|
|
שמע אחחי אאתה כוללה 13 נשממה
אני נשיקה ראשוונה שלי התנשקתיי בתתחילת ח'
עכשיו אניי בן 15 ...
מה אתה עסווק בזין הזהה
ייום יבוא ותיתננשק גם חביביי
בנתיים תתחיל עם בנות דבר איתםם וזה![]()
לך למישהי הכי כוסית בשכבה שלך (הכי כוסית שאין לה חבר) תגיד לה "את נראית מעולה לדעתי ואני רוצה לומר לך עוד משהו" היא תשאל מה,ותנשק אותה.
אתה רוצה שזה יהיה עם מישהי שאתה אוהב וכל הקקי ? אז תחכה שתכיר מישהי או שפשוט תלך ותכיר.
נורא קל לומר אני לא מקובל אני לא זה אני לא זה...אבל אשכרה לקום ולעשות משהו בנוגע לבעיה זה קצת יותר קשה,למרות שזה בדיוק מה שיפתור אותה.
ונא להפסיק את הספאם אם גיל 13 זה בסדר או לא להיות בתול שפתיים,הרי רובינו פה יודעים שבגיל 13 בקושי דיברנו עם בחורות אז חלאס.
אני התנשקתי פעם ראשונה כיתה ט'.... בן 15
אני מכיר מישהו בן 19 והוא עדיין לא
קח תזמן אתה צעיר ...
ושחף אחי תגיד איזה עליונה אתה א' או ב' ?
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
יש לי חבר שעכשיו התגייס ועוד לא התנשק.. אתה כולה בן 13 יהיה לך כל כך הרבה הזדמנויות אחי..
גם אם אתה לא תעשה כלום בשלב מסוים לפחות פעם אחת, אם אתה נראה ממוצע אז בחורה תזרוק את עצמה עלייך.
באמת שאין לך מה לדאוג, תציע למישהי חברות או מה שאתם עושים בגיל הזה... סתם, לך לאיזה מישהי שנראית לך טוב ותפתח קשר איתה... עד שתתנשקו ואז תיפתר לך הבעיה.
או שפשוט אם זה כזה דחוף לך אז תשחקו אמת או חובה עד שיגידו לך לנשק מישהי.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
עזוב אותך אתה עוד תמים בן 13 תהנה מהחיים אל תחשוב על בנות בגיל הזה זה סתם מאוד מפגר להיות זוג בגיל הזה אם אתה כן רוצה תלך למקומות להכיר אנשים חדשים שם הסיכוי שלך הוא הכי טוב
אתה כל כך לחוץ?
לך למסיבה תתחיל שם עם בנות וזה יגיע.
חחחחחחח שמע :
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs"]YouTube - ‫ריטה - מחכה - Rita - Mehaka‬‎[/ame]
"וזה יבוא אתה תראה .."
חחעחעחעחעחעחעחעח הייתי חייב XD
נערך לאחרונה על ידי oneel2; 02-10-2009 בשעה 01:32.
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.