עכבר :
חשבתי ללכת על הG5
איך העכבר ? האם יש איתו בעיות כלשהן ? והכי חשוב, מזיעים איתו ?
עריכה:
לא מצליח לשנות נושא.
עכבר :
חשבתי ללכת על הG5
איך העכבר ? האם יש איתו בעיות כלשהן ? והכי חשוב, מזיעים איתו ?
עריכה:
לא מצליח לשנות נושא.
נערך לאחרונה על ידי yarivb; 14-09-2009 בשעה 18:44.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פתח אשכול בחומרה ומודינג בקשר לכרטיס מסך וזיכרון ופה תערוך ותשאיר רק את העכבר.
העכבר מצוין,אם אתה משחק בFPS אני ממליץ לך להסתכל על הMX518 או הRazer DeathAdder
לא אחי אני מדבר על First Person Shooter,הG5 טוב מאוד אבל למשחקים כמו CS עדיף הMX או הDA.
כי חיישן הלייזר נחשב פחות אמין מהחיישן האופטי(פרט לחיישני הלייזר הממש חדשים)
לא,פשוט חיישני הלייזר נחשבים פחות אמינים ונוטים לההרס מהר ביחס לחיישנים אופטיים.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש מצב אתה מביא מקור למידע שלך בקשר למנוע הלייזר? כי זה נשמע לי תמוה ולא שמעתי על דבר כזה...
יש לי לקוח שיש לו שלושה סטים של עכברי לייזר כבר שנתיים ולא שמעתי על תלונה שלא נדבר שהייתי אצלו אתמול והעכברים פשוט מתפקדים מעולה.
בקיצור תעדכן אותי אם יש לך מקורות מהימנים סתם כך אל תפיץ שמועות שווא.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי אני לא יכול להביא לך מקור מדוייק אבל אני יכול להגיד לך שלG5 יש חיישן לייזר ולMX חיישן אופטי ומבחינת ביצועיים הMX יותר טוב,זה כמו שהLCD יצאו האיכות שלהם היתה זוועתית ביחס לCRT(אם זה בזוויות צפייה זמן תגובה וכו')עוד עובדה היא שכל שחקני הCS המקצועיים משתמשים בעכברים אופטיים.
בקשר לחיישן שנהרס יותר מהר ביחס לאופטי אני יכול להגיד לך שלאורך השנים היו לי הרבה עכברים(גם אופטיים וגם לייזר)וכל העכברים האופטיים שלי החזיקו הרבה יותר זמן מאשר עכברי הלייזר,אבל בקשר לזה יכול להיות שאני טועה והצליחו להתגבר על הבעיות שהיו לעכברי הלייזר.