ ____ ___ להקים ___ ______ _____ אותו ______ ____ ואת __ ____ __ _____ ___ כל כליו ______ ______ ____ " ויהי ביום כלות משה להקים את המשכן וימשח אתו ויקדש אתו ואת כל כליו ואת המזבח ואת כל כליו וימשחם ויקדש אתם ואחי אתה צריך להביא לי עוד נקודה..
נכתב במקור על ידי L&D ויהי ביום כלות משה להקים את המשכן וימשח אתו ויקדש אתו ואת כל כליו ואת המזבח ואת כל כליו וימשחם ויקדש אתם ואחי אתה צריך להביא לי עוד נקודה.. הוספתי אותה כבר מקודם שאלה הבאה ואחרונה לאתגר קשה מאוד ___ ____ __ ____ לא ____ _____ ____ ____ __ נשא ___ ____ "
רמז בגלל שזה קשה זה בספר תהילים
חוקי הפורום