נגיד שההורים שלכם מתעניינים במוזיקה שאתם שומעים, מה השיר הראשון שתביאו להם לשמוע?
|
|
אבא שלי שומע רוק ואמא שלי קלסי אבל השמתי להם i got afilat והם ברחו מהחדר שלי![]()
תגיד בן קשה לך עם זה שמישהו פותח אשכול וזה לא אתה?
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
לא יודע אני רואה שכל פעם שמישהו פותח אשכול אתה ישר נועל
הפורום נהיה ממש יבש ואיזה אחד פתח אשכול לדבר על מוסיקה שיהיה מעניין יותר
~1000~
1. אין תיוג - לא נורא, אפשר לסדר את זה.
2. כל הפורום פה זה בשביל לדבר על המוזיקה. אז אם יש לך פורום שלם בשביל זה, אתה תעשה את זה באשכול אחד? תכתוב אשכול שעומד בכל החוקים - האשכול ישאר. (אם תשים לב כל הנעולים זה בקשות, פירסומים, וכו').
3. אשכולות כאלה עם תחילתם הם הופכים לספאם רציני. אפשר למנוע את זה...
אם אתה רוצה להגיב על הודעה הזאת, בבקשה תעשה את זה בפרטי או באשכול הצעות לשיפור הפורום. כי זה לא קשור לפתיחת האשכול.
אמא שלי ממה שהשמעתי לה מהמוזיקה שאני שומע היא אהבה את Kanye West ואבא שלי שונא את המוזיקה כמעט כמו שהוא שונא אותי..
טוב לא משנה
במקרה שלי אין שום סיכוי שבעולם שההורים שלי יתחילו לשמוע היפ הופ..
אבל נגיד שכן, הייתי משמיע להם את ההיפ הופ הבסיסי שאפילו מי שלא שומע היפ הופ מכיר, וזה פיפטי סנט
~1000~
ויש לך בעיות בשכל אם אתה אומר שאבא שלך שונא אותך
~1000~
אמא שלי אוהבת כמעט הכל...
היא גם אוהבת קצת היפ הופ.. אבל האלה המקפיצים..
השירים המקפיצים בעיקר..
הייתי נותן לה לשמוע akon או kanye west או black eyed peace משהו בסגנון..
הייתי נותן להם משהו קליל כמו קניה או RNB משהו כללי שמתאים לכולם ודיון מעניין
]
wu tang ה36 צ'יימברס הארדקור כזה או משו ג'זי כמו גנג סטאר..
ראפ- תאכלס לא ממש יתחברו.. אולי היי לובר משו לא יותר מזה וגם ארת זה אני בספק שהם יצליחו קצת להתחבר
RnB- חח לא חסר... אבל רק אמא שלי מצליחה להתחבר, אבא שלי לא יכול לשמוע מוזיקה שהיא לא מזרחית חח
בריאן מקנאייג'ט סטאייל..., שאנייה ווארד, בויז טו מאן, ג'ו, למאר אוביקה, ליאונל ריצ'י, רובי ווליאמס (למרות שהוא יותר פופ אבל גם RnB פה ושם)
Tupac Feat E-eazy 50 cent the game - how מתורם (((((((: