שלום קהילת אטרף,
נתחיל בהקדמה כמו שחלק יודעים הייתה לי פרישה אחת בעבר והיא הייתה ארוכת טווח מרוב געגוע החלטתי לחזור
וקיבלו אותי בשימחה חזרה לתפקיד ניהולי באטרף .
אטרף היה עבורי בית שני גדלתי עליו אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני מהמייסדים שלו כמו שאומרים , הייתי בן 12 כאשר הוא נפתח
הייתי בכל התפקידים באטרף ממנהל עד מנהל אתר .
אני פורש לא מסיבות אישיות מסיבות אשר נכפו עלי וכנראה שהם גם באשמתי אני לא אפרט מי שיודע יודע .
אני תמיר מנהל ראשי לשעבר חושב שזה הזמן לפרוש כי כנראה שהכבוד שהיה לי באטרף נמחק ונעלם
שמחתי מאוד למלא את התפקיד שמילאתי,אני עדיין אהיה בסביבה, אבל סביר שלא תראו אותי יותר מדי.
כמו שאמרתי גדלתי באטרף העברתי את הזמן עזרתי למשתמשים ותמיד הקשבתי שצריך
אני לא אשקר לכם אני מרגיש מאוכזב בגלל שנתתי את כולי לאטרף מההתחלה ועד הרגע הזה רגע העזיבה .
אני מתנצל בפני כאלה שיתאכזבו מהפרישה שלי אם יש כאלה בכלל
לגבי תפקידי עלה מנהל ראשי חדש מייקל אשר החליף את אותי בתפקיד תפנו אליו הוא בן אדם שאוהב לעזור לא תרגישו בחסרוני כל דבר שתרצה אני פה בשבילכם
ומייקל אל תרגיש רגשות אשמה בקשר לתפקיד.
רדיו : אני מקווה שימצאו מחליף איש רדיו חדש שיטפל בבעיות ויעביר לוח שידורים חדש,עדיין גם אותו הקמתי ועזרתי בפיתוחו
בכל מקרה , אני מקווה שהצלחתי לעזור , לתרום ולקדם כמה שאפשר את הקהילה ולדחוף אותה קדימה
שתדעו שאין לי בעיה עם אפחד מהפורום כולם פה אנשים מצויינים ואני אוהב אתכם .
יש לי כמה מילים להגיד לבן אדם אחד
אור כנראה שזה הודעה שחוזרת על עצמה הרבה
אותך אני מכיר כבר יותר מ 7 שנים עזרת בכל מה שהייתי צריך
הייתה בשבילי כמו אח ומקווה שתשאר גם אחרי ההודעה שמור על עצמך ועל מה שבנית
אוהב אותך אחי ,תמיר
אז שמרו על קשר כולכם שתדעו אני תמיד בICQ או MSN פנוי לכל בעיה או שסתם בא לכם לשלוח הודעה.
תודה על ההקשבה
תמיר.
ליאור ואריק :-*