נערך
אני נענה לבקשות
נערך
אני נענה לבקשות
נערך לאחרונה על ידי - Yaniv -; 30-08-2009 בשעה 00:52.
|
|
ואוו !!!
מתי יהיה להם שכל
ואלה ? איך הם הורסים לך תחיים?
תן לי דוגמא אישית מה קרה לא יהיה לך איפה לחנות בשבת ?!
אתם שומעים הכל מתקשורת .. שתכירו באופן אישי דברו איתי..
עשיתם מהם רעים יא אללה.. הכי התחיל בחניון, האנשים כולה לא רוצים שיבנו להם חניון איפה שהם גרים ושהוא יהיה פתוח בשבת.
יש להם דרך חיים.. ברגע שאתה בא ומנסה לשנות להם את כל מה שהם עשו תיהיה מוכן להשלכות.. מה לעשות, הם לא חלשי אופי כמו חצי מהאנשים פה שלא עברו אפילו גיל 14..
תורידו תשפם ברמצווה לפני שאתם מדברים עליהם..
באמת חבל :/
שתיהיה לו רפואה שלמה....
תעשה טובה.. כבר 100 שנה אנשים שוכבים על כבישים כדי לעצור תנועה בזמן הפגנות או דברים דומים.
הנהג ראה אותו ובכל זאת המשיך..
חאלס לעשות שרק החרדים אשמים..
סעמק שאני מדבר על ערבושים שבאמת מזיקים למדינה יש פה אנשים שקופצים ומזיינים לי תשכל, ותשימו לב איך התקשורת השמאלנית המזויינת הזאת תמיד תגיד חרדי אבל אם זה היה ערבי/חילוני יגידו עובר אורח..
אחלה תגובה של 47
שיבוא ויעזור לו,אולי בצלם? אולי זכויות אדם? אהה חח שכחתי הם עייפים מהיום הארוך שהם עוברים במחסומים ובהפרעה הסדירה לחיילנו.
וחוץ מזה היה רשום חרדי ולא ערבי,סליחה טעות שלי לא יודע מה חשבתי לעצמי חבל שהוא לא היה ערבי אז הכפר שלו היה מתחיל לירות בשוטרים ואזזזז הפציפיסטים היו מתעוררים..
מה יש? רק לערבים יש זכויות? החרדים הם לא מיעוט נרדף? עילעול זריז בתגובות מגלה שכן..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 30-08-2009 בשעה 11:26.
חלאס עם הוויכחו הזה האמונה של החרידיים זה לא מה שהיה פעם היום אני לא שם זין עליהם
אתם יודעים כמה מיקרים יש על אונס בתוף המשפחה שנימשך מלא זמן אצלהם? כול יום יש משהו חדש על איזה רב או איזה דוד הוא אמא הזות והרב שניסו לעשות טקס לילדים שלה ושברו לו מלא עצמות עם פטישישים וכול מיני כאלה דברים
אז בקיצור כיעמט כול הדתיים היתעבתו בודדים מהם שזוכרים במה הם מאמינים באמת ועושים את זה!
חחחחחחחחחחחחח אייזה מסכןן הרג אותי עכשיו....
בתהליכי פרישה מאטרף.
עכשיו ילמדו שלא צריך להסתכן
".It always seems Impossible until it's done"