קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-12-2009, 10:28
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 24-11-2009, 23:39
  3. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 02-11-2009, 16:47
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2009, 02:06
  5. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-09-2009, 19:14
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[דיון] ליגת טוטו: מחזור 3, באר שבע - הפועל ת"א - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    16

ציטוט נכתב במקור על ידי the rock123 צפיה בהודעה
    קוד כל ממי שמעת? מתגובות ב one?? כי אני דיברתי עם חבר שהיה שם וראה הכול,,אוהדי באר שבע כמו ערבים ובדוהים זרקו סלעים על מכוניות וזהו!
    דבר שני

אפשר להסתכל על זה שלא אכפת להם שהם מקבלים חרא
    אבל אם הקבוצה בפיגור 1-0 או 2-0 למה לא לעודד?
    אתם שורקים בוז
    עונה שעברה ששיחקתם נגדנו בטדי וניצחנו
    אז בסוף שרקתם בוז? על מה שרקתם בוז?
    אתם זיינתם אותנו ביכולת,שיחקתם כמו קבוצה באירופה מה לעשות חוסר מזל שלא הבקעתם
    אבל על מה שרקתם בוז?השחקנים שלכם נתנו את כל מה שיש להם
    תבין את זה אי אפשר לעודד רק שטוב קוראים לזה אוהדי הצלחות
    ואי אפשר לקרוא להפועל אוהדי הצלחות כי אין לנו הצלחות!
    אני יגיב לך קודם כל בדרך שלך.ואז יגיד מה הדרך שלי.
    בדרך שלך...שמשחקים טובים מגיעם כפיים מפסידים/מנצחים שמשחקים רע מנצחים/מפסידים מגיע בוז...
    העונה מחזור 1 טדי,בית"ר-הפועל ת"א...ביתר אחרי שלא התאמנה ולא באה בכושר מול הפועל שהתחילה את העונה מוקדם והתחברה יותר.
    ומה קורה?!יש רק קבוצה אחת במגרש.מהי?!ביתר ירושלים.
    לא היה כזה דבר הפועל..לא היה ולא נברא..סוף המשחק?ביתר מעודדים...אבל מי עוד מעודד?או יותר נכון חוגג כאילו זכה באליפות?הפועל ת"א...אבל שחקתם גרוע?סליחה..לא שחקתם נכון?על מה לעודד?!
    בהשפלה בבלומפיד 2-0 במחצית הקהל של ביתר מרים עידוד מטורף...משו אדיר כל היציע רועד...אבל לא נכנס גול..ובא השלישי שלכם...מה נעשה?נעמוד ונמחא כפיים?!

עכשיו לפי הדרך שלי...קבוצה משחקת טוב?מגיע לה כפיים גם אם היא הפסידה אבל תלוי מתי ותלוי מול מי...מול הפועל וסכנין אני קונה 1-0 עם שער לא חוקי...מאשר 0-0 ושזיינו לכם את הצורה.
    אצלכם מה לעשות..לבוא לטדי ולהוציא תיקו 0 זה נחשב תוצאה אדירה.אתם נלחמים על אליפות לא?על אירפה?!

לגבי המכות..מי הולך לפי ONE?! מכות זה לא בזירה עם שופט..מכות זה אבנים עלות וסכינים מה לעשות...אין חוקים.

ושוב אני לא מתווכח איתך..כי שמעתי..יכול להיות שזה בולשיט..אבל איזה אוהד הפועל יגיד לך שאכל מכות?!
    דרך אגב קח את חיפה איפה הציוד?הם אומרים בזבל...
    פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריא
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים זה כמו שירותים לא משנה מה תעשה תמיד תיהיה נזילה

מה אתה מזיין תשכל??
    כנס לפורום שלכם שדים והם אפילו מודים...
    אישפזו שני אוהדים שלכם שפתחו להם תראש והרביצו לאיזו אחת..
    לא שאני מעודד את זה אבל אל תגיד סתם שאנחנו אכלנו מכות...אפילו ביתר לא מסוגלים עלינו בבאר שבע...
    ובקהל של באר שבע אין בדואי אחד!!!
    הפועל ב"ש אימפריה

