פירוש שלי.. זה לא..
אמרתי לך תחזור תקרא בעצמך הייתה תרבות שלמה עד שקיין והבל הגיעו לבגרות מלאה
פירוש שלי.. זה לא..
אמרתי לך תחזור תקרא בעצמך הייתה תרבות שלמה עד שקיין והבל הגיעו לבגרות מלאה
|
|
אולי לא..
תחזור תקרא ותעזוב אותי כתוב במפורש..
אח שלי אני קראתי לא מצאתי אז תעשה טובה ותביא לי ציטוט
חח ניראה לך שיש לי כוח רק עכשיו קמתי ועוד 20 דקות אני צריך לזוז לעבודה תקרא שוב מה אני אגיד לך אולי שאני אחזור אני אחפש..
אוקיי אני יחפש שוב אני יערוך את ההודעה בהתאם להודעות!
ניזכרתי באיזה משהו זה שכתוב והנפילים היו בארץ מימים ימימה לזה אתה מתכווון?
לא..
אני מדבר על אשכרה אנשים..
וחוץ מזה נפיל לפי ההגדרה זה ילד של מלאך עם בן אנוש מה שמוכיח את הטענה שלי שהיו בני אנוש =/
חחח יאללה אתה מאמין באלוקים?
יותר טמבל מזה אי אפשר להיות!!
הוא רשם לפני הודעה שהוא לא מוכן להתוקח על דברים שהוא אפילו לא מאמין בהם.אז תעשה אחד ועוד אחד ומה יוצא? שאתה טמבל
ודיי כבר אורי אי לך שום סיבה לדבר עם המפגרים האלה(אני מדבר רק על חלק פה לא כולם) הם בחיים שלהם לא פתחו ספר תנ"ך והם חושבים שהם יודעים שהם הכל.
אתם בקושי יודעים מי היה משה רבנו אז אתם חושבים שאתם יכולים להתוקח על משהו?
פשוט סתמו ת'פה כי אתם גורמים לאחרים סתם להגיב לחלק מפה(בלי לפגוע) בקושי יודעים משהו על התנ"ך ואני אומר את זה גם על אלה שמאמינים
זה יפה שאתם עוזרים ומנסים לענות על השאלות והכל אבל אתם לא יודעים מספיק בשביל לענות על דברים כאלה.
אז אני יגיד עוד משהו בפעם ה1000 תלכו לרב! תשאלו אותו מה שבא לכם ותאמינו לי שעל כל שאלה שתרצו תקבלו תשובה
ואם תלכו לרב אמית גדול לא כמו אלה מ100 שערים שכל אחד שם יותר חוטא מהשני והם סתם לא שווים לתחת אז תוכלו גם לשאול שאלות שלא קשורות ליהדות כמו על גוף האדם,הסביבה,טבע וכו' והוא גם יביא לכם תשובה וגם יראה לכם שזה רשום בתנ"ך\זוהר
ותעשו טובה תפסקו להתוקח עם ילדים פה על דברים כאלה כי זה כמו שאני אשאל אותכם שאלות על האבולוציה(ולדעתי אתם בקושי יודעים מה זה אבולוציה)שלא יהיה לכם או לכל מדען אחר תשובות עליהם.