פתחתי משתמש אנונימי כדי שלא תזהו אותי ובכללי גלשתי פה לפני איזה שנה אז ככה שאת בוודאי שלא זוכרים אותי.
אוקיי, אני מבקשת שתקראו עד הסוף זה לא סתם סיפור זה סיפור אמיתי שלי שרק מוכיח איזה חיים מחורבנים יש לי! (אני מקנא במתים)! תקראו לזה פריקה או לא יודעת מה באמת שכבר לא אכפת לי..
(אז איך נקרא לסיפור?)
"את נוצריה!"
החיים שלי מתחרבנים מיום ליום.. יותר מדי שאלות וקצת תשובות (למען האמת אין לי אפשרות לענות עליהם, כי אנשים כבר עשו מסקנות משלהם).
אז מי אני? מאיפה אני? (וכאן מתחיל הסיפור)..
אוקיי, נולדתי ברוסיה ועליתי לפה בגיל שנתיים וחצי, אנשים בואו נגיד ככה לא מחבבים פה רוסים וזה לא משנה מאיזה חלק ברוסיה הם באו: מסביר, מקווקז, מרוסיה המרכזית, מרוסיה המזרחית או המערבית יותר. כולנו פה לא רצויים כ"כ..
מכירים את משחק אסוציאציות? (בטח שחקתם פעם, לא?)
אז בואו נזכר בילדות ונשחק עכשיו, מה אתם אומרים?
מי אלו רוסים?
רוסים=מסריחים, אוכלי חזיר, זונות, הורסי המדינה, נוצרונים/גויים, אתם בטח גם מכירים את "הרוסי המסכן" שאימא שלו עומדת בצומת (בטוח אתם מכירים..).
אז כמו שאמרתי אני רוסיה וכול האסוציאציות האלה נופלות עליי.
כמה עובדות עליי:
1. אני לא שומרת על כשרות ושמה ... על זה, וגם על המסורת המטומטמת הזאתי. 2. אני לא מאמינה בה' ואני שמה ... כפול עליו. זה לא סוד ש- 99.999 אחוז מהרוסים חושבים כמוני לגבי סעיפים 1 ו- 2
3. כמו מרבית הרוסים קיבלתי שם רוסי. 4. אני יהודיה, יהודי= אדם שאימו יהודיה אימא שלי יהודיה ואגיד יותר שגם אבא שלי וכול הסבים שלי משני הצדדים. לא עברתי טבילה, לא ניצרו אותי או איך שאתם מכנים את זה, וזאת עובדה.
עכשיו לבעיות:
קוראים לי מריה, ואנשים פשוט מתגרים עלי "למה קראו לך על שם נוצרי כ"כ?" אין לי מה להגיד.. לא בחרתי את השם שלי ההורים החרו בשבילי ומצד שני מריה הייתה יהודיה אל תשכחו.. "את עלית מרוסיה? בטח את נוצריה" אני עונה מאה פעם "לא" הם ממשיכים "לא? את שומרת על כשרות, על המנהגים על ההלכה היהודית" אני עונה "לא" הם "את מאמינה בה'" אני "לא.." הם "אז את... לא יהודיה אדם שלא מאמין בה' ולא שומר כשרות נחשב לחצי גוי.. וזה בדוק" בטח, בטח שיהיה..
(הם=הסביבה)
ושתבינו.. זה לא רק לגבי ככה הסביבה פשוט מדכאת את החבר'ה מרוסיה.. כולם חושבים שהם צדקי העם ואנחנו הרוסים המסכנים "הנוצרונים" כי שמנו ... על הדת..
ומה מה קשור השמות? למה לשפוט בן אדם עפ"י השם שלו?
מריה "בטוח שם נוצרי" אינה "בטוח שם נוצרי" אלינה "נוצרי" הכול נוצרי אצלכם ומה עכשיו לעשות? מה הבנות המסכנות צריכות לעשות? במיוחד אלה שקוראים להם כמוני (שהוא לא שם נוצרי) או כמו אלכסנדרה/סשה, ויקטוריה/ויקה שאלה שמות שהם באמת שמות נוצריים.. וזה לא סוד כמו הרבה דברים לא כבר נמאס לחיות.. כול הסטיגמות הטיפשיות האלה שרוסיה זונה, שרמוטה כבר נמאסו.. ומשמשים אותה כצלחת חד פעמית וזה באמת ככה.. "רוסקי פרוסקי"..
הייתי בקשר עם כמה בנים שפשוט מפחדים ממני (לא בגלל שאני מפחידה.. כי אני ממש לא) אלה בגלל שאני באה מבית של "אוכלי חזיר" מבית שלא שומרים על כשר, לא מאמינים בה', שמים ... על יהדות מפחדים שאני אולי נוצריה.. וכבר הרבה שאלו אותי "תגידי מאמי את נוצריה?" נמאסססססססס!
אני יודעתשגם לרוסים אחרים עושים את זה והסטיגמה היא שרוסים גויים תשאר לתמיד! וזה לא נכון! אני כבר לא יודעת מה לעשות כאילו רוסי זה אסון.. כאילו רוסי זה האיום האירני נמאס לי ובאמת שאני מנסה לא להתייחס אבל היא אפשר כשבאים עליך בטענות ואומרים לך רוסי=גויי, מסריח וכו' זה מדכא פסיכולוגית אתה מרגיש כאילו זאת קללה להוולד רוסי זה מוריד אותך מהפסים ומהערך העצמי שלך!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות!נמאס ככה לחיות בחברה שכזאתי.. כי זה קשה לחיות שחושבים עליך דברים מוטעים ואתה לא יכול לתקן אותם כי לא שואלים אותך אלה עושים מסקנות! זה מכניס אותך לדיכאון..
אנשים פשוט חושבים שאני נוצריה כי אני לא שומרת כלום ולא רוצים לקשור איתי קשרים.. רציניים אולי סתם ככה בשביל להנות וזהו "אבל שאני אתחתן על רוסיה?!?!?!!? .. מה פתאום"..
:///////////////////
הסוף!

ספוילר: