קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עשה ואל תעשה בתחנת הדלק
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-04-2009, 16:35
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 15:19
  3. [מאמר] מיתוסים בעולם פיתוח הגוף והחדר כושר
    על ידי Mr.Kroter בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-11-2007, 21:37
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
  5. הכי סוס בעולם !
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:52
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 61

מיתוסים בעולם התזונה והאימונים - עשה ואל תעשה :) - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של Nerve
    שם פרטי
    מיצי
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    פין-ג-פונ-ג.

באמת כול הכבוד,תענוג

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחח מתיחות לא עוזרות?
    יש לך מושג כמה הבדל (בתוצאות) היה למייקל פלפס לצורך העניין עם או בלי מתיחות וגמישות?
    או לאוסיין בולט?
    בלי מתיחות השיאים העולמיים האלה לא היו נשברים לעולם, אתה חייב לקבל את זה.
    תראה איזה גמישים כדורגלנים, אצנים, שחיינים, רוכבי אופניים, מתאגרפים וכ'ו, אתה אומר שכולם טועים? הם, המאמנים שלהם, התזונאים שלהם וכל שאר האנשים שמסביבם?
    חוץ מזה, שאם וכאשר שריר תפוס לך, ואתה מותח את אותו שריר, אתה יכול להרגיש בהבדל ממש כמה שניות לאחר מכן... כמובן שזה לא עוזר כמו שהזמן עוזר במקרים כאלה אבל זה עושה את שלו.

אהבתי את המאמר, עד עניין המתיחות. עד אז שאלתי את עצמי "ומי הוא בדיוק שהוא חושב שהוא יכול לבטל כל כך הרבה מאמנים, תזונאים וכ'ו? טוב נו בטח אחד שבאמת מבין בזה והוא מכיר טעויות נפוצות" (וגם אני מכיר המון טעויות נפוצות ויודע הרבה מאוד בנושא, וגם אם אתה בן 15 אני לא מבטל את מה שאתה אומר, אבל אחרי עניין המתיחות אצלי אתה מבוטל.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי ghj צפיה בהודעה
    חחח מתיחות לא עוזרות?
    יש לך מושג כמה הבדל (בתוצאות) היה למייקל פלפס לצורך העניין עם או בלי מתיחות וגמישות?
    או לאוסיין בולט?
    תראה איזה גמישים כדורגלנים, אצנים, שחיינים, רוכבי אופניים, מתאגרפים וכ'ו, אתה אומר שכולם טועים? הם, המאמנים שלהם, התזונאים שלהם וכל שאר האנשים שמסביבם?
    חוץ מזה, שאם וכאשר שריר תפוס לך, ואתה מותח את אותו שריר, אתה יכול להרגיש בהבדל ממש כמה שניות לאחר מכן... כמובן שזה לא עוזר כמו שהזמן עוזר במקרים כאלה אבל זה עושה את שלו.

אהבתי את המאמר, עד עניין המתיחות. עד אז שאלתי את עצמי "ומי הוא בדיוק שהוא חושב שהוא יכול לבטל כל כך הרבה מאמנים, תזונאים וכ'ו? טוב נו בטח אחד שבאמת מבין בזה והוא מכיר טעויות נפוצות" (וגם אני מכיר המון טעויות נפוצות ויודע הרבה מאוד בנושא, וגם אם אתה בן 15 אני לא מבטל את מה שאתה אומר, אבל אחרי עניין המתיחות אצלי אתה מבוטל.
    דבר ראשון למייקל פלפס יש בעיות סחוס ולכן יש לו את ההישגים שיש לו ביחד עם השקעה מטורפת מגיל מאוד קטן.
    דבר שני, אף אחד לא אמר שמתיחות לא יעזרו לגמישות, נאמר שמתיחות לא יעזרו למניעת פציעות. ההרגשה שאתה מרגיש לאחר מתיחה של השריר היא פסיכולוגית בלבד, ובשביל חכמולוגים כמוך ניהלנו בעבר דיון על זה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=359071

לאחר קריאה של הדיון אתה מוזמן לשטוף את הראש עמוק באסלה ולעשות גולולו,
    בהצלחה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

משה, בגללך אני מגיע למכון ,וכל מה שאני עושה, זה לא לעשות מתיחות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    דבר ראשון למייקל פלפס יש בעיות סחוס ולכן יש לו את ההישגים שיש לו ביחד עם השקעה מטורפת מגיל מאוד קטן.
    דבר שני, אף אחד לא אמר שמתיחות לא יעזרו לגמישות, נאמר שמתיחות לא יעזרו למניעת פציעות. ההרגשה שאתה מרגיש לאחר מתיחה של השריר היא פסיכולוגית בלבד, ובשביל חכמולוגים כמוך ניהלנו בעבר דיון על זה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=359071

