|
|
ULTIMATE GUITAR
למה אתם מכלילים את NEM?זה השיר הכי קל ביקום
זה השיר הראשון שלמדתי לנגן...
גנבת לי את המילים מהפה
גם אתה מנגן על בס?
גם לי בהתחלה קשה לנגן עם מפרט אבל עם הזמן מתרגלים
למרות שבעקרון אני לא צריך מפרט כי אני משתמש באצבעות(בס,זוכרים?)
וכן,WYWH של פינק פלויד
אל תגידי לי שלא שמעת את השיר/האלבום
אני מקווה שאתה צוחק
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחח סורי,אבל זה בגדר חובה לשמוע את האלבומים הבאים:
The Wall
Dark Side Of The Moon
Wish You Were Here
Animals
Atom Heart Mother
תשמעי את כולם,תאמיני לי יעשה לך רק טוב
עזבי את זה שTHE WALL זה קלאסיקת חובה,זה פשוט אלבום בן ז^%ה!
DARK SIDE פסיכודלי בטירוף,את על סמים,כנ"ל לגבי ATOM HEART
WYWH אלבום ענק!!!
ואנימלס ממש טוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אסף נות'ינג זה גם השיר הראשון שלי ונוקיניג און זה שיר נחמד למרות שהוא קל מוות וגם קליפורניקיישן יושבים על זה שעה (כולל סולו) ויודעים את זה הכל תלוי בהשקעה (בכללי) גם אני לא ידעתי עם מפרט עכשיו אני הרבה יותר מעדיף מפרט על אצבאות...ומי שרוצה יש שיר יחסית קל של דייר סטריטס קוראים לו money for nothing הגיטרה שם עושה קטעים חזקים...
מה אתה קשור?><
יפה מאוד!
מאוד אהבתי איך שפרטת (:
קרדיט לי^^ D:
" For Those About To Rock - We Salute You "