חחחח הרגה אותי התגובה הזאת..
Sleezevil
02 Sep 09, 7:43am
So I'm a....Monkey?
חחחח הרגה אותי התגובה הזאת..
Sleezevil
02 Sep 09, 7:43am
So I'm a....Monkey?
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחח חובי סטאר,סתם בצחוק ובאירוניה הכל פה אחי,כך פועלים גלגלי השיניים המתוחכמים של פורום אטרף,לא למדת עד עכשיו?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח סתכלו איך הכל מתחיל כזה מ".hi"
חחחח
ואסף... למה אתה מגלה לעולם שאני שומע מטאל?
^^אנימציה ענקית ונכונה...חחח כן זה מצחיק אותי כל הOMFG METALLICA SUCKS DAVE FAG וכאלה חחח כאילו נתנו לילדות בנות 12 לכתוב את זה...
ותשתדלו להמנע מספאם,אני כל הזמן צריך למחוק פה הודעות וזה ממש מציק