נכתב במקור על ידי Dj Max נו XD מה אתם מסתלבטים תנו תגובות על הפנים מה על הבטן חחחחחחח למה בפנים שלך אין קוביות?.. איזון אחי
נכתב במקור על ידי Nova למה בפנים שלך אין קוביות?.. איזון אחי נפל לך המצחיק. אל תנסה להצחיק, באמת שאל תנסה.
נכתב במקור על ידי Dj Max נו XD מה אתם מסתלבטים תנו תגובות על הפנים מה על הבטן חחחחחחח אתה ילד יפה. אבל מהבטן קשה להתעלם (:
חחח תודה מאמי
ישלך פנים של ילד קטנטן בתמונה עם המדים נראה בן 14 אבל אחלה פיתוח תמשיך עד הצבא תהיה סוס
נכתב במקור על ידי Uiop ישלך פנים של ילד קטנטן בתמונה עם המדים נראה בן 14 אבל אחלה פיתוח תמשיך עד הצבא תהיה סוס כן אני נראה צעיר בתמונות חחח באמיתי אני נראה 17-18 עוד מעט אני יעלה עוד תמונה שתראו חח
נכתב במקור על ידי Dj Max לא.. טכני חיל האוויר חיפה מכיר את יוגב טמיר?
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל או לפחות את עורו- מפאת חוסר ביקוש, והכל מתפרק עלינו.
נכתב במקור על ידי Summer מכיר את יוגב טמיר? איזה כיתה הוא?
אתה מוזמן לפורום כושר ופיתוח גוף כי בזמן האחרון לא עובר שם ג'וק.
_Alon_ כשאתה אומר"גזר גמדי אשכנזי" אתה יכול להגיד גם "גזר גם עדי אשכנזי"
חח בכיף
מי פההההההההה ?!?!?! MaX ! מ - XXX חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתיך אחשלי (:
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
חחח תודה אחי
נכתב במקור על ידי Dj Max איזה כיתה הוא? ממ, יא'. לא יודעת איזה.
נכתב במקור על ידי Summer ממ, יא'. לא יודעת איזה. אממ לא חח אני רק מכיר את שכבת י'
נכתב במקור על ידי Dj Max נפל לך המצחיק. אל תנסה להצחיק, באמת שאל תנסה. הוא לא נפל הוא כבר על הריצפה שנה אני גורר אותו
חוקי הפורום