ציטוט נכתב במקור על ידי oriel88 צפיה בהודעה
    מה אתה מזיין תשכל??
    כנס לפורום שלכם שדים והם אפילו מודים...
    אישפזו שני אוהדים שלכם שפתחו להם תראש והרביצו לאיזו אחת..
    לא שאני מעודד את זה אבל אל תגיד סתם שאנחנו אכלנו מכות...אפילו ביתר לא מסוגלים עלינו בבאר שבע...
    ובקהל של באר שבע אין בדואי אחד!!!
    כן ראיתי
    כל אחד יכול לזרוק אבנים רוב הקהל שלכם פחדנים
    עובדה אוהד שלנו דפק לאוהד שלכם דגל בראש
    הוא לא זרק אבן מ 20 מטר כמו כוסית
    בסדר שיהיה אני לא בעד המכות האל החבל שכל הדברים האלו קרו בכלל
    שני המחנות של האוהדים מפגרים בקטעים האלו
    נערך לאחרונה על ידי the rock123; 14-09-2009 בשעה 21:03.

סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010

http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

נגמר 0:0 עוד פעם במשחק המרכזי.....
    באסה לערוץ 1
    חבל שבני יהודה לא ניצחו :\

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

3 משחקים רצופים שהמשחק המרכזי נגמר ב 0-0
    אני מאמין שבמשחק מכבי חיפה מול הפועל תל אביב זה יגמר.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי pps7 צפיה בהודעה
    אני יגיב לך קודם כל בדרך שלך.ואז יגיד מה הדרך שלי.
    בדרך שלך...שמשחקים טובים מגיעם כפיים מפסידים/מנצחים שמשחקים רע מנצחים/מפסידים מגיע בוז...
    העונה מחזור 1 טדי,בית"ר-הפועל ת"א...ביתר אחרי שלא התאמנה ולא באה בכושר מול הפועל שהתחילה את העונה מוקדם והתחברה יותר.
    ומה קורה?!יש רק קבוצה אחת במגרש.מהי?!ביתר ירושלים.
    לא היה כזה דבר הפועל..לא היה ולא נברא..סוף המשחק?ביתר מעודדים...אבל מי עוד מעודד?או יותר נכון חוגג כאילו זכה באליפות?הפועל ת"א...אבל שחקתם גרוע?סליחה..לא שחקתם נכון?על מה לעודד?!
    בהשפלה בבלומפיד 2-0 במחצית הקהל של ביתר מרים עידוד מטורף...משו אדיר כל היציע רועד...אבל לא נכנס גול..ובא השלישי שלכם...מה נעשה?נעמוד ונמחא כפיים?!

עכשיו לפי הדרך שלי...קבוצה משחקת טוב?מגיע לה כפיים גם אם היא הפסידה אבל תלוי מתי ותלוי מול מי...מול הפועל וסכנין אני קונה 1-0 עם שער לא חוקי...מאשר 0-0 ושזיינו לכם את הצורה.
    אצלכם מה לעשות..לבוא לטדי ולהוציא תיקו 0 זה נחשב תוצאה אדירה.אתם נלחמים על אליפות לא?על אירפה?!

לגבי המכות..מי הולך לפי ONE?! מכות זה לא בזירה עם שופט..מכות זה אבנים עלות וסכינים מה לעשות...אין חוקים.

ושוב אני לא מתווכח איתך..כי שמעתי..יכול להיות שזה בולשיט..אבל איזה אוהד הפועל יגיד לך שאכל מכות?!
    דרך אגב קח את חיפה איפה הציוד?הם אומרים בזבל...
    תראה, במהלך המשחק אתה צריך לעודד לאורכו לא בגלל שהשחקנים משחקים טוב או לא טוב זה בכלל לא משנה- אלא בשביל לדחוף אותם קדימה. בסוף המשחק אין בעייה שתצעק בוז או תעודד זה כבר פחות קריטי, ויש משחקים שגם אני אישית צועק בוז כי כשמגיע מגיע...
    אם אתה יורד במחצית בפיגור 1:0 להפועל נגיד אין טעם לשרוק בוז כשהשחקנים עולים מחצית שנייה אתה צריך להרים את כל האצטדיונים ולהכין אווירה של גיהנום, וזה מה שמטריף שחקנים... לא שריקות בוז
    אז מה אם אתה כועס או עצבני , אתה אוהד ואתה צריך לחשוב לטובת הקבוצה שלך, ולאוהד הפועל המשפט הזה בשבילך: לפעמים שריקות בוז כן מעוררות שחקנים ומכניסות אותם לאטרף. אבל לא תמיד ככה שאחרי כל הפסד תשרוק בוז? אחרי כל תצוגה רעה? אתה חושב הקהל של חיפה צועק בוז אחרי שרעננה ור"ג הובילו עלינו? אז מה.. אנחנו יודעים תעומס על השחקנים ואל תתן לי דוגמאות מאירופה כי זה לא אותו דבר. בחיים קבוצה ישראלית לא הצליחה גם באירופה וגם בארץ ועד עכשיו לחיפה אין הפסד העונה בכל המסגרות וזה הישג מדהים. נקווה שזה ימשיך, אבל עד עכשיו אני מרוצה מאוד מהקבוצה שלי. בגלל זה אני לא מפחד מבאיירן מינכן, מיובנטוס ומבורדו...

