אני שותה בדרך כלל סמירנוף,פינלדיה,אבסולוט ומערבב עם משקעות אנרגייה.. שלושת הסוגים האלה בערך אותם איכות נכון??
ואיזה וודקות יש יותר איכותיות?? אבל שלא עולות ממש יקר.. קצת יותר משלושתם!
אני שותה בדרך כלל סמירנוף,פינלדיה,אבסולוט ומערבב עם משקעות אנרגייה.. שלושת הסוגים האלה בערך אותם איכות נכון??
ואיזה וודקות יש יותר איכותיות?? אבל שלא עולות ממש יקר.. קצת יותר משלושתם!
נערך לאחרונה על ידי sls8; 22-09-2009 בשעה 19:46.
|
|
אתה שותה ודקות איכותיות אין עוד במחיר שלהם ישלך ביותר ייקר תגריי רוס ודקה ממש טובה אבל לא בתקציב שלך..
100 שקל אם אני לא טועה זה קטל וואן, או שזה 170 ומשהו חחח
אבל עצה שלי, כמה פעמים אל תשתו ותאספו כסף ואז תקנו איזה וודקה סוסה, כמו גריי גוס (הייתי אומר אחרות אבל בגלל שאתם רגילים לדגנים אז..)
דוגרי אין על פינלנדיה שאין לך כזה הרבה תקציב ואפחד לא יגיד אחרת
וגם לדעתי עם 100 שקל אין טעם להשתפר, תשאר עם מה שיש, כי זה אחלה של וודקות.
פינלנדיה זאת אחלה וודקה
יש איזה אחת שעולה בערך 85 היא פצצה ברח לי השם
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
יש לך את אבסולוט, סמירנוף, נמירוף,חורדיצה, פילנדיה שהם וודקות טובות מבחינתי
תאכלס אין על פינלנדיה אף אחד ביציאה רגילה לא ישים 60 שקל על וודקה כאילו אתה יוצא 3 ילדים יושבים על בקבוק אף אחד לא ישים כול אחד 60 שקל פילנדיה אחלה וודקה ודיי זולה .. והיא ממש איכותית
רוסקי סטנדרט, יפה שאף אחד מכל החפרנים שהגיבו לא אמרו אותה .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
רוסקי סטנדרט סטולצ'ניה פינלנדיה יש עוד וודקה שהרבה לא שתו פה זה hlebni dar וודקה מצוינת
יש עוד וודקה בלרוסית לא זוכר תשם משהוא ירוק
קיצור אבל הוודקה הכי מומלצת ממה שאמרתי זה פינלנדיה
אגב סטולי בכלל לא רעה
תילך לליקר סטור ... ותתחיל לגוון יש מגוון וודקות בטוו של ה70-100 ש''ח כמו דנסקה שזה באיכות של אבסולוט ופינלנדיה אבל הטעם שונה קצת.
תקשיב אבל מה שכן אולי הגיע הזמן לקנות משהו אחר חוץ מוודקה אולי קצת טקילה, רום ? ... או וויסקי ???
רוסקי סטנדרט, אבל אל תערבב וודקה עם משקאות אנרגיה, לידיעתך.
שהגוף שלך מתקרב לסף ההרעלת אלכוהול אז אתה נעשה מותש ועייף ובסוף מאבד את ההכרה מהאלכוהול, אבל המשקאות אנרגיה מעלים את הסף ואז.. אתה יכול למות
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"