בהצלחה.
    מה שרשמת לא מדוייק בעליל, וכטריאתלט אני יודע אתה זה בוודאות.
    למייקל פלפס אין "בעיות סחוס", אלא המפרקים בכף הרגל שלו גמישים יותר ככה שכף הרגל שלו יכולה לדחוף יותר מים ע"י הרחבת התנועה. אצלו כף הרגל גם מאוד גדולה, הידיים מאוד ארוכות ביחס לגוף, הראש שלו בנוי בצורה מושלמת לחיתוך המים. כמובן שזה לא מספיק בשביל להיות השחיין הטוב ביותר בהיסטוריה, אלא המון אימונים שזה אומר 16 ק"מ שחייה ביום, 365 ימים בשנה.
    גמישות השרירים שלו עוזרת לו בצורה בלתי מבוטלת מבחינת גריפת המים, הטכניקה, הסיבולת והכוח.

אותו דבר לגביי אוסיין בולט (לגביי גמישות השרירים).
    כמובן שלא מדובר רק עליהם, אלא על עוד המון ספורטאים.

מבחינת מניעת פציעות - אם קרע בשריר זו לא פציעה אני מסכים איתך. אבל בוא נסכים יחד, שכאשר שריר גמיש נמתח (בטעות - ע"י נפילה או משהו בסגנון) בכמות X לעומת שריר לא גמיש שנמתח בכמות X, לשריר הגמיש יהיה סיכוי קטן יותר משמעותית לא להקרע, בניגוד לשריר הלא גמיש.

חוץ מזה, שככל שהשרירים שלך יותר גמישים, התנועות שלך פחות מגובלות ויותר רחבות וכאשר אדם Y עושה תנועה מסויימת והשריר שלו מונע ממנו להמשיך מבחינת הגמישות (אפילו בחדר כושר - בדחיקת חזה למשל אתה לא יכול לקרב את המשקל אליך כמה שאתה רוצה, זה תלוי בגמישות שלך ובמיוחד כשמדובר על מכשירים כי במכשירים יש אופציה לקחת את הידיות כמה אחורה שאתה יכול ולעבוד על חלק גדול יותר של השריר), כדאי שיעבוד על זה (הגמישות של אותו שריר) כי זה ישפר אותו (תנועה גדולה ורחבה יותר=עבודה על חלק גדול יותר של השריר).

חוץ מזה, שאתה רוצה שריר רחב וגדול יותר, לא?

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תודה רבה על השקעה

תודה אחי

שמע אחי כל הכבוד על הכתבה!! אבל יש כמה דברים שמזה לא נראה לי..אני נגיד עושה בבטן 3 סטים של 150 וברור שהתחלתי מפחות אבל עליתי ובהתחלה לא היו קוביות ואז נעשו 4 ואז 6 ואז כבר 8.. ועלתי לסטים של 200 כל אחד.. ותאמין לי יש לי בטן באמת חזקה ממש.. מביאים לי מכות אם מקל ולא כואב לי.. אז השריר חזק, נראה חזק.. מה צריך עוד? ואני מחזיק טוב.. וגם בנוגע להתאוששות של השריר בגלל זה ממליצים יום כן יום לא.. וחשוב להדגיש שבבני נוער צריכים לנהוג שונה.. כי בעיות גדילה זה לא לגמרי חרטה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חכם.

תודה רבה על המאמר!
    רק לא הבנתי את העניין עם הסטים. נגיד אני עושה שכיבות שמיכה, מתח, משקולות וכו' אני צריך לעושות בין 6-15 חזרות בשביל שהמסה תגדל בצורה הכי טובה?

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    כל הכבוד על ההשקעה.

אבל אני חושב שטעית בדבר אחד - מחקרים רבים מראים שצריכת החלבון מיד לאחר האימון משפרת את גדילת השריר לעומת צריכת החלבון כשעתיים אחרי האימון
    וואלה אני הייתי אוכל טוסטים בחדר כושר ושווארמה לפני והייתי בסדר גמור
    ציטוט נכתב במקור על ידי chenzig צפיה בהודעה
    רק שתדע שהיא כל הזמן עושה השתלמויות ומשתתפת בכנסים בינלאומיים של ACSM.
    וכן אם אתה יודע עכשיו היה מאמר בין 50 וקצת עמודים מה לאכול לפני אמצע ואחרי אימון.(באנגלית)
    ותגיד לי מה השתנה באנטומיה של בן האנוש ב200 השנה האחרונות?! בפיזיולוגיה?! החמצן נספג בדרך אחרת!?
    גוף האדם נשאר אותו הדבר בדיוק איש יקר... במקרה גם למדתי ביולוגיה בבצפר...
    וכל תזונאי מסכן כפי שאתה קורה להם לומדים 4 שנים + סטאז'.
    ויש רק 2 מקומות בארץ בהם ניתן ללמוד את זה בנס ציונה ובתל חי.
    ותתפלא לשמוע יאיר מעביר את הקורסים עד היום הוא תמיד מתחלק עם התזונאי של WINLIFE אחד עושה קורס בוקר והאחר קורס ערב.
    ומין הסתם שההסכמה הקלה ביותר שעשיתי בתחום התזונה בקורס המדריכים אינו מספיק לכלום אם לרגע חשבת שאני מעז לתת למתאמנים תפריטים אתה טועה.
    אחי אבל בינינו רשמת שם שטויות שאין בינם למציאות כלום.
    איפה קראת את הדברים של החימום?! ועוד דברים שאינני זוכר בדיוק...
    אני ספורטאי מגיל צעיר בהתחלה לא הבנתי את משה
    ביליתי כמה חודשים בחדר כושר ובזכות האינפורמציה שהוא מספק פה
    עליתי מ7 קילו נקי
    תשמע בלעדיו אני בטוח שהייתי עדיין חוזר ללשכת הגיוס לבדיקות שתן על מנת
    שיתקבלו בלי חלבונים
    נהגתי לבקר אצל הדיאטנית שלי מדי חודש-שבועיים במשך כמעט שנה
    שכן הולכת להשתלמויות
    מדי פעם אני מבקר את האורטופד שלי מומחה עמוד שדרה אם אני לא טועה
    שהוא גם רופא של קבוצת כדורסל ורופא צבאי
    המאמנים שלי ותאמין לי היו לי המון משחייה ועד איגרוף תאילנדי וכולם שלחו אותי לדיאטניות שעובדות איתם בחו"ל בתחרויות ובמחנות אימונים
    לא התנגדו לשום דבר מבחינת אימון ותזונה אולי דחקו אותי טיפה לפינה בהתחלה
    משום שהתלהבתי ולא הבנתי על מה אני מדבר אז זרקו עליי ערימות של מאמרים וספרים ורשימות של ספרים שחרשתי בלי סוף שנכתבו עלי ידי רופאים תזונאים ספורטאים שהפכו לתזונאים וכל מיני... אחרי שקראתי קצת ונכנס לי קצת שכל הצלחתי להסביר להם בכלל מה לא הבנתי או חשבתי שיכול להיות שגוי במה שמשה חילק לנו פה בחינם והתברר לי שסך הכל לא הצלחתי להסביר את עצמי לדיאטניות וקיבלתי מהן חיוך.

בקשר לחימום שריר קראתי ספרים לגבי פציעות ספורט משנת 93 ועד היום שנכתבו על ידי ישראלים וגם על ידי רופאים בחו"ל ובכולם כמעט הוזכר הוויכוח של האם צריך חימום מתיחה או איך שלא יקראו לזה לפני אימון ותאמין לי מניסיון לא צריך אלא אם כן אתה מטומטם שלא יודע להשתמש בשרירים שלו וחושב שיש כזה דבר שנקרא כוח מתפרץ מה אתה סון גוקו תעשה חימום תקפוץ במקום תירגע ואל תעשה קמהמהא כוסאומוק נשבר לי מתיחות? עושים פסיכולוגי לפני סיבוב בזירה בשביל להירגע או לפני ספרינט בשביל להעסיק את עצמך
    אם אתה רוצה אני אפילו אשאל את חברה שלי התעמלה כמעט עשר שנים בהתעמלות אומנותית תגיד לך אם צריך לעשות מתיחות או לא
    עריכה: ממה שהבנתי ממנה זה שלא צריך לעשות בכלל חימום לשרירים לפני שעושים משהו פשוט
    עצם העובדה שהתרגיל עצמו לא קשה לא מצריך חימום חחח אפשר להגיד שמעטים התרגילים שבשבילם צריך לעשות מתיחה וחימום אפילו קל בשביל למנוע פציעה

כן אפשר להיפצע אולי השריר עצמו לא אבל לוקחים בחשבון רקמות עצמות וגידים זו מערכת אחת גדולה
    תתפלא, לא חובה להימתח אבל בהחלט עדיף מספיקה רק העובדה 'זה יכול להגדיל את טווח התנועה'
    למרות שאני לא מחמם את הרגליים לפני שאני בועט גבוהות לשק או מאמן את הגב שלי אני פשוט סט ראשון לוקח בעדינות רואה אם אין לי איזה כאב חד וממשיך הלאה עם הרבה יותר משקל, אין מה לפחד
    ציטוט נכתב במקור על ידי chenzig צפיה בהודעה
    כן יש ביבליוגרפיה בתחילת המחקר מאיפה שואבים את כל המסקנות... וכו וכו תשמע זה גם לא 2 עמודים...
    וזה ממש לא ידיעות סיינס... ומה היה מיוחד ב2 לינקים שהבאת למעלה?
    תרגילי כתף?! לא הבנתי מה רצית שאני אחפש שם.

