אך איזה הופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ה after party היה יותר טוב מההופעה
למרות שדוגרי הכי נהנתי מההופעה של מיכל
איזה גדולה היא אפילו אחרי ההופעה דיברתי
איתה והיא נתנה לי חיבוק!
אז מי היה שם?
|
|
מה היה בברזילאי יום שני?![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
של מי הייתה ההופעה?כמה זמן?...פרט דברים..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני הייתי
באמת היה בן זונה!!!
אבל היה קטע מה זה מעצבן כל האלה שעשו מושים
איזה עצבים איתם אחד הוריד לי אגרוף בגב(המכוער הבולנדיני הזה)
כמעט ולא היו פוגאים טובים
אבל היו אחלה וול אוף דת'ים D:
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
חחחחח אתם מוכנים להגיד לי מה היה יום שני?
אני הייתי...הייתי עסוק בלהעיף מלא גמדים בני 12 בפוגו...והם כל הזמן נופלים...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לא אני הענק עם הקוקו שעמד באמצע (תמונה בצד)וכולם עפו.אני רוצה לראות מי עצבני על עופר,למה מה תעשו.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 20-08-2009 בשעה 15:14.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
מי הופיע בזה?@?!!?
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
להקות מטאל ישראליות:אקסקיושן,פאנטום פיין,גאדרת',אימטריאל ודמטנד סאנטי.
![]()