תקשיבו כל פעם בבצפר שאני מסתובב בבניין של ט' אני רואה איזה מישהי שאני דלוק עליה אששששש יצא שכמה פעמים שהתנגשו המבטים שלנו ולא ידעתי להסביר את מה שהרגשתי בשניה ההיא
איך אני מתחיל איתה?
(דרך אגב אני כיתה י')
תקשיבו כל פעם בבצפר שאני מסתובב בבניין של ט' אני רואה איזה מישהי שאני דלוק עליה אששששש יצא שכמה פעמים שהתנגשו המבטים שלנו ולא ידעתי להסביר את מה שהרגשתי בשניה ההיא
איך אני מתחיל איתה?
(דרך אגב אני כיתה י')
|
|
תאמין לי אני יושב כבר רבע שעה וקורא את ההודעה שלך שוב ושוב ואני עדיין לא מבין מה השאלה פה?
מה זה איך אני מתחיל איתה?
פשוט מתחיל איתה אין לזה תורה ברורה וכתובה מראש פשוט תיצור סיטואציה ותזרום איתה והכל יהיה סבבה לגמרי..
תגיד לעצמך שאתה הולך אליה ופשוט תלך לא משנה מה קורה.. אחרת תמשוך את זה עוד חודשים ככה בלי לדבר איתה
מצחיק שאתה אומר את זה,דווקא יש...
תחפש אלפא ישראל בגוגל אם אתה רוצה.
ובקשר לבחור שפתח את הדיון,פשוט תשאל אותה אם עכשיו זאת ההפסקה הגדולה או הקטנה,ותנסה לפתח משם איזה שיחה,שאתה מאחר או קבעת עם חברים פה או כל דבר...אפילו אם זאת שיחה של 10 שניות זה עדיף על כלום...לך תנסה תראה מה יצא לך מזה...
חבר שלי עשה את זה כמו שהצעתי לו,מקודם הוא התבייש,אבל חפרתי לו וחפרתי לו ובסוף הוא הלך לאיזה אחת וסתם דיבר איתה,ממש על כלום...אתמול הם יצאו לדייט והיא נמרחה עליו ונראה לי שיהיה בניהם משהו...אז כמה שאתה לא מאמין שיצא מזה כלום,לך תנסה אתה לעולם לא תדע מה יקרה אם לא תנסה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם יש באמת תורה כזאת אז זה פשוט עצוב מידיי
זה בדיוק מה שאני חשבתי בהתחלה "מה אני צריך שילמדו אותי איך מתחילים עם בחורה ?פשוט לגשת אליה לדבר להפעיל את הקסמים שלי ונראה לאן זה מתקדם" ..
לפי השיטות שלהם הם יכולים לגרום לך למשוך כמעט כל בחורה ! זה באמת דיי מדהים,ניסיתי את זה בזמן האחרון ואני מרגיש שגם במצב החברתי אני יותר מקובל והכול וגם יש קליק יותר חזק עם בחורות...לי זה רק עזר![]()
מניסיון אני אומר לך ותקשיב טוב טוב וכדאי שתפנים את מה שאני יגיד לך עכשיו.
אם יש מישהי שאתה מכיר/ראית דלקו עליה או כל דבר אחר שבא לך עליה לא משנה מה זה יהיה, אם לא תעשה כלום ברגעים הראשונים שזה קורה אז אתה לא תעשה כלום גם אחרי שנה. כדאי שתפעל עכשיו כמה שזה נראה לך מוזר ומה אני יגש אליה וכל זה, אבל כן אתה חייב אם אתה רוצה איתה משהו. כי אם לא עכשיו, אז זה לא יקרה לך אף פעם. זה בדוק