המשחק במסגרת ליגת העל במחזור הרביעי, הוא הוקדם לנוחות שתי הקבוצות
הוא יתקיים מחר 21/9.
חובה לנצח - המשחק החשוב של השנה עד לפלייאוף!
המשחק במסגרת ליגת העל במחזור הרביעי, הוא הוקדם לנוחות שתי הקבוצות
הוא יתקיים מחר 21/9.
חובה לנצח - המשחק החשוב של השנה עד לפלייאוף!
|
|
איזה יבשים אתם
2-1 למכבי חיפה
היה פנדל כבר בדקה הראשונה! למכבי חיפה.
שופט מכור!!!
מישהו יכול להגיד שלא?
איזה פנדל ברור איזה דחיפה איך לעזאזל השופט לא רואה והכוונים לא רואים את זה?????
יש שופטים שלא היו שורקים על מה שקנדה עשה אבל בסדר פנדל מוצדק אבל מה זה השיפוט המסריח הזה?? כמה שריקות הוא יכול להתעלם מהפועל?
נערך לאחרונה על ידי the rock123; 21-09-2009 בשעה 21:42.
סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
משחק טוב של שתי הקבוצות לחיפה הגיע יותר - משחק ענק של קטן וגולסאה.
כל אוהדי מכבי תל אביב וביתר
תשמחו ותצחקו
בואו נראה איך תגיבו שהשופט ידפוק אתכם נגד חיפה
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 21-09-2009 בשעה 23:40.
אז כמה דברים
בלי ספק, ואני אומר את זה בביטחון רב: היום ראינו משחק של שתי הקבוצות הטובות בישראל שעשינו התקדמות מצוינת, ואף השתפרו בעונה האחרונה.
נראה כמה זה יהיה שווה בסוף שנה אם שתיהן יסיימו בשתי המקומות הראשונים - למרות אירופה, וזה יראה על השתפרות בכדורגל הישראלי.
חוץ מזה, הפועל לא עם משחק טוב במיוחד, היא שווה יותר מזה אבל גם חיפה- שיחקנו טוב אבל לא 100%, ואני לא מבקש יותר מזה. תאמינו לי ככה לשחק כל העונה אני מאושר...
ההגנה מאוד חלשה וטישיירה לא שחקן. אי אפשר כל משחק לספוג גול, זה בלתי אפשרי.
למי שאמר שהשופט גנב תהצגה - שופטים אחרים לא היו שופטים לפנדל בדקה ראשונה. אני לא מכיר עוד שופטים ישראלים עם כזה אומץ ובהחלט היה פנדל. גם להפועל היה, אבל כמה אפשר לבקש משופט ישראלי... סתם דוגרי קיפחו אתכם אבל גם היה אמור להיות לדה סילבה נראה לי צהוב שני בוודאות. ועוד מלא שריקות לא במקום שבסך הכל מתאזנות. אני שונא תלוזרים שטוענים "למה דווקא לנו?!". זה קורה לכולם, זה קרה שנה שעברה גם לחיפה, גם לבית"ר וגם למכבי ת"א והאמת בעיקר למכבי ת"א. תפסיקו לזיין תמוח כי עוד שבועיים השופטים יפגעו בבית"ר ועוד חודש בחיפה.
אני מרוצה מאוד מהמשחק, סוף סוף לנצח בבלומפילד את הפועל בליגה!
גם היה צריך להיות אדום לדה סילבה ולא היה..
מה ההבדל בין 2 המקרים?
שאתם בכיינים
פשוט נקבה הגוטמן הזה.. תגובה של לוזר!!!!
וכמה שהפועל והתקשורת דיברו לפני המשחק ("חיפה עושה כבוד באירופה, הפועל עושה תוצאות") חיפה השתיקה את כולם על המגרש עם כדורגל גאוני בניצוחם של אייל גולסה ויניב קטן
פשוט יותר טובים
ותמשיכו לבכות על הפנדל עד מחר, ככה אולי תדחיקו את העובדה שחיפה הייתה פשוט יותר טובה
בעצם למה לי כל החפירה הזאת? משפט אחד של בנאדם גדול: "אין מה להשוות בין הצ'מפיונס ליג לליגה האירופית"
מזכיר לי מקרה ממש ישן: אחרי הניצחון ההיסטורי של הפועל על מילאן הפועל הגיעה למשחק מול חיפה, כשחיפה מנצחת בקלות 3-0 את הפועל בדרך לאליפות. בסיום המשחק, ג'ובאני רוסו: "הם יכולים להיות אלופי אירופה, הם יכולים להיות אלופי העולם, אבל במדינה הנפלאה הזו, מכבי חיפה היא הקבוצה מס' אחת!"
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 22-09-2009 בשעה 00:02.
תכלס אלירן תרגע לא מתאים..
חיפה שיחקה הרבה יותר טוב רוב הזמן...איך דה סילבה לא קיבל אדום אין לי שמץץץץץץץץץץץץץץץץ
פנדל באמת היה צריך להיות..אבל מה לעשות ששכטר שלושתרבע מהנפילות שלו זה הצגות..שיאכל תלב בגלל זה..
והמשחק באמת היה של חיפה..כל השחקנים שלה הופיעו ושיחקו חוץ מדבאלשווילי שבאמת שיחק כמו מפגר..איפה היו השחקנים של הפועל? איפה להלה שכטר ורמוטטטטטטטט רק ויצ'יצ'יביץ באמת זז אצלכם..
ומה גוטמן המפגר הזה נותן תירוצים..אם הפועל הייתה מנצחת הוא שותק יפה מאוד