|
|
מכבי חיפה אימפריה
ימותו הקנאים!!!
![]()
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
אין מה לעשות גם אם היה פנדל לא בטוח שהיה גול וגם היה תיקו אבל סך הכל השופט קובע וגם שלא היה נבדל הכוון סימן לנבדל לחיפה בקיצור חיפה אימפריה ואין מה להתווכח
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
F.c Maccabi Haifa
אלללללה חיייפה הבייייאו משחק טוב ..
אחחחלה שווופט מה אתם מתבכיינים כי פסדתם ?
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
סבבה..
אתה ראית את המשחק של חיפה אתמול.. השאלה שלי היא אם ראית את מכבי ת"א ואת בית"ר משחקות עד עכשיו בצורה יותר טובה מזו של חיפה אתמול?
ועוד נגד קבוצה כמו הפועל
התשובה שלך כנראה תהיה לא. ולכן הניצחון אתמול היה כל כך משמעותי
ולא אני ממש לא בטוח שחיפה תיקח אליפות, הציטוט זה ציטוט מסוף עונת 2002 ואנחנו רק במחזור 4
היה משחק טוב אבל ברמה גבוהה במיוחד.
חיפה היו עדיפים למרות טעיות שיפוט חמורות של השופט משיח
וכמובן לא לשכוח את השריקה לנבדל שהיתה אתמול.. ולא היה נבדל בכלל, זה היה מצב שארבטמן,גדיר,וגולסה מגיעים לבד מול אניימה..
ואיזה מוזר זה.. אתם בוכים על פנדל שלא היה, אשמתנו ששכטר קוקסינל ונופל מכל נגיעה?
קיבלת הרבה בעיטות חופשיות שלא הגיעו לכם בכלל.. שכטר צריך ללכת לאמפי תאטרון..
דה סילבה היה צריך לקבל כבר כמה אדומים.. לא קיבל..
חאלס לבכות! חיפה שיחקה יותר טוב ושלטה במשחק ללא עוררין..
"כמה יפים נראים אותם ימים
לראות את אוהדי הפועל הבכיינים
חלוםםם לראות אותם בוכים
בוכים כמו ילדיםםם"
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 22-09-2009 בשעה 12:41.
חחחחחחחחחח עזוב מילא ביתר...אבל מכבי?!מה היא קשורה לכל הסיפור?!
השנה יהיה לפי דעתי תחרות גדולה על האליפות...בית"ר-הפועל-חיפה...מכבי אולי תתמודד אבל עד שלב מסוים ותפול בסופו של דבר...
חיפה והפועל ברמה אחת מעל ביתר.למרות שהם משחקות נגדה לא ממש רואים את זה...(מחזור 1 העונה בטדי.ביתר-הפועל...מישו ראה את הפועל משחקים?!)
אבל עכשיו זה היה משחק ברמה אחרת בכלל...למרות שלפי דעתי אם להפועל היה קצת יותר הפרש מהמשחק מול סלטיק המשחק היה נראה אחרת אבל שיהיה....
קיצור...חיפה ברמה אחת מעל הליגה בנתיים...
ובנתיים אני אומר כי זה שהם עכישו ככה זה לא אומר כלום ביחס לשנה וכנ"ל איך ששאר הקבוצות נראות...להפועל יש גם קבוצה טובה.וגם לביתר יש קבוצה שלאט לאט רואים את החיבור...
הולך להיות אחלה של שנה
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
חבל חבל אני כאוהד מכבי הגעתי למצב שאני רוצה שהפועל תנצח את חיפה חבל שזה לא קרה
תקשיב לי, השנה רק מכבי חיפה וביתר ירושלים ירוצו לאליפות, אולי גם מכבי ת"א.
הפועל היא לא קבוצה, גוטמן בוכה כמו ילד קטן על פנדל שלא היה, נכון היתה דחיפה, אבל דחיפה מה זה קטנה שאפילו ילד בן שנה לא היה נופל.. אבל מה לעשות ששכטר בלרינה.
עד עכשיו הם בוכים ושולחים מכתבי נאצה ומאיימים ומקללים..
העיקר אמרו שאנחנו גרועים ככה שפנדל אחד לא אמור להפריע בשביל לנצח אותנו.. בקיצור הפועל מנסה להיות כמו מכבי חיפה/בית"ר/ומכבי ת"א.. אבל לא הולך לה כל כך..
בקיצור, קבוצה קנאית היא לא קבוצה.. קבוצה שתבכה ותחיה בעבר בחיים לא תצליח בהווה.
איך שגוטמן השתולל אחרי שלא שרקו לו לפנדל מראה כמה הוא לוזר ומאמן אפס
כאילו הוא אמר לעצמו בלב "מאיפה נביא עכשיו את השיוויון?"
הוא די הרס להפועל את המשחק כי במקום להרגע ולהתחיל הכל מחדש כדי לנסות להשוות, 10 דקות הוא רק משתולל וצועק על השופט.. חתיכת טיפש תתעסק בקבוצה שלך תנסה להציל את המשחק.. ואיך שהוא התנהג שידר לשחקנים מסר לא טוב בכלל...
ועוד ציטוט שייזכר בראשי עוד הרבה הרבה זמן:
"שחקנים יושבים בחדר ההלבשה ואין להם כוח ללכת להתקלח"- אלי גוטמן (21.09.09)
![]()