אז, ככה הולך הסיפור(בן 17)
אני וחברה שלי שוכבים כבר שנה
פעם ראשונה, גמרתי תוך שניה
פעם שניה, גמרתי תוך שניה
אז התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי את כל הטיפולים הפסיכולוגיים שאפשר לעשות לבד
ניסיתי את הפתרונות האלה ולא עבד, עד היום,שנה אחר,אני עדיין גומר מהר.
שקלתי לקחת את תרופות הדיכאון,אבל הבנתי שזה לא שווה את זה כי זה לא פתרון אמיתי...
מצד שני,קראתי באינטרנט שישנם מחקרים שמוכיחים שאנשים שהפסיקו לקחת את התרופות המשיכו כמו שהם הפסיקו ולא גמרו מהר.
לכן,היום חקרתי קצת באינטרנט,והבנתי שהסיבה לשפיכה מהירה לא פסיכולוגית היא מחסור בסרוטונין,אשר ננמצא במוח. חיפשתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהתרופות של SSRI בעצם מעכבות את השימוש של הסרוטונין שיש לנו כבר בגוף.לכן רציתי לשאול אם יש דרך להעלות את רמת הסרוטונין בגוף ללא תרופות,אך לפי גוגל,הסרוטונין לא עובר את מחזור הדם ולכן לא נקלט לגוף
אני רוצה להמשיך לקיים יחסי מין עם חברה שלי ולנסות להאריך את זמן הגמירה שלי בצורה טבעית אבל אחרי שנה,איני יודע אם זה אפשרי.
בזמן קיום יחסי המין אני מידי פעם חושב על זה שאני לא רוצה לגמור כל כך מהר,אך מידי פעם אני לא חושב על זה בכלל ולכן אני לא חושב שזאת בעיה פסיכולוגית
מצד אחד אני לא רוצה להכניס תרופות לגוף רק בשביל זה.
מצד שני...אני רוצה לספק אותה
האם יש פה מישהו בפורום שניסה תרופות אלו? שיכול להגיד לי מה דעתו עליהם? אפילו בפרטי.
דבר ראשון,איך הוא השיג את התרופה,הלך לרופא משפחה ואמר לו,תקשיב אחי,אני גומר מהר מה אני עושה? או שהלך לבית מרקחת ושאל?
האם זה אפקטיבי?
ולדעתכם,האם כדאי לנסות את התרופות או להמשיך בדרכי?
שכחתי להוסיף,לפי וויקיפדיה,מחסור בסרוטונין משפיע גם על וויסות הטמפרטורה בגוף ועל התאבון.
כמו שאתם מנחשים,חם לי כל הזמן,ובחורף בקושי קר לי,אני שם מזגן בבית,אמא שלי הולכת לה עם שמיכה אני מזיע
ואין לי תאבון,אני מסוגל לעבור יום שלם בלי לאכול ואני לא אשים לב לזה.

ציטוט ההודעה
מה שכן זאת בעיה חוזרת ונשנית אצלי).