יענו איפה זה הcmd
יענו איפה זה הcmd
|
|
למה יש לך 2 משתמשים ?
ולמה דאבל ?
לCMD נכנסים ככה :
התחל > הפעלה > ורושמים שם CMD ואז אנטר.
אחי אני לוחץ על התחל ולא מוצא את ההפעלה... וסליחה על הדאבל...
http://www.siz.co.il/down.php?i=kintxjzzjj0n.dib
יש לך את שורת החיפוש למטה
תרשום בה cmd
שמע אח שלי,כמו שאמרתי,לא נראלי שזה לXP,אני מרים ידיים אין לי עוד מה להציע,
אתה רוצה שאני ישאיר אולי מישהו כאן יעזור לך או שנעביר ל'תמיכה טכנית' ושם אני בטוח שידעו מה לעשות ויתנו לך תשובה סופית ?
תחזיר לי תשובה אחי
עריכה :
אורי אמר דבר יפה,תנסה אותו כי לי זה הצליח (מצאתי את הCMD).
נערך לאחרונה על ידי noob-style; 18-08-2009 בשעה 22:00.
אחי תראה מה זה כותב ואם אתה לא יודע תעביר....
גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה.
![]()
שמע אחי אני רואה שלא הולך,כנראה זה בגלל שזה לא בשביל VISTA,
אני מעביר לשם,אורי ירדן וכל מי שעזר מוזמן לעזור לו גם משם,אני לא יודע מה עוד להגיד לך אחי,
תמיכה טכנית אני מעביר אליכם,תקראו תגובות קודמות לראות על מה מדובר,
תודה לכם.
תודה עזרא אני רואה שאתה משקיע בגלל זה אתר מנהל קבל ח"ח
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב לאחר שניסו לעזור לך ממש יפה אני רק אגיד את דעתי אם אבא שלך נעל הוא עשה בשכל! כי כנראה אתה משחק יותר מידי.
לפרוץ משתמשים במערכות הפעלה זה הדבר הפשוט ביותר בעולם למי שיש את הכלים והידע לכן אני לא אסביר לך איך לפרוץ כי יש בזה שימוש לרעה, וגם כי זה נחשב לפעמים כסוד מקצועי
מצטער.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי תקשיב נכון אתה רוצה להוריד שיר אני לא יכול נכון אתה רוצה להיות על המחשב בלי הגבלת זמן אני לא יכול אחי בבקשה התפקיד שלך זה לעזור בבקשה אחי אני ילד מסכן![]()
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמו שאמרתי לך זה לא העניין של כמה מסכן אתה אלא העניין של לא לפרסם דברים כאלה כי אני מאוד עקשן בנושא אני לא מלמד איך פורצים למחשבים ולא לרשתות ולא לכלום כי זה לא אתי מבחינתי וזה תמיד מסתיים בשימוש בזה לרעה אז עזוב אותך מבקשות של אני מסכן כי אני באמת מבין את המסכנות אך אני לא מוכן שעל המסכנות שלך בסופו של דבר תבוא השחתה של מחשב אחר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי זה לפרוץ סיסמא במשתמש שבמחשב שלי זה חוקי זה לא לפרוץ למחשב אחר!!!! בבקשה אחי בבקשה אני לא יפרסם את הדרך בבקשה!!! מתחייב תגיש תלונה אם אני מפרסם תעשה מה שאתה רוצה באן לצמיטות מהפורום מה שאתה רוצה אחי אני מתחנן יש לי עוד פחות מ60 דקות עד שהמחשב נסגר והוא נפתח ב13:00 אחי זה מצב קשה![]()
נערך לאחרונה על ידי yuvalbt; 18-08-2009 בשעה 23:04.
אחי תראה אפילו לאתרים זה לא נותן לי להכנס הכל הכל אבל הכל חסום!!!
גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה.
![]()
מ א ו ש ר
אוקיי אבא שלך קצת הגזים... טוב אז חכה לה"פ ממני.
יום טוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!