נתת דוגמה את המשחק של הפועל, והפועל תל אביב משחקת העונה באירופה אם שכחת וזה אותו מקרה עם חיפה. אנחנו משיגים אולי תוצאות כי יש לנו משחקים נגד קבוצות כמו חלשות אבל היכולת החלשה נמצאת גם אצל הפועל. אין שום סיבה לשרוק בוז, גם אם בית"ר שלטה לכל אורך המשחק. בכל מקרה נגמר 0:0 וגם ביום טוב זה תוצאה טובה לכל קבוצה ישראלית בטדי.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

טוב סיכום המחזור: היה לנו מחזור טוב עם כמה משחקים שהניבו הרבה גולים, כמו כן
    רוב התוצאות היו צפויות לדעתי. נקווה שמחזור הבא יהיה יותר גולים וסוף סוף נזכה לראות
    גול בשידור של המשחק המרכזי.

יורד מנעוץ

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    16

ציטוט נכתב במקור על ידי Champions צפיה בהודעה
    תראה, במהלך המשחק אתה צריך לעודד לאורכו לא בגלל שהשחקנים משחקים טוב או לא טוב זה בכלל לא משנה- אלא בשביל לדחוף אותם קדימה. בסוף המשחק אין בעייה שתצעק בוז או תעודד זה כבר פחות קריטי, ויש משחקים שגם אני אישית צועק בוז כי כשמגיע מגיע...
    אם אתה יורד במחצית בפיגור 1:0 להפועל נגיד אין טעם לשרוק בוז כשהשחקנים עולים מחצית שנייה אתה צריך להרים את כל האצטדיונים ולהכין אווירה של גיהנום, וזה מה שמטריף שחקנים... לא שריקות בוז
    אז מה אם אתה כועס או עצבני , אתה אוהד ואתה צריך לחשוב לטובת הקבוצה שלך, ולאוהד הפועל המשפט הזה בשבילך: לפעמים שריקות בוז כן מעוררות שחקנים ומכניסות אותם לאטרף. אבל לא תמיד ככה שאחרי כל הפסד תשרוק בוז? אחרי כל תצוגה רעה? אתה חושב הקהל של חיפה צועק בוז אחרי שרעננה ור"ג הובילו עלינו? אז מה.. אנחנו יודעים תעומס על השחקנים ואל תתן לי דוגמאות מאירופה כי זה לא אותו דבר. בחיים קבוצה ישראלית לא הצליחה גם באירופה וגם בארץ ועד עכשיו לחיפה אין הפסד העונה בכל המסגרות וזה הישג מדהים. נקווה שזה ימשיך, אבל עד עכשיו אני מרוצה מאוד מהקבוצה שלי. בגלל זה אני לא מפחד מבאיירן מינכן, מיובנטוס ומבורדו...

נתת דוגמה את המשחק של הפועל, והפועל תל אביב משחקת העונה באירופה אם שכחת וזה אותו מקרה עם חיפה. אנחנו משיגים אולי תוצאות כי יש לנו משחקים נגד קבוצות כמו חלשות אבל היכולת החלשה נמצאת גם אצל הפועל. אין שום סיבה לשרוק בוז, גם אם בית"ר שלטה לכל אורך המשחק. בכל מקרה נגמר 0:0 וגם ביום טוב זה תוצאה טובה לכל קבוצה ישראלית בטדי.
    אוקי....ככה...דבר ראשון 3 משחקים היה לכם בליגה שלושתם די קלים.
    רעננה/עכו/הפועל ר"ג...(אני לא טועה כה?) זה צריך לענות לך על "הישג מדהים"בכל המסגרות.

