אם אתם רוצים לדעת מה הטעם של חזיר ולהישאר יהודים טובים אני חושב שרובכם יודעים אבל בכל זאת.
בקיצור יש את דג השיבוט שהוא כשר למאכל אומרים שיש לו טעם דומה מאוד לטעם של בשר חזיר.
אם אתם רוצים לדעת מה הטעם של חזיר ולהישאר יהודים טובים אני חושב שרובכם יודעים אבל בכל זאת.
בקיצור יש את דג השיבוט שהוא כשר למאכל אומרים שיש לו טעם דומה מאוד לטעם של בשר חזיר.
|
|
אני אכלתי חזיר ואני עדיין יהודיה טובה![]()
לא ידעתי אבל לדג יש שם מוזר!!
את כופרת טובה, לא יהודיה טובה.
אם היית יהודיה היית יודעת בקיומו של בורא אחד, שאמר לך במפורש לא לאכול "טבל", ברגע שאת אוכלת חזיר את חולקת באמונה ולמעשה את לא
משלימה בידיעה שיש בורא לעולם.
אל תגידי לי "אני מאמינה בה'" כי גם אני יכול להאמין להרבה סיפורים.
יש הבדל בין לדעת ללהאמין.
כופרת.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
גם אני אכלתי חזיר,בלי לדעת שזה חזיר-זה הופך אותי לכופר?וואלה לא יודע וממש לא מעניין אותי.
אתה לא צריך לקיים מצוות ולהאמין בה' כדי להיות יהודי.
ניתן לדוגמא את היהודים המתבדלים שחיו בגרמניה בשנות ה30 של המאה הקודמת.מישהו שם זין על זה שהם היו מתבוללים?לא,בכל מקרה לקחו אותם למחנות ההשמדה עם היהודים המאמינים.
כך או כך הם היו יהודים ונחשבו ליהודים גם אם הם לא ממש הראו את זה.
בכל מקרה,אם הסקרנות כ"כ לוחצת עליכם פשוט תאכלו תחזיר וזהו.ולא,לשום דג לא יהיה טעם של בשר :\
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 16-09-2009 בשעה 16:38.
אני אף פעם לא אכלתי חזיר וזה אפילו לא מסקרן אותי לדעת מה הטעם שלו - אבל תודה בכל זאת ..
LOVE marijuana
נערך לאחרונה על ידי clicker; 15-09-2009 בשעה 20:21.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בחיים לא אכלתי לא כשר
לא בשוגג ולא ברצון
אבל בתכלס אני מת לדעת איזה טעם יש לזה הייתי עם חברים שלי פעם במסדה לא כשרה הם קנו שם אני ישבתי שם איתם ויש לזה ריח טוב ברמות כמעט אכלתי גם אבל תודה לאל הצלחתי לעמוד בזה ופשוט הלכתי ישבתי בחוץ