נכתב במקור על ידי ^^ DeJaVu יפה ברמות! עכשיו שזה איכות יותר טובה ולא של מצלמת אינטרנט רואים את היופי שלך. חחח תודה נכתב במקור על ידי *Ventura* הוא לא המציא שפה יש כזה ביטוי אבל בואי נגיד שהוא החמיא לך חח נכתב במקור על ידי maor2008 ניראאת טוב תודה נכתב במקור על ידי wolverine ואואו פצצה אחותי תווודה נכתב במקור על ידי EsKiMoL hhh sob tmonot hhhh stam חחח נכתב במקור על ידי koper וואו איזה פלאפון חתיך סתם XD אחלה תמונות כן הא ? תודה
(:
נכתב במקור על ידי .KariN. חח תודה ואני לא עצובה .. מילף ? תגיד אתה ממציא שפה ? חח נגיד גם שאת צירוש 6
נכתב במקור על ידי GoldStar חח נגיד גם שאת צירוש 6 שזה?
חמודה למה את אדומה כפרהה ??
נראת סבבה.
נכתב במקור על ידי trrt חמודה למה את אדומה כפרהה ?? חחח כי נישרפתי בשמש נכתב במקור על ידי «B£N» נראת סבבה.
שפה חוסכת באנרגיה... דברי איתי עוד 5 שנים אולי אני יגלה לך..
נראת נחמד P:
חחחחחחחחח יפה ! אהבתי את כל התמונות
בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר היה כיף לנהל פה חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה. אני עוד אחזור ! GodlySecret לשעבר. נכתב במקור על ידי Fireflies ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?
נכתב במקור על ידי KoniMelMel איזה אשכנזייה XD חמדמדה שכמותך פ'חחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד היא אשכנזיה אתה לבן אדום ואתה רומני .. יש יותר אשכנזי ..
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי GoldStar שפה חוסכת באנרגיה... דברי איתי עוד 5 שנים אולי אני יגלה לך.. וווואי נו איזה מעצבן .. נכתב במקור על ידי ofer534 נראת נחמד P: נכתב במקור על ידי shahaf301 חחחחחחחחח יפה ! אהבתי את כל התמונות חח תודה נכתב במקור על ידי Mr Batzal פ'חחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד היא אשכנזיה אתה לבן אדום ואתה רומני .. יש יותר אשכנזי .. חחחחחח כן הא
100 תגובות.. לנעול!!
נכתב במקור על ידי EmoKid 100 תגובות.. לנעול!! מלשן
אחלה תמונות אהבתי
נכתב במקור על ידי Nova מלשן
חוקי הפורום