ערב טוב פורום אטרף
יש לי חזון, חיים ללא כאבים, עולם ללא סבל, אנשים שאוהבים לחיות ולא הורסים את העולם שלנו.
העולם בנוי לפי שני סוגי אנשים, אנשים רעים שאוהבים לראות את העולם נשרף, ואנשים טובים, שמחפשים את האושר בחיים שלהם.
אני נולדתי בברית המועצות בשנת 1988 בתאריך 11.10 ומאז החיים שלי גיהנום, למה זה קורה בעצם? מה המטרה של סבל בחיים?
אני לא יודע, אבל דבר אחד בטוח, כדי להעביר את הסבל הזה אני שומר הכל בבטן ולא מוציא את הכאבים שלי החוצה, כי אני מרחם על עצמי ועל הסובבים אותי.
בגיל חודש וחצי עברתי ניתוח כליה או משהו דומה לזה כי לא ניכנס אוכל לכליות שלי והייתי מאוד חולה, אחרי הניתוח לא דיברתי עד גיל 5, ההורים שלי לא ידעו למה אני לא דיברתי עד הגיל הזה והגדירו אותי "חולה נפש", לא שזה היה באשמתי או משהו, היו לי בעיות נפשיות והייתי מאוד חולה.
כשעליתי אם ההורים שלי ארצה לארץ, התחלתי לדבר ומאז הבעיות מחפשות אותי, הייתי ילד מוכה, כן כן, אני לא מתבייש להגיד את זה ליד כולם, הייתי ילד שכל הזמן היה חוטף מכות על כלום, סוג של ילד כאפות של השכונה.
אחרי רצח רבין, עברנו לחיפה, אבל ברגע שחשבתי שהבעיות שלי נפתרו, טעיתי, ושוב כמו בטירה(שם גרתי פעם ראשונה) הבעיות רדפו אותי, כל הזמן היו מרביצים לי על כלום, סוג של ילד כאפות רק יותר גרוע.
וגם בלימודים הייתי חוטף מכות רצח מתלמידים אחרים, בין אם זה בחטיבת ביניים לבין אם זה בתיכון, הסתבכתי אם חבר שלי שחשבתי שהוא חבר שלי וכמעט פתחתי עליו תיק במשטרה.
עכשיו אני בן 21 עוד מעט ומה יש לי עד כה:
כסף? משכורת אל הפנים.
חברים? בקושי.
כל מה שיש לי זה קונסולת משחק וזהו, ככה אני הורג את עצמי לאט לאט, אני גם מאונן מדיי פעם ומעשן, הקיצר חיים בגיהנום.
אין לי שום בקשות לעתיד, חוץ מדבר אחד, להיות מאושר, אבל נראה לי שזאת בקשה מוגזמת מדיי עבור העולם כי העולם שונא אותי אבל אני לא שונא את העולם.
הייתי חייב לפרוק את זה, כי יש לי אבן גדולה מאוד בלב שלא נותנת לי לחיות בשקט, אני סובל מבעיות שיכחה בקטנה, והתקפי חרדה ברמות מוגזמות, בחור בודד בלי חברה, כי גם הבנות לא שמות עליי, ועכשיו אני רק מחפש איך להרוג את עצמי כדי שבעולם הבא יהיה טוב!
אני לא מצפה שתבינו את הבעיות שאני עובר עכשיו, אבל אני מרגיש כמו זקן בן 90 שאין לו בשביל מה לחיות, ואני באמת מרגיש ככה, בשביל מה אני צריך את החיים האלו? מה יש לי כבר בחיים האלו ששווה לחיות בו? חברים? ממש לא, כל מה שיש לי זה קונסולת משחק אקס בוקס 360.
הייתי חייב לפרוק את זה!
תגובות.

ציטוט ההודעה