נכתב במקור על ידי Adir® קישור ל XD? ואני לא בבית כרגע והנה כתבת: פורסם במקור על ידי <HEN> אין ביקוש אחי, אז ככה שאין הרבה מעלים/מורידים. REVTT Chuck S02 XviD מורידים: 3 מעלים: 17 רק תנסו אה.... XD התכוונת REVTT חשבתי שאיזה איזה טראקר אחר שאני לא מכיר (רשמת RTT)
נכתב במקור על ידי <HEN> אה.... XD התכוונת REVTT חשבתי שאיזה איזה טראקר אחר שאני לא מכיר (רשמת RTT) XDDDDDDDD מישהו יודע אם יצא PES 10 אם כן אשמח לקבל לינק
נכתב במקור על ידי Adir® XDDDDDDDD מישהו יודע אם יצא PES 10 אם כן אשמח לקבל לינק עדיין לא יצא!
אם אפשר את הסדרה בקר(ואם אפשר פאק של כל העונות פשוט לא הצלחתי למצוא הורדה של הסדרה) תודה מראש
נכתב במקור על ידי BBA אם אפשר את הסדרה בקר(ואם אפשר פאק של כל העונות פשוט לא הצלחתי למצוא הורדה של הסדרה) תודה מראש תן לי את השם המלא באנגלית!
Becker
אני חושב שזה Dr.Becker חוצמזה מה אמרת שתעשה הערב אה ?!
אני?? ולסדרה קוראים Becker
נכתב במקור על ידי BBA אני?? ולסדרה קוראים Becker לא חן
אם אני רוצה להעלות רטיו בTL בעזרת ריסיד יש משהו שאתה יכול לעזור לי בזה שתביא לי הורדה מטורנט אחר ?
שלי =] ^^ !~!
נכתב במקור על ידי HilelS אם אני רוצה להעלות רטיו בTL בעזרת ריסיד יש משהו שאתה יכול לעזור לי בזה שתביא לי הורדה מטורנט אחר ? לא לזה מיועד האשכול! טוב אני רואה שאין ביקוש, נעול!
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 20-08-2009 בשעה 13:21.
חוקי הפורום