מועצת ההימורים ממשיכה לתת קרדיט לאלופה מכבי חיפה, ונמנעת מלהכניס את משחקיה מול "הקבוצות הקטנות" לטופס הטוטו. היום (שני) הודיעה המועצה, כי משחקם של הירוקים מול הפועל רמת גן, שייערך ביום שבת (19:00) בקרית אליעזר, לא ייכלל בטופס.
דובר המועצה, ברוך דגון, הסביר את ההחלטה: "השיקולים הם מקצועיים נטו. זוהי ההחלטה של המועצה. הטופס צריך להיות מאוזן ואטרקטיבי, ולכן היא התקבלה". החלטת המועצה דומה לזו שהתקבלה במחזור הליגה הראשון, בו משחקה של מכבי חיפה מול הפועל עכו גם כן לא הוכנס לטופס הטוטו. הסיבה היא שבמועצה חוששים שהפער בין הקבוצות יהפוך את המשחק ללא אטרקטיבי, וקל עבור המנחשים.בהפועל ר"ג לא מתרגשים מההחלטה שלא להכלילם בטופס הטוטו. הבעלים, ירון קוריס התייחס ואמר בתגובה: "אני מכבד את החלטת המועצה. זו זכותה לקבל את ההחלטות בנוגע לטופס הטוטו. אני מאוד מקווה שביום שבת בשעה 19:00, כשנשחק בחיפה, החברים במועצה יבינו שהם עשו טעות, ובתקווה כמובן שננצח את המשחק".
קוריס גם דאג לפרגן לקבוצה של יעקב שחר: "אני, בכל אופן, מנצל את ההזדמנות לאחל למכבי חיפה בהצלחה במשחק מול באיירן מינכן ביום שלישי במסגרת ליגת האלופות, אבל אנחנו באים ביום שבת כדי לנצח בקרית אליעזר".בתוך כך, בר"ג שבו היום לאימונים לאחר שזכו לחופשה בת יומיים, בשבת ובראשון. לרשותו של המאמן, יובל נעים, צפוי לעמוד סגל מלא לקראת המשחק מול חיפה, אך לא בטוח שכולם יהיו כשירים מספיק כדי לפתוח בהרכב או ליטול חלק במשחק.
נכון לעכשיו עושה רושם כי הקשר הרוויה קובאצ'ביץ' עשוי לשחק לראשונה מאז ששב לאימונים, לאחר שהחלים מהקרע החלקי בשריר הירך. קובאצ'ביץ' צפוי לשתף פעולה עם וויליאם סוארז, שאומנם סובל ממתיחה בברך, אך שותף במחזור האחרון במשחק מול הפועל ב"ש. בר"ג יקוו להכשיר למשחק הקשה בחיפה את הקשר בן לוז, ששב לאימונים בשבוע שעבר בעקבות מתיחה חוזרת בירך.

ציטוט ההודעה