קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 09:52
  2. אני רוצה להגיד משהו על maple story
    על ידי The Raven בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:02
  3. אני רק רוצה להגיד תתביישו לכם.
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 20:44
  4. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[בעיה] אני לא רוצה להגיד את זה!!!

ברירת מחדל [בעיה] אני לא רוצה להגיד את זה!!!

יש לי בעיה ממש מעצבנת שזה ממש מפריעה לי. אני מפחד להגיד את מה שאני מרגיש. אני רוצה לדבר חופשי אך לא מצליח. אני אתן דוגמא כדי שתבינו:
    ידידה שלי שחכה את המפתח אצלי בטיול סליחות, אז הלכנו אחד לעבר השני בשתיים לפנות בוקר. כשנפרדנו חשבתי להציע לה שאני אלווה אותה, אבל פשוט לא עשיתי את זה. אני גם עונה תשובות מיידיות.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

זה פשוט מאוד,אכפת לך יותר מידי מה אנשים יחשבו עליך...אתה מסוג האנשים שיקבעו משהו לגבי עצמם רק לפי מה שאנשים יגידו עליהם..
    יגידו לך שאתה מכוער אתה תחשוב שאתה מכוער,יגידו לך שאתה יפה אתה תחשוב שאתה יפה...

הבעיה אצל אנשים מהסוג הזה זה בעיקר שהם נוטים להתייחס יותר לדברים הרעים שאומרים,למשל אחרי שכשבתי את ה"יגידו שאתה מכוער " ו "יגידו שאתה יפה" הייתה לך הזדהות חזקה יותר אל ה "יגידו לך שאתה מכוער" נכון ?

בקיצור,חביבי,תפסיק לחשוב מה אנשים יחשבו עליך,לך תעשה לעצמך בושות תעשה שטויות מצידי תשתכר בשביל לעשות שטויות אתה תראה שאנשים לא ידביקו לך ישר תוויות והכול...תירגע.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    זה פשוט מאוד,אכפת לך יותר מידי מה אנשים יחשבו עליך...אתה מסוג האנשים שיקבעו משהו לגבי עצמם רק לפי מה שאנשים יגידו עליהם..
    יגידו לך שאתה מכוער אתה תחשוב שאתה מכוער,יגידו לך שאתה יפה אתה תחשוב שאתה יפה...

הבעיה אצל אנשים מהסוג הזה זה בעיקר שהם נוטים להתייחס יותר לדברים הרעים שאומרים,למשל אחרי שכשבתי את ה"יגידו שאתה מכוער " ו "יגידו שאתה יפה" הייתה לך הזדהות חזקה יותר אל ה "יגידו לך שאתה מכוער" נכון ?

בקיצור,חביבי,תפסיק לחשוב מה אנשים יחשבו עליך,לך תעשה לעצמך בושות תעשה שטויות מצידי תשתכר בשביל לעשות שטויות אתה תראה שאנשים לא ידביקו לך ישר תוויות והכול...תירגע.
    תודה אחי עזרת לי מאוד ואתה צודק 101%

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,127 | הודעות: 8,173,714 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect