קודם כל ערכתי לך את הכותרת,תלמד לתייג פעם הבאה...ותעשה לכולנו טובה תתקן את שגיאות הכתיב האלו,ממש קשה לקרוא את מה שאתה רושם.
ובקשר אליך,הרבה חושבים ככה "למה מי היא שאני ישנה את מי
שאני בשבילה ?! "
אם תבין את הנושא יותר לעומק אתה תבין שהגישה שלך ממש מוטעית,גם אני חשבתי כמוך פעם.
אני יתן לך דוגמא,יש בחור נראה טוב והכול,בנות נמשכות אליו,אבל בגלל שהוא כל הזמן אוהב לומר לבנות שבגדים יפים עליהן ועוזר להן להתגבר על האקסים והכול,כל הבחורות בטוחות שהוא הומו...
גם במקרה הזה הוא לא צריך לשנות את עצמו ולהפסיק להחמיא לבחורות ולהתחיל להיות קצת מניאק וחלקלק ? לא נראה לי
אני יתן לך עוד דוגמא ! בחור תמיד מתאהב במישהי אבל באופי שלו,אין לו מספיק ביטחון עצמי בשביל בכלל לגשת אליה או לדבר בצורה רגילה כשהיא בסביבה...ולכן כל אחת שהוא ירצה,הוא לעולם לא ישיג (אלא אם כן במקרה ממש דרסטי הבחורה תידלק על המראה שלו או משהו).
גם פה הבחור לא צריך לשנות את עצמו,להשיג ביטחון עצמי ולהצליח להשיג את מי שהוא רוצה (וגם לקבל ביטחון עצמי שיעלה לו את הרמה החברתית,יותר חברים,יותר קל להתקבל לעבודה ויותר נאהב על ידי כולם).
אם אתה עדיין חושב כמו שאתה חושב,אין לי מה להוסיף
ודבר ממש אחרון,לפותח הדיון,תקשיב לאור,הפורום שהוא נתן לך ממש יעזור לך,אם זה לא מספיק תחפש בגוגל "אלפא ישראל"