שלום אין לי ממש נושאים לדיבור עם בנות שאני לא מכיר,פשוט לא יודע איך לגשת אליהן ולהתחיל לדבר
גם די מתבייש אבל לא ממראה אני ניראה סבבה והכל נחמד אבל אני ביישן כזה,נגיד במכון כושר מה איך מתחיל שיחה סתם בים או בכללי..
שלום אין לי ממש נושאים לדיבור עם בנות שאני לא מכיר,פשוט לא יודע איך לגשת אליהן ולהתחיל לדבר
גם די מתבייש אבל לא ממראה אני ניראה סבבה והכל נחמד אבל אני ביישן כזה,נגיד במכון כושר מה איך מתחיל שיחה סתם בים או בכללי..
|
|
אם אתה בים ואתה רואה מישהי במים תשאל אותה אם המים קרים\יש מדוזות
אם היא יושבת תבקש לשבת לידה ומשם תשאל אותה מאיפה היא בת כמה והכול
אם זה מכון כושר פשוט תבקש ממנה עזרה באיזה מכשיר או שתעזור לה בעצמך.
באמת אחי תיהיה קצת יצירתי,זה הפחד שבך שמדבר שמנסה למצוא תירוצים למה לא להתחיל איתה....
שהיא תעזור לו באיזה מכשיר במכון זה לא הדבר הכי נכון לטעמי זה דיי מביך דווקא...
תנסה להתחיל שיחה כמו שסנוף אמר זה דרך מעולה שגם אני משתמש בה סתם לשאול איזה שאלה רנדומלית אפילו אם היא מטומטת עדיין הכל כדי לפתח שיחה ואז כבר הכל יזרום אתה תראה
[CENTER]
אחי בתכלס אתה באת לבקש משפט פתיחה כי אתה תמצא עוד תירוץ למה לא להשתמש במה שיתנו לך פה..
עכשיו אין משפט פתיחה אולטימטיבי או משהו כזה.. תהיה עצמך, אל תתרפס או משהו כזה, לא נעים לך לידה אז תוציא אוויר או תתכונן ללכת, והנושאים לשיחה זה הדבר הראשון שעולה לך בראש, "איך השיער שלי נראה ככה יותר טוב או ככה?", "בתור בחורה, אני צריך דעה", "היי".
פשוט מאוד
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אינך צריך להתבייש מבנות, פשוט תגש לבחורה ותתחיל איתה בשיחה לפי הסיטואציה שאתה נמצא באותו הרגע..
אתה לא צריך להתבייש מבחורות כמו שאתה רוצה לגשת ולדבר עם בחורה ככה היא רוצה לפתח שיחה עם גבר..
חחחחחחחחחחחחח תפסתי אותו על חם !
זה שפתח את האשכול וזה שהגיב ראשון זה אותו משתמש XD
יש להם אותו מס' הודעות והם הצטרפו לאטרף בידיוק באותו התאריך ! חחחחחחחחחח
קיצר איך שאמרת לעצמך
"היי" ומשם תזרום...
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
לא תפסת אף אחד על חם..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=500041
למזלי יש לי גישות ואני יכול לראות מי עומד מאחורי משתמש אנונימי ואני אומר לך בהבטחה לא תפסת אף אחד!
אלו שני משתמשים שונים..
משתמש אנונימי זה משתמש שנפתח ע"י ההנהלה כדי לאפשר לגולשים לפרסם הודעות בעילום שם...
אז זה שולח את ההודעה דרך המשתמש הזה, אם ההית קורא את הנושא שהבאתי לך ההית מבין את זה לבד..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-09-2009 בשעה 00:31.