עם תלבושת
צ'יפים לפוקר | הוסף כחבר | תן לייק
אצלנו אין בכלל תלבושת איזה באסה שחוזרים לבצפר
עם ... באסה !
חחח אצלי בטוח יששש אני בבית ספר צבאי..
אני בא בלי ביום הראשון אבל בעיקרון עם..
נכתב במקור על ידי Michael. אם היא דלוקה עלייך אז היא גם נמשכת אלייך >.<" Amd Phenom 2 X2 550 3.1GHZ @ 3.5GHZ Gigabyte MA770-UD3 Powercolor Ati Raedon HD 4870 512Mb A-data 4 Gb (2x2) 800MHZ vitesta Samsung 500GB Antec two hundred Seasonic ss500-ET
נכתב במקור על ידי omerZ עם,אבל ליום ראשון אני יבוא בלי:X. כן יאללה יום ראשון באים בלי כלוםם
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ לחצו על התמונה להגיע לפורום אייפון\אייפוד - ואל תתבישו לפתוח נושאים כמובן - לפרסם דברים חדשים... - והכי הכי חשוב - להנות! -
לא! וטוב שכך
נכתב במקור על ידי Michael. אני לא מבין מה אתה בוכה על זה :\ דווקא לטובתך יש.. אתה גם חוסך זמן בבוקר בלבחור חולצה וגם אתה מקבל משמעת. כנראה שרק אני בעד תלבושת מי ישמע חוסך זמן חח למה כמה זמן לוקח לקחת חולצה
נכתב במקור על ידי Michael. יש אצלנו תלבושת בית ספר,ומן הסתם אני בא איתה ביום הראשון :\ חח בואנה איזו שכונה יש באשדוד,אין תלבושת אין משעמת בטח שיש תלבושת
נכתב במקור על ידי Doriko11 כן יאללה יום ראשון באים בלי כלוםם בלי כלום לא נראה לי רעיון כזה טוב
עם
נכתב במקור על ידי יהונתן מי ישמע חוסך זמן חח למה כמה זמן לוקח לקחת חולצה עד שאתה בוחר וזה,עזוב זה חוסך זמן. במקום זה אתה יכול לאכול עוד משהו קטן כזה
נכתב במקור על ידי Michael. יש אצלנו תלבושת בית ספר,ומן הסתם אני בא איתה ביום הראשון :\ חח בואנה איזו שכונה יש באשדוד,אין תלבושת אין משעמת יש באשדוד תלבושת בית ספר - חייב . בכל בתי הספר יש כולל יסודי . וכן אני לצערי הרב באה עם תלבושת ביום הראשון ..
עם...
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
חוקי הפורום