נכתב במקור על ידי Fun סתומה לגמרי את אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת שיעשה ככה (: זה עובד
"אף פעם לא תדע כמה שינית אותי נתת לי סיבות לחייך, הענקת לי מחשבות לחשוב , חלומות על נשיקות , אבל יותר מהכל נתת לי זיכרונות שאני אף פעם לא אשכח ♥ "
נגיד ו
נכתב במקור על ידי Fun נודר לך בסדר? העתקתי בול מה שהוא כתב באיסיקיו ורציתי לעשות אנונימי ושכחתי הופה יש לנו פה נודר נדרים תכף תשים פתקים בכותל חמודילה... בכל מקרה,אל תבקש חברות,זה עלוב,אפילו לגיל שלך... לך תגיד לה בפנים מה שאתה חושב עליה,תהיות חברים כן כן,לא לא...אין פה יותר מידי מה להסתבך.
נכתב במקור על ידי - sonrisas - טוב טוב זה לא משנה >< אבל מה אתה מרביץ לבנות ? מה אתם הומואים או משהו ? לך אליה תדפוק לה נשיקה היא זורמת היא שלך היא דופקת לך כאפה תבין שזה לא זה מחזק^^^ באמת מה אתה מרביץ לבנות מה זה נראה לך גבר שהוא יכול לספוג את זה? בנות הם חלשות וכל מכה שלך יכולה לשבור לה את העצמות
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי the boogeyman מחזק^^^ באמת מה אתה מרביץ לבנות מה זה נראה לך גבר שהוא יכול לספוג את זה? בנות הם חלשות וכל מכה שלך יכולה לשבור לה את העצמות נראה לי שאתה צריך להפסיק לצפות בwwe. שהוא כותב מכות הוא מתכוון למכות בצחוק כזה לא אגרופים ובעיטות. איזה ילדים כבדים יש פה באמא שלי
נכתב במקור על ידי Yuval נראה לי שאתה צריך להפסיק לצפות בwwe. שהוא כותב מכות הוא מתכוון למכות בצחוק כזה לא אגרופים ובעיטות. איזה ילדים כבדים יש פה באמא שלי אני לא צופה בזה O_o
נכתב במקור על ידי Fun לנעול לנעול יאאלה ביקש קיבל
חוקי הפורום