דבר שני....אני לא אומר שלא צריך לעודד שאתה בפיגור 1-0 ולא שאתה ב2-0......אבל אם מגיע מצב דקה 75 שהמשחק גמור...הקבוצה נראת כמו ביצה...אז כן אללה שרוק בוז מה קרה?!למה לעודד?! אתה מעודד 74 דקות הקבוצה השנייה בהיתרון 2-0 למה שתעודד?!

דבר שלישי...הקהל שלכם לא מעניין אותו המשחק בכלל....אתם מעודדים מעודדים מעודדים....אז הקבוצה שלכם לא משחקת לא קרה כלום...
    הקהל של בית"ר שיש פעולה טובה של שחקן מעודד...שהשופט עושה משו לא טוב מגיבים לזה....מושפעים מהמשחק...
    ואתה יודע מה....זה היתרון אבל גם חיסרון....אתם על הזין מה שקורה במשחק...שרים שיר ממשיכים לא מעניין את הביצה גול או לא גול...

לגבי חיפה...בלי קשר....
    איזה שירים כבר יש לכם?!
    ירוק עולה עולה עולה?!
    עולה עולה ירוק?!
    ירוק מכבי עולה?!
    ירוק חיפה עולה?!
    עולה ירוק חיפה?!

משתמש כבוד
    F.C Hapoel Tel Aviv
    האוואטר של Maor
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    0
    נקודות
    189
    משפט מחץ
    בולגרי בלם ובולגרי קשר :)

Champions בחיים שריקות בוז לא יעירו שחקנים.
    הדבר היחידי שזה יעשה זה יכניס אותם ללחץ.
    שחלק מהקהל של הפועל שרק בוז נגד פ"ת, השחקנים נכנסו ללחץ מטורף התחילו לשחק רק פסים לרוחב בשביל לא לאבד כדור ולקבל עוד שריקות בוז.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי pps7 צפיה בהודעה
    אוקי....ככה...דבר ראשון 3 משחקים היה לכם בליגה שלושתם די קלים.
    רעננה/עכו/הפועל ר"ג...(אני לא טועה כה?) זה צריך לענות לך על "הישג מדהים"בכל המסגרות.

לגבי חיפה...בלי קשר....
    איזה שירים כבר יש לכם?!
    ירוק עולה עולה עולה?!
    עולה עולה ירוק?!
    ירוק מכבי עולה?!
    ירוק חיפה עולה?!
    עולה ירוק חיפה?!
    לא ענית לי בדיוק על "הישג מדהים", השגנו תוצאות וזה מה שחשוב כרגע. זה הישג מדהים.
    דבר שני, אין לחיפה שירים?
    בוא נעשה דבר קטן, תן לי את כל השירים שאתה מכיר של בית"ר אני נותן לך את אותה כמות של חיפה + 5 בונוס, מוסכם?
    יש לחיפה כמות גדולה של שירים זה שאתה לא מכיר זה משו אחר ובעייה שלך
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maor צפיה בהודעה
    Champions בחיים שריקות בוז לא יעירו שחקנים.
    הדבר היחידי שזה יעשה זה יכניס אותם ללחץ.
    שחלק מהקהל של הפועל שרק בוז נגד פ"ת, השחקנים נכנסו ללחץ מטורף התחילו לשחק רק פסים לרוחב בשביל לא לאבד כדור ולקבל עוד שריקות בוז.
    אתה טועה, אמרתי בחלק מהמקרים, ואתה נתת רק דוגמה אחת שזה לא נותן.
    היו מספיק מקרים שהקהל שרק בוז במחצית אחרי 0:0 ובמחצית השנייה השחקנים עלו בטירוף כאילו זה על גמר ליגת האלופות.
    לפעמים כן צריך לשרוק בוז..

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    16

אני לא מדבר שעל תחילת המשחק לשרוק בוז...
    אני מדבר על זה שלא אכפת לכם כמעט ממה שהולך במשחק העיקר לשיר.
    דבר שני יפה שיש הרבה שירים...תן לי שירים שלכם שאתם שרים ביציע.

זה לאוהדי הפועל בעיקר,אבל גם לחיפה ולמכבי ת"א....
    בואו תסתכלו כמה שלטים יש לכם(לחיפה היה..אבל זה לא משנה) של הארגון....וכמה של הקבוצה.
    הפועל באו לטדי...עם 6-7 שלטים שלט אחד של הפועל..השאר של האולטראס שמולטארס ו2 של אוסישקין..אתם באים לעודד את הארגון או את הקבוצה?!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,386 | הודעות: 8,173,973 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect