אני בצבא, היא בתיכון, אנחנו לא מתראים בכלל ולשנינו לא טוב..
אבל אני באמת אוהב אותה. השאלה שלי אם זה יהיה לגיטימי להציע לה שאחרי הצבא אם שנינו נהיה פנויים ננסה לחדש קשר(עד אז כמובן לא נשמור על קשרי ידידות)
אני בצבא, היא בתיכון, אנחנו לא מתראים בכלל ולשנינו לא טוב..
אבל אני באמת אוהב אותה. השאלה שלי אם זה יהיה לגיטימי להציע לה שאחרי הצבא אם שנינו נהיה פנויים ננסה לחדש קשר(עד אז כמובן לא נשמור על קשרי ידידות)
|
|
למה אנונימי?
תשמע אם זה לא זה ושניכם סובלים, זה הפתרון הטוב ביותר.
להגיד לה שאחרי הצבא אם שניכם תהיו פנויים אולי תנסו שוב זה לגיטימי מבחינתי, להגיד לה לחכות לך לא.
בכל מקרה בהצלחה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עזוב, סתם משפט מיותר להגיד "אם אחרי הצבא.."
מה אתה חושב שהיא לא תהיה עם בחורים אחרים עד אז?
זה משפט שרק מישהו שאוהב מישהי ולא חושב בצורה בהירה היה אומר. כמוך.
אם לא טוב לכם, תפרדו.
זה אפילו לא שיקול, אתה בחור צעיר, אתה צריך להינות ממה שאתה עושה ומהבחורה שנמצאת איתך.
אם לא טוב לך, מה יש לך לחפש בקשר כזה?
תשמע כמו מה שהחברה פה כבר אמרו, אל תעשה משהו שלא נוח לך איתו אם אתה מרגיש זה יותר מעמיס מאשר מועיל אז תחתוך.
ולא זה לא לגיטימי, לבקש ממנה לחכות.
מה שכן לגיטי זה באמת לראות אולי אחרי הצבא אם שניכם תישארו פנויים ועדיין ישארו לכם רגשות אחד כלפי השני אז אולי לנסות שוב
זאת מישהי שבאמת יכול להיות לי בעתיד משהו מדהים איתה בגלל התיאום..אבל לא כרגע..
השאלה שלי זה אם להגיד לה שאני באמת חושב ככה, שבאמת ננסה לחדש קשר אחרי הצבא ואחרי ששנינו כמובן נעבור מספר נשים\גברים ונהיה יותר חכמים.
מה שאתם אומרים זה לא להיות כנה? כי פשוט זה מה שאני באמת מרגיש
סתם ככה עצה אישית שלי.
אל תחתוך את הקשר, אני יודע שאני לא ההיתי חותך.
תראה זאת רק ההתחלה וכמו כל ההתחלות זה קשה אבל אתה תראה שעם הזמן אתה תרגיש הרבה יותר טוב וזה כן יעבוד אז אל תוותר ככה מראש קודם תראה איך זה הולך ותעשה את ההחלטות שלך..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-08-2009 בשעה 21:47.
רק התחלת צבא ואתה מוותר?
:\
תן לעצמך קצת פור.
אם אתה אוהב אותה וגם היא אוהבת אותך עד כדי כך שהיא מחכה לך שתחזור כל פעם ולא בוגדת וזה.. לחתוך בגלל שקשה? אין טעם.. חוץ מיזה.. זה אמור לעזור לך.. לדעת שחברה שלך מחכה לך רק שתחזור וכל פעם שתחזור יהיה לכם יום יומיים מדהימים..![]()
לדעתי זה טוב בכמה תנאים:
1.אתה לא מבקש ממנה שתחכה לך,היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה עם גברים אחרים וגם אתה
2.אתה לוקח בחשבון שאם אחרי שתסיים צבא כבר ירד לה ממך זה סתם יבאס אותך,גם תקח בחשבון שיכול להיות לה מישהו..
3.ביום יומיים האחרונים תעשה לה הכי טוב שיש,תפנק אותה תתן לה תעריך אותה...ואז אתה בעצם פורש בשיא והיא תזכור אותך בצורה ממש מדהימה ויש יותר סיכויים שהיא תחכה לך (יש לזה גם צד קצת רע,הציפיות שלה ממך היו בשמיים).
4.תבין שהיא גם כן תהיה בצבא כשאתה תסיים כנראה,אז אם אין לך בעיה לחכות ליציאות שלה ויש לך אוטו ככה שאתה יכול לקחת אותה לכל מיני מקומות,אז בכיף![]()
אני מסתכל על זה בצורה כזאת:
רוב החיים שלי הייתי בתול, רוב החיים שלי לא הייתה לי חברה
מה יקרה אם שלוש שנים אני פשוט אראה אותה פחות?
זה לא כזה נורא, אם הקשר אמיתי היא תשמור על עצמה אחרת למה אלוהים נתן לה שכל?
אם היא לא תרצה אותך בגלל שאתם בקושי מתראים אז ברוך שפטרנו מה אתה צריך מישהי כזאת?