מקווה שתבין מה כתוב שם ואחרי זה תשנה דברים שרשמת פה כי 0.8 גרם חלבון לק"ג זה מינימלי מאוד ורק בשביל הקיום הבסיסי של הגוף.
    וכל מי שרוצה לעשות בודי בילדינג מה שאומרים צריך במינימום 1.2 גרם לק"ג גוף.
    http://www.jissn.com/content/5/1/17 הקישור למאמר.
    אפשר לצרוך הרבה פחות חלבון מהמומלץ, בתנאי שצורכים יותר אנרגיה(פחמימות,ושומנים) משום שחלק מהחלבון בסופו של דבר גם יהפוך לאנרגיה במצבים מסויימים אם אני לא טועה זה נע ב7ל30 אחוזים של חלבון שהופך בסופו של דבר לאנרגיה
    תקן אותי אם אני טועה קראתי על זה פה מאמר לפני יותר משנה
    נגיד פעם 2000 קלוריות ומתוכם 100 גר' חלבון
    אפשר לצרוך 4000 קלוריות ומתוכם 70 גר' חלבון
    מה לא ככה?

בגלל שהכל בתחום הזה מתהפך שזה למדתי ממשה וכל דיאטנית שהלכתי אליה כמעט השמיטה את זה לחלוטין הבנתי שלא צריך לקרוא על ניסויים עובדות וכל מיני בדיקות אלא פשוט כל אחד זה אינדבידואלי בסופו של דבר גם אם אצל 90 אחוז מהאוכלוסייה יש צורך ב1.5 זה לא אומר שאני צריך 1.5 כי אולי אני מתאמן אחרת הגוף שלי מגיב בצורה שונה אני אצטרך 1.2 למה לא סעמק מי יכול להגיד לי לא אף אחד לא יכול לבנות לי תוכנית מזון, אולי אימונים אבל לא יותר מזה
    ציטוט נכתב במקור על ידי ghj צפיה בהודעה
    חחח מתיחות לא עוזרות?
    או לאוסיין בולט?

מתיחות לא עוזרות בגרוש
    אני לפני אימון של אגרוף הייתי מחמם רק את המרפקים שלי בשביל שלא תהיה לי דלקת בורסההבנתי שלא צריך להתמתח או לעשות חימום מטופש כי האגרוף הראשון או העשר דילוגים הראשונים שלי בחבל הם בעצם החימום, אין חימום יותר טוב לפני תרגיל מאשר התרגיל עצמו
    וזה האמת פסיכולוגי וגילו את זה לפני 20 שנה כבר אל תתאפס על עצמך בגלל מאמר שיצא אתמול
    ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    בהצלחה.
    חחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDD
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 23-08-2009 בשעה 01:11.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

חח שפיץ על אתה מושיקו
    אבל למה צריך לאכול מוצר עם ערך גליקמי גבוה אחרי אימון ?
    לא צריך משהו שישאיר אותך עם תחושת שובע לאורך זמן ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    חח שפיץ על אתה מושיקו
    אבל למה צריך לאכול מוצר עם ערך גליקמי גבוה אחרי אימון ?
    לא צריך משהו שישאיר אותך עם תחושת שובע לאורך זמן ?
    לא צריך. זה מאוד אינדיוידואלי ולא ישפיע עליך אחרי אימון בצורה מיוחדת. יש האומרים שהקפצת האינסולין שתתרחש בעקבות שימוש במוצר בעל GI גבוה יתרון להתאוששות של מאגרי הגליקוגן אבל קודם כל הגליקוגן כמעט ולא מתרוקן אחי אימון אנאירובי (הוא מתרוקן אחרי אימון אירובי) ושנית אני חושב שמשה מבין יותר ממני איך פועל התהליך של השפעת האינסולין על התאוששות מאגרי הגליקוגן אז הוא יוכל לענות אם זה באמת עד כדי כך משמעותי כי נראה לי שזה אינדיוידואלי

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

אם זה היה הפייסבוק, הייתי עושה לייק.
    מאמר טוב לקרוא בשעות הלילה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect