נכתב במקור על ידי ELIORMOYAL קוני באיזה סרט אתה חייב יש בארץ יותר מ אלף שכבר יש להם את זה ויש בסיסבות ה 10 הרוגים זה באמת מסוכן הוא צודק קראתי במקו שיש כבר יותר מ1000 חולים בישראל וכמה הרוגים.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
הלוואי יאללה עוד חודשיים
אם תעשו מקלחת כל יום לא תהיו חולים. וגם לא מסריחים :\
נכתב במקור על ידי TripleG הלוואי יאללה עוד חודשיים איזה חודשיים לפחות חודש מספיק לי וגם אם היו אחרי השביתה עוד חולים יסגרו את הבצפר לשנה
נכתב במקור על ידי - Yaniv - איזה חודשיים לפחות חודש מספיק לי וגם אם היו אחרי השביתה עוד חולים יסגרו את הבצפר לשנה רציני אחי, במצב שלך יש לך מבחר אפשרויות , לטוס לצרפת , טורכיה , או שתדחוף אצבע עמוק עמוק עמוק עמוק לתחת ותחשוב על מה שאתה מדבר ..
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי Mr Batzal רציני אחי, במצב שלך יש לך מבחר אפשרויות , לטוס לצרפת , טורכיה , או שתדחוף אצבע עמוק עמוק עמוק עמוק לתחת ותחשוב על מה שאתה מדבר .. אני מעדיף צרפת ואם אתה רוצה זה כיף לדחוף אצבע לא ניסיתי תנסה תגיד לי אם כדאי
נכתב במקור על ידי - Yaniv - אני מעדיף צרפת ואם אתה רוצה זה כיף לדחוף אצבע לא ניסיתי תנסה תגיד לי אם כדאי מומלץ בחום ..
נכתב במקור על ידי Mr Batzal מומלץ בחום .. טוב אחי תנסה תגיד לי טוב?
נכתב במקור על ידי FreT יש לך דיבור עם לימור לבנת שאתה יודע על השביתה לפני YNET? לימור שו? לימור לבנת לא שרת חינוך כבר 2 ממשלות!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח fret יצאת אהבל רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קיצור אין שביתה לנעול..
נכתב במקור על ידי FreT יש לך דיבור עם לימור לבנת שאתה יודע על השביתה לפני YNET? חחחח תאכלס D:
אל תהיו כאלה פתיים התקשורת סתם מלחיצה:"מתה אישה משפעת חזירים,היה לה גם סרטן לב,ריאות וטחול ובדרך לבית החולים האמבלונס התהפך" אבל היא מתה משפעת חזירים.. נו באמת סתם נכנסים ללחץ אנחנו אפילו לא באזור סיכון.
קרדיט לdevotion על הסוסה למעלה!
טוב .
חוקי הפורום