אז ככה נגיד כוס פלסטיק 15% נקי שלוק אחד ואז שלוק XL.. הכי טוב.. באמא זה יותר נוח כי ה-XL מגדיל ת'נפח ואז זה מעצבן לשתות כוס שלמה חחח וזה עושה יותר סטלה.. + סגריה ככה בצד נרגילה P=
אז ככה נגיד כוס פלסטיק 15% נקי שלוק אחד ואז שלוק XL.. הכי טוב.. באמא זה יותר נוח כי ה-XL מגדיל ת'נפח ואז זה מעצבן לשתות כוס שלמה חחח וזה עושה יותר סטלה.. + סגריה ככה בצד נרגילה P=
נערך לאחרונה על ידי clicker; 17-08-2009 בשעה 10:15. סיבה: תיקון תיוג
|
|
אני יגיד לך את האמת, כשאני במסיבות אני פשוט שם רבע כוס וודקה ועם השאר XL ואז מערבב עם קש
ושותה את זה (בלי הקש כמובן אני לא מסכן חח).
אבל שאני רוצה לתפוס ראש מהר אני שותה כמוך - ממלא כוס שלמה בוודקה ותופס פחית XL כל פעם אני
לוקח שלוק גדול של וודקה ואז "מרגיע" את החריפות עם קצת XL
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
King
תלוי מתי ואיפה..
בדרך כלל בימי שישי רגילים שיוצאים רגיל .. אז בכוס פלסטיק חצי כוס וודקה ובכוס השניה אשכוליות נגיד..
אני לוקח לגימה מאשכוליות ואז שותה תשוט וודקה ואז שותה עוד קצת מאשכוליות..
ולפני מסיבות ובמסיבות אז אני שותה בכוס פלסטיק גדולה.. חצי כוס וודקה חצי כוס xl מעורבב .. ושותה את זה עם קשית או בלי וסיגריה בצד..
המלך חזר
אני שם רבע כוס וודקה וכל השאר XL מערבב עם קש וסיגריה בצד חח ..
אני מתחיל לישתות נקי רק אחרי כמה כוסות מעורבבות
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
נקי עם זאפיבון =\
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
בכוס בדרך כלל..עם אשכוליות דה בסט
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
שוטים נקיים של וודקה ומקסימום אחרי שלושה ארבעה כשזה מתחיל להיות קצת חריף אני שותה איזה משהו אחרי זה
חצי כוס ודקה(פלסטיק)
שותה נקי באיזה כמה שלוקים
ואז עם איזה זאקוסון או זאפיון (אין לי מושג איך להגיד את זה בעיברית O.O)
תלוי איזו וודקה
פינלדיה אני יכול לשתות כמו מים,בדרך כלל חצי כוס וחצי XL
כנל אבסולוט
גריי גוס,ואן גוך וכלו אי שותה שאט נקי ואז רבע כוס וודקה והשאר XL
נערך לאחרונה על ידי Red Empire; 17-08-2009 בשעה 19:12.
אי אי גריי גוס,ואן גוך ... למי יש כסף כפרע חחח וודקה זולה חח כמו אלסקה 2 כוסות אתה עף.. זה איצטון מזדיין שעושה אנגאובר ת'ה רוצה למות חחח לא כיף לשתות עם עירבוב.. לא ככה? זה עושה את כל הנפח של הכוס בטעם של וודקה P= עדיף שוט נקי ואז להרגיע עם XL חחח
חחחחחחחחח אני רועה יש פה אנשים רוסים
אני שותה נאקי אם זאפיבון
וכל מי שמקי קורה לזה זאבליבון