"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
" For Those About To Rock - We Salute You "
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
VH1 ערוץ מעולה, יש שם תמיד שירים של הלהקות האיכותיות והטובות, כמובן שיש את הTOP 100\10 של קט' שונות, לעומת זאת MTV הרוק שיש שם זה סגנון של גרין דיי וכל השיט הזה וזה בגלל שזה ערוץ מאוד ממוסחר :\
נערך לאחרונה על ידי Balordi; 23-08-2009 בשעה 15:23.
כל פעם שאני פותח MTV2 אני שומע להקות של קוקסינלים שרים שם :\
פעם בשבוע אולי יש איזה שיר נורמלי ואיכותי.
ויש את המצעד הזה של הרוק שם וזה פשוט הורג אותי.כל הקוקסינלים בערוץ הזה נמצאים שם,פשוט גועל נפש.
אני תמיד מזפזפ בין VH1 וMTV.אם יש שיר טוב אני משאיר,אם לא אני בודק מה יש בערוץ השני![]()
ערוצים האלה משדרים בעיקר את מה שתרבות הפלסטיק אוהבת,עזבו ת'טלויזיה ,אם אתם מחפשים מוזיקה אמיתית תקנו דיסקים,תורידו במקרה הפחות טוב.
BTW-את המוזיקה שאני אוהב אין בטלויזיה.יש פה הרבה שכן,ביחד עם בריטני ספירס וכל החרא הזה.תחשבו לבד מה זה אומר על המוזיקה שלכם.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 23-08-2009 בשעה 19:36.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^ועל הלהקות האלה דיברתי...כיאילו כמה ניל יאנג יש שם..
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
את הרוק והמטאל האמיתי-שזה לא האחיות ג'ונאס או לינקין פארק או גרין דיי תמיד דוחים לאמצע הלילה
כמו שהיה לפני שנה הייתה בגלגלצ תוכנית של 3 שעות עם שירי מטאליקה לכבוד האלבום החדש,אבל מה?
דפקו את זה ב3 בלילה :/
למרות שפעם ראיתי את A HEADBANGER'S JOURNEY באיזה שמונה וחצי בערב בהוט סרטים![]()