אהלן אנשים יש לי הרבה נקודות חן עך הגוף... חלק קטנות חלק קצת בולטות קיצר זה לא יפה... אני יודע שאפשר להוריד אותם אבל השאלה עם גם ניתן להוריד כאלה שלא בולטות ובאיזה כמות? תאמת הייתי משלם הרבה שיורידו לי את כולם... יש כבר טכנולוגיה כזאת??
אהלן אנשים יש לי הרבה נקודות חן עך הגוף... חלק קטנות חלק קצת בולטות קיצר זה לא יפה... אני יודע שאפשר להוריד אותם אבל השאלה עם גם ניתן להוריד כאלה שלא בולטות ובאיזה כמות? תאמת הייתי משלם הרבה שיורידו לי את כולם... יש כבר טכנולוגיה כזאת??
|
|
כן יש טכנולוגיה להורדת נקודות חן הנה קצת מידע שיעזור מקווה שעזרתי : טכנולוגית לייזר שהתפתחה בשנים האחרונות מאפשרת הסרת נקודות חן, שומות, יבלות ונגעי עור לא חשודים ללא השארת סימנים בולטים. טיפול הסרת נקודות חן מתבצע ברוב המקרים תחת הרדמה מקומית קלה ואין שום כאבים בזמן ואחרי הטיפול.
כתוצאה מטיפול הסרת נקודות חן ונגעי עור נשאר קרום שנופל לאחר מספר ימים ולא נדרש שום טיפול מיוחד אחרי הטיפול פרט לשטיפה רגילה של מים וסבון .
אחרי מאות טיפולים עבור הסרת נגעי עור אני יכול לטעון שזה הטיפול המועדף עבור הסרת נקודות חן, שומות, יבלות ונגעי עור. נגעי עור שמשנים צבע וצורה או גדלות בצורה מהירה לא ניתן להסיר ע" לייזר אלא רק בעזרת דיסקציה רחבה במסגרת קופת חולים.
אתה צריך להתייעץ עם פלסטיקאי בנושא, העניין משתנה מאוד מאדם לאדם, בעיקרון ישנן המון שיטות להסרת נקודות חן אבל רק מומחה יוכל לייעץ לך.
תשמע בתור אחד שסובל מאותה בעייה כמוך (אם לא ברמה יותר חמורה) הדרך הכי טובה היא ללמוד להתמודד עם זה בגלל שלרוב הסרה של נקודות ושומות חן מסתיימת בגדילתן של עוד ארבע במקום אותה אחת שהוסרה...
אני הלכתי להסיר 2 וגדלו לי באותו המקום בדיוק 8 במקום...
ומה לא ניסיתי דיברתי עם המומחים ביותר בתחום וכולם אמרו לי את אותו הדבר, אין דרך להיפטר מנקודות החן האלו פשוט ללמוד לחיות איתן בשלום![]()