אני מושטט לי לתומי ברחבי האינטרנט פתאום נפלו עיניי על הנושא המאוד מבדר
הזה והרגשתי שאני חייב לשתף
קרדיט לאתר גיימרתקראו הכל זה ארוך אבל זה מעניין.
שימו לב מה אני אומר לכם. זו תאוריה שמדברים עליה כרגע באינטרנט. נכון כל העניין של החייזרים אזור 51, וכל זה וכו' וכו'. זו קונספירציה מכוונת. ארה''ב יצרה אותה בכוונה.
למה ארה''ב יצרה אותה? כדי לתת אשלייה לאנשים שכאילו יש חייזרים בבסיסים הסודיים כדי להכין אותם לקראת פלישת חייזרים - מזוייפת
מה זה אומר? ומה המטרה של כל זה? בעלי האליטות רוצים ליצור סדר עולמי חדש. הם רוצים לאחד את העולם.ליצור עולם שכולו ישלט בידי ממשלה אחת. עם צבא אחד. עם בנק ראשי אחד. הם אלו ששולטים בממשלות בעזרת הכסף שלהם. המטרה היא כזאת. נכון מדברים כולם על הרגע שבו חייזרים אולי יפלשו לכדור הארץ ויהרסו אותו? אז מה שיקרה זה שארה''ב תביים מתקפת חייזרים. היא תפציץ ערים ואז כאילו יצלמו את זה ויערכו את זה שיראה כאילו זה חלליות של חייזרים שיורות לייזר ומשמידות ערים. מאוד קל לעשות את זה עם הכלים של היום הוליווד וכל זה. יספרו לנו בעצם שכל תאוריות אזור 51 וכו' הם היו נכונות והם הסתירו אותם כדי להגן עלינו. וכל זה היה נכון.
בקיצור תהיה מלחמה מבויימת מזוייפת עם חייזרים. יצלמו מטוסים מנהלים קרבות אוויר עם חלליות וכאלה דברים. ויספרו לנו שיש מלחמה איתם הכל יהיה הוליווד זיוף. בטכנולוגיה של היום אפשר ליצור דבר כזה ואף אחד אפילו לא ישים לב כמה שזה זיוף. בטח יצלמו כאלה חייזרים שעשו בעריכת מחשב וכולם יחשוב ''יואוו יש חייזרים'' וזה
ובסוף אנחנו ננצח כמובן במלחמה המזוייפת הזאת. יספרו לנו שהחייזרים ברחו מכדור הארץ כי הם הובסו על ידינו. ועכשיו יגיעו למטרה של כל זה
יעלה הנשיא של ארה''ב אני חושב שזה יהיה עדיין אובמה כי אני חושב שזה יקרה ב10 שנים הקרובות למעשה אני חושב שזה יקרה ב2012 וכל העניין של נבואת המאיה זה חלק מהזיוף גם את זה המציאו לדעתי.
אז הוא יעלה לנאום ובוא הוא יגיד ''לנוכח המלחמה האחרונה. והאיומים מפני חוצנים החלטנו לאחד את העולם לאחד. העולם צריך להתאחד ולא להיות מפולג יותר למדינות. והחלטנו לאחדו לאחד''
ואז כמובן האליטות. האנשים ששולטים בממשלת ארה''ב. יהיו האנשים בעצם בממשלה האחת הזאת שתשלוט על כל העולם.
ובעולם הזה מה שמתוכנן הוא שלטון אח גדול. שכולל מצלמות בכל פינה. שבבים שיושתלו באנשים למעקב אחריהם בכל מקום. כל מי שמתנגד יאסר. העולם יהיה במיתון. אנשים ימותו ברעב. זה יהיה שלטון דיקטטורי לחלוטין שבו עם לא תבצע את ההוראות שלהם תיאסר.
שימו לב שכל העניין של אזור 51 וחטיפות חוצנים. עם זה באמת היה נכון בחיים זה לא היה מתפרסם בטלויזיה. כי הטלויזיה נשלטת בידי האליטות.
אבל המטרה היא בעצם ליצור איזשהו מודעות. ואמונה אצל אנשים שזה כן קורה כדי שבעתיד יהיה ניתן לשכנע אותם
בעוד קונספירציות על אותם אליטות. על אותם אנשים שמתכניים פיגועים כמו 11/9 (זה כבר לדיון אחר אז אל תיכנסו לזה) הדברים האלה בחיים לא ישודרו בטלויזיה.

ציטוט ההודעה