עישנתי פעם פעמיים עם חברים...לא יוצא לי הרבה , עכשיו חשבתי לעצמי לקנות נרגילה ..
השאלה שלי כזאת כמה עולה נרגילה פשוטה טובה ? ומאיפה אני יכול להשיג שתיהיה זולה ולא יקרה ?[מקום שאתם מכירים]
עישנתי פעם פעמיים עם חברים...לא יוצא לי הרבה , עכשיו חשבתי לעצמי לקנות נרגילה ..
השאלה שלי כזאת כמה עולה נרגילה פשוטה טובה ? ומאיפה אני יכול להשיג שתיהיה זולה ולא יקרה ?[מקום שאתם מכירים]
|
|
איפה אתה גר? בירושלים יש לך בעיר חנויות של נרגילה..ויש לך את גואה שזה ברחוב בתוך יפה(לך לרחוב יפו תשאל איפה יגידו לך!)
יש שם מבחר ענק של נרגליות/טעמים/גחלים...המחירים שם סבירים אבל אפשר למצוא ביותר זול..
אם אתה קרוב לת"א...יש לך בתחנה המרכזית רק שם קצת יקרים...לך ליפו קו 42 של דן..תרד בכיכר השעון..יש לך שם מלך הנרגילות ודוקטור נרגילה..יש להם מבחר טוב ומחירים אחלה...תתמקח איתם על מחירים..
נרגילה קטנה "עגבניה"ב50 שקל כולל מזוודה קטנה,טבק וגחלים..זה נראה לי מחיר בסדר.
קניתי נרגילה גדולה יחסית(יש לי תמונה פה) שעלתה 120 שזה אחלה של מחיר.
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
נרגילת קיוסק (פשוטה) עולה 40 - 50 שקל.
בתנאי שאתה תבדוק אם יש בריחות ותמצא שאין בריחות יכולה להיות לך אחלה נרגילה (מנסיון אישי).
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אני גר בנהריה [ אבל יש לי גישה להגיע לתחנה המרכזית ] אני רוצה נרגילה לא יקרה ב 120 ש"ח
משהו בסביבות ה40-70 ש"ח
שמע, לפני 3 שנים קניתי נרגילת קיוסק ב 45 שקל ואחרי שבדקתי
שאין לה בריחות לקחתי אותה ואמרתי מה שיהיה יהיה.
הנרגילה תפסה לי שנה וחצי של סחיבה טובה בלי חלודה בלי כלום.
ככה שבמידה ותקנה נרגילת קיוסק ותבדוק שאין לה בריחות אין סיבה
שהיא לא תסחוב, בקשר לחלודה - אין לי מושג איזה נרגילות מוכרים
היום בקיוסקים ...
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תשמע אני הייתי מציע לך ללכת לכפר יאסיף יש שם את מלך הנרגילות אני הייתי שם כבר 3 פעמים מקום ענקי מבחר שבחיים לא ראיתי במקום אחר ויש שם מבחר גדול של טבק במשקל גחלים ד'פקה אין לו כזה מבחר גדול..או שתלך לעכו אני לא יודע להגיד לך בדיוק איפה כי לא הייתי שם אבל אח שלי קנה כמה פעמים שם והוא אמר לי שגם שם יש אחלה של נרגילות וגם אחלה שם טבק וגחלים מחיר אני לא יודע להגיד לך אבל אחי אמר שבערך אותו מחיר בכפר יאסיף ובעכו או שכפר יאסיף טיפה יותר זול...עצה שלי לך לכפר יאסיף את מגיע לשם אתה לא רוצה לצאת משם...אם אתה כבר קונה נרגילה לא משנה מאיפה תשמע לי אחי שים קצת יותר כסף קנה לך נרגילה טובה תיהיה מבסוט עליה ולאט לאט תיתקדם לנרגילות יותר טובות..
נערך לאחרונה על ידי oz7900; 27-09-2009 בשעה 05:03.
פשוט נושפים בקטנה לתוך הפיה ורואים מאיפה יוצא עשן.
אמור לצאת מהחורים של הנייר כסף ומהפתח בצד השני של הצינור (איפה שאפשר לחבר עוד צינור).
אם יוצא ממקום אחר זה אומר שיש בריחות.
וקנה נרגילת קיוסק, אבל קודם תלמד איך להכין ראש טוב, תפורר את הטבק (שים עלה, עלה, ביסודיות) וגם גחלים, או שתקנה Stars (אני מעדיף) ושים נייר כסף אחד,
או למון ושים 2 ניירות כסף.
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
ברור שלא !
פשוט תחבר את הגוף לכד (וואזה) ותסתום את החור שמחברים אליו את
הראש עם האצבע, תנסה לקחת שאחטה ישירות מגוף הנרגילה (בלי לחבר צינור) אם אתה תוכל לקחת אוויר אז יש בריחה, אם זה יהיה חנוק ואתה
לא תצליח לקחת אוויר אז אין בריחות והיא אטומה.
לא צריך לפתוח ראש ולא נעליים! פשוט ומהיר !
A Fistful Of Dollars
אוקיי ^^
תודה לכולם עזרתם לי מאוד ...
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 27-09-2009 בשעה 14:24.
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!