סאמקק יש לי מחר ב9 בבוקר מבחן מעבר בספרות.. שאללה רק יודע למה אני צריך לעשות אותו..
אני לא טוב בספרות. ולא כי אני אידיוט כי השיטת לימוד מפגרת.
כל שנה אני מקבל מורה יותר מפגרת מהשניה.. בכתה ט' המורה המציאה מוטיבים "מוטיב ההגברה" "מוטיב הכד" ועוד חרטות כאלה שהייתי אמור להסביר איך הם באות לידי ביטוי.. כאילו פאק מטומטמת איך אני אמור להסביר משו שאין לו שום משמעות?!:|
בכתה י' קיבלתי מורה נצית חובבת היטלרים ומכוערת, היא לא ידעה מה היא מדברת והיא כתבה בשגיאות כתיב.. העיפה אותי כל הזמן מהשיעור קיבלתי 16 במחצית א'. מחצית ב' למדתי קצת אחרי שלא נכנסתי בכלל לכתה וקיבלתי 85 במבחן וביאסתי לה תחיים.
והשנה המורה הכי נוראית בעולם. מטומטמת, חושבת שהיא חכמה, מכוערת, יש לה פלטה בגיל 40, ולא יודעת מהחיים שלה.
מחצית ראשונה קיבלתי 80 סבבה.. מחצית שניה נתנה מבחן של שאלה 1!!!! וזאת היתה השאלה:
"כתוב מהם הקונפליקטים בסיפור, איך הם באים לידי ביטוי בעלילה (לאאא אז איך הם באים לידי ביטוי בכושלאמא שלך מפגרת), מהן הדמויות שסובלות מין הקונפליקטים האלה ולמה, איך הקונפליקטים נפתרים.
על השאלה יש לענות בצורת חיבור שכולל ראשי פרקים. מינימום מבחן להגשה 6 עמודים."
יעני טוב שלא עשית לי מבחן בהבעה במקום בספרות וטוב שלאא רצית שאני אכתוב לך תסיפור מחדש. בת של שרמוטה.
אני שונא לחרטט אני כל כך שונא.. אני כותב את אותה שורה פעמיים במילים אחרות ואני כועס על עצמי.. אני לא מסוגל.. אני חיב שאלות שהתשובה אליהם היא קצרה וברורה.. שישאלו תאכלס.. שלא יבואו לי בשאלות בסיבוב, כוסס אמא של המשרד חינוך הבן שרמוטה שלנו..
ושלא תראו אותי אנלפבית.. אני אוהב לקרוא.. אבל הם כל כך מוציאים את החשק מלקרוא.. במקום לעודד ילדים לקרוא הם מעודדים אותה לא לקרוא ואז התוצר לוואי זה ערסים. כוסאמקקקקק עם הבני זונות האלה..

ציטוט ההודעה