למרות העצירה של דאלאס, ולמרות שדטרויט כבר עם 8 הפסדים .
בכל זאת, דיי ברור שיש 3 קבוצות עיקריות שהם באמת רמה אחת מעל הליגה (אולי 4)...
עם מישהו חושב אחרת, שיגיד .
עם לא, מי לדעתכם משלושת הקבוצות כרגע, שלדעתי בינתיים הטובות ביותר (דאלאס, ספרס, פיסטונס [פיניקס לא יודע איך הם יהיו עם אמרה]) קבוצה יותר טובה?
תראו, זה יכול להיות דיון מעניין מאוד...
4 קבוצות לדעתי שוות מאוד ! לדאלאס יש המון כשרון, מול ההגנה הקשוחה של דטרויט והניסיון / ווינריות האדיר שיש לספרס מאוד קשה לדעת מי מהם כרגע יותר טובה .
נניח עכשיו יש סדרה, בין דאלאס דטרויט וסאן אנטוניו, כל קבוצה משחקת אחת נגד השנייה 2 משחקים 1 בית, 1 חוץ, מי תיקח?
נתחיל, קודם כל, אין לי מושג איך הסאנס יהיו עם אמרה, יכול להיות (שוב אני חוזר על עצמי), שזה יתפתח למשהו חיובי, אבל זה יכול גם להוריד הרבה מהדקות של שחקנים אחרים, או הרבה מהזריקות שלמשל לוקח ראג'ה בל . זה יכול להרוס, וזה יכול להצליח . עם זה יצליח, הסאנס בהחלט עוד מועמדת רצינית, מאוד רצינית לאליפות .
עכשיו זה מראה כמה המזרח חלש, אני לא חושב שחוץ מדטרויט יש קבוצה שיכולה להתמודד מול אחת מהקבוצות הטובות במערב . לא מיאמי, לא קליבלנד, לא אינדי, לא ניו ג'רזי ... זה הבדל רמות עצום !
במערב מי שתעלה, לא משנה מי מ3/2 הקבוצות האלו, ייתנו מאבק מאוד קשה לפיסטונס . שאגב אני לא ב100% בטוח שהם יעלו לגמר ... אבל מי לדעתכם הקבוצה הטובה ביותר מבין כולם, האם זאת המאבס? של נוביצקי וטרי שדורסת כל מה שזז (חוץ מאת קניון מרטין ודנבר), האם זאת הספרס עם דאנקן והצרפתי שמשחקים כדורסל קבוצתי עם הרבה ניסיון מהספסל, כמו פינלי והורי? האם זאת הסאנס, שמקבלת את אמרה עוד פחות מחודש? או האם זאת דווקא דטרויט פיסטונס, שפתחו חזק מאוד את העונה עם המאזן הטוב ביותר בNBA, וכאמור, 4 נציגי אולסטאר?
דעתכם =]

ציטוט ההודעה