אני כל כך הולךךךךךך
אני כל כך הולךךךךךך
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
חזקק רגע מתי זה יהיה? וכמה יעלה בערך? אמרו כבר?
אה... עולה בערך 200 שקל.
יש באתר הרשמי שלהם כנסו.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אכשהו יש לי תחושה שגם הפעם הם יבטלו
למרות הביטוי "פעם שלישית גלידה " חחח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא יבטלו הפעם
!!!!!1
יאללה אופת'
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מגיע...
ולדעתי לא יבטלו פעמיים ביאסו הפעם לא נראלי שיבאסו
R.I.P Chuck Schuldiner
אילו מהתגובות בנושא זה נתנו לך רושם הפוך(רושם שאני כן שומע אופת')?
לא רוצה לבאס אבל אמרו את זה גם פעם שניה שהם היו אמורים לבוא
דרך אגב,אני לא זוכר איך קוראים לאירוע הזה אבל היה בקיץ 2008 אירוע ענק עם אופת',נברמור ומשוגע ועוד להקות מטאל ישראליות,מי שקנה כרטיס קיבל על זה החזר?
לא יודע..
![]()
אחי יש לי הרגשה של FAIL בתמונה שהבאת, כי היום ה 2.9.2009 ויום אחרי ה 31.12.2009 זה 1.1.2010 (טוב דא..)
אבל הFAIL פה זה שה 13.4.2009 היה לפני חצי שנה..
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
זה הפלייר של ההופעה הקודמת שבוטלה גבר
לא משנה בדוק הם מגיעים למועד הזה.
הפסטיבל שבוטל זה לא בגללם, זה בגלל ההפקה והההופעה האחרונה בוטלה כי קרה מה שקרה
אופת' בישראללל
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי