חח אתה ציפור לילה כמוני אה בחור![]()
חח אתה ציפור לילה כמוני אה בחור![]()
|
|
לילה דובדבן לכולם =]
כא אחי אין לי מה לעשות כל החברים שלי המשיכו י'ג ומי שלא כבר מגוייס.
אתמול מצאתי את עצמי משחק world of warcraft עד 6 בבוקר חח
נערך לאחרונה על ידי clicker; 04-09-2009 בשעה 03:53.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אני מצאתי עבודה אבל הכלבים כל פעם דוחים לי את הראיון כבר שבוע וחצי ניראה לי הם מחפשים דרך להגיד לי שלא התקבלתי או משהו ואין להם לב להגיד לי את זה בפנים /=
בכל מקרה אם עד יום ראשון לא חוזרים אלי אני מתקשר ואומר להם שידחפו את העבודה לתחת!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
יאללה אתם והאשכולילה.. כל לילה אני רואה אשכולילה אשכולילה.. סעמק איתכם יש לי דודה לאשכולית D:..
תעביר למנהלים שיפתח פורום לילות.. נפתח מנוי D:
וקליקר.. סחטיין על העבודה D: גמאני פיצהמן.. חח באיזו חברה אתה עובד ?
נערך לאחרונה על ידי matancohn89; 04-09-2009 בשעה 04:59.
פעם ראשונה בפיצה ?.. תאמין לי אחלה עבודה שבעולם נודר לך אתה תאהב.. כבר עבדתי ב2 מקומות..
המלצה שלי ? לך לפיצה לא מוכרת.. יענו לא דומינו האט כל השטויות האלה.. לך לדברים פחות מוכרים.. בהאט ודומינו אתה פועל שחור זבל מקבל 7.90 לשעה ונותנים לך שאריות לאכול.. =]
חח למדתי להיזהר.. לא עבדתי במקום מוכר.. חבר שלי עובד.. דומינו בפולג.. יש להם מטר על מטר מקום עבודה ו30 פועלים בפנים.. (נראה כמו גטו בנדר) אוכל שאריות עובד שעתיים שלוש ביום ומקבל מינימום חחח..
עבדתי ב2 מקומות לא מוכרים.. (עדיין עובד) ויש הכל נשבע לך אוכל שתייה דאחקות בנדר.. הינה הבוס שבוע הבא טס לחול.. נתן לי מפתח אני שומר על המקום.. ורק דאחקות