קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 19:00
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 16:40
  3. נרשמתי ואני מצליח להיכנס עם החשבון שלי אבל
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:05
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:00
  5. את ואני אבי סינואני
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:03
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 76

הם ואני|"את נוצריה!" 16

ברירת מחדל הם ואני|"את נוצריה!" 16

פתחתי משתמש אנונימי כדי שלא תזהו אותי ובכללי גלשתי פה לפני איזה שנה אז ככה שאת בוודאי שלא זוכרים אותי.

אוקיי, אני מבקשת שתקראו עד הסוף זה לא סתם סיפור זה סיפור אמיתי שלי שרק מוכיח איזה חיים מחורבנים יש לי! (אני מקנא במתים)! תקראו לזה פריקה או לא יודעת מה באמת שכבר לא אכפת לי..

(אז איך נקרא לסיפור?)
    "את נוצריה!"
    החיים שלי מתחרבנים מיום ליום.. יותר מדי שאלות וקצת תשובות (למען האמת אין לי אפשרות לענות עליהם, כי אנשים כבר עשו מסקנות משלהם).

אז מי אני? מאיפה אני? (וכאן מתחיל הסיפור)..
    אוקיי, נולדתי ברוסיה ועליתי לפה בגיל שנתיים וחצי, אנשים בואו נגיד ככה לא מחבבים פה רוסים וזה לא משנה מאיזה חלק ברוסיה הם באו: מסביר, מקווקז, מרוסיה המרכזית, מרוסיה המזרחית או המערבית יותר. כולנו פה לא רצויים כ"כ..

מכירים את משחק אסוציאציות? (בטח שחקתם פעם, לא?)
    אז בואו נזכר בילדות ונשחק עכשיו, מה אתם אומרים?
    מי אלו רוסים?
    רוסים=מסריחים, אוכלי חזיר, זונות, הורסי המדינה, נוצרונים/גויים, אתם בטח גם מכירים את "הרוסי המסכן" שאימא שלו עומדת בצומת (בטוח אתם מכירים..).

אז כמו שאמרתי אני רוסיה וכול האסוציאציות האלה נופלות עליי.
    כמה עובדות עליי:

1. אני לא שומרת על כשרות ושמה ... על זה, וגם על המסורת המטומטמת הזאתי. 2. אני לא מאמינה בה' ואני שמה ... כפול עליו. זה לא סוד ש- 99.999 אחוז מהרוסים חושבים כמוני לגבי סעיפים 1 ו- 2
    3. כמו מרבית הרוסים קיבלתי שם רוסי. 4. אני יהודיה, יהודי= אדם שאימו יהודיה אימא שלי יהודיה ואגיד יותר שגם אבא שלי וכול הסבים שלי משני הצדדים. לא עברתי טבילה, לא ניצרו אותי או איך שאתם מכנים את זה, וזאת עובדה.

עכשיו לבעיות:
    קוראים לי מריה, ואנשים פשוט מתגרים עלי "למה קראו לך על שם נוצרי כ"כ?" אין לי מה להגיד.. לא בחרתי את השם שלי ההורים החרו בשבילי ומצד שני מריה הייתה יהודיה אל תשכחו.. "את עלית מרוסיה? בטח את נוצריה" אני עונה מאה פעם "לא" הם ממשיכים "לא? את שומרת על כשרות, על המנהגים על ההלכה היהודית" אני עונה "לא" הם "את מאמינה בה'" אני "לא.." הם "אז את... לא יהודיה אדם שלא מאמין בה' ולא שומר כשרות נחשב לחצי גוי.. וזה בדוק" בטח, בטח שיהיה..
    (הם=הסביבה)

ושתבינו.. זה לא רק לגבי ככה הסביבה פשוט מדכאת את החבר'ה מרוסיה.. כולם חושבים שהם צדקי העם ואנחנו הרוסים המסכנים "הנוצרונים" כי שמנו ... על הדת..

ומה מה קשור השמות? למה לשפוט בן אדם עפ"י השם שלו?
    מריה "בטוח שם נוצרי" אינה "בטוח שם נוצרי" אלינה "נוצרי" הכול נוצרי אצלכם ומה עכשיו לעשות? מה הבנות המסכנות צריכות לעשות? במיוחד אלה שקוראים להם כמוני (שהוא לא שם נוצרי) או כמו אלכסנדרה/סשה, ויקטוריה/ויקה שאלה שמות שהם באמת שמות נוצריים.. וזה לא סוד כמו הרבה דברים לא כבר נמאס לחיות.. כול הסטיגמות הטיפשיות האלה שרוסיה זונה, שרמוטה כבר נמאסו.. ומשמשים אותה כצלחת חד פעמית וזה באמת ככה.. "רוסקי פרוסקי"..

הייתי בקשר עם כמה בנים שפשוט מפחדים ממני (לא בגלל שאני מפחידה.. כי אני ממש לא) אלה בגלל שאני באה מבית של "אוכלי חזיר" מבית שלא שומרים על כשר, לא מאמינים בה', שמים ... על יהדות מפחדים שאני אולי נוצריה.. וכבר הרבה שאלו אותי "תגידי מאמי את נוצריה?" נמאסססססססס!
    אני יודעתשגם לרוסים אחרים עושים את זה והסטיגמה היא שרוסים גויים תשאר לתמיד! וזה לא נכון! אני כבר לא יודעת מה לעשות כאילו רוסי זה אסון.. כאילו רוסי זה האיום האירני נמאס לי ובאמת שאני מנסה לא להתייחס אבל היא אפשר כשבאים עליך בטענות ואומרים לך רוסי=גויי, מסריח וכו' זה מדכא פסיכולוגית אתה מרגיש כאילו זאת קללה להוולד רוסי זה מוריד אותך מהפסים ומהערך העצמי שלך!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות!נמאס ככה לחיות בחברה שכזאתי.. כי זה קשה לחיות שחושבים עליך דברים מוטעים ואתה לא יכול לתקן אותם כי לא שואלים אותך אלה עושים מסקנות! זה מכניס אותך לדיכאון..

אנשים פשוט חושבים שאני נוצריה כי אני לא שומרת כלום ולא רוצים לקשור איתי קשרים.. רציניים אולי סתם ככה בשביל להנות וזהו "אבל שאני אתחתן על רוסיה?!?!?!!? .. מה פתאום"..
    :///////////////////
    הסוף!
    נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 22:17.

2. קישורים ממומנים

אם אני יגיב כמו שאני רוצה יאנסו אותו בתגובות .
    אבל, לאיזה יחס את כן מצפה ?
    את אומרת שאת שמה ז*ן על הקדוש ברוך הוא ?
    תגידי, בגיל הזה לא אמור להיכנס לך קצת שכל ?
    במה את כן מאמינה ?
    באמונה של נוצרים ?
    אז אולי לפי הקשר דם את יהודייה, אבל את מתנהגת בידיוק כמו נוצריה או כל עדה אחרת .
    מה שאת משדרת זה היחס שמגיע לך .
    קצת קשה, אבל זה האמת .
    מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד

חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
    ספוילר:
    http://i26.tinypic.com/1e8f9s.png

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

האנשים האלה לא מסוגלים לקבל אנשים שונים מהם, אנשים שלא חושבים כמוהם וכו
    את צריכה ללמוד להתמודד עם זה, ולשים עליהם זין.. אין משהו אחר
    מאיפה את?

שאול אח שלי, היא אטאיסטית כלומר לא מאמינה בקיום אל. היא לא מאמינה לא באמונה הנוצרית, לא באמונה היהודית ולא במוסלמית. אני אישית לא מסכים איתה אבל זו דעתי וזה לא אומר שמעכשיו אתעלל בה כמה שרק אוכל.
    נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 29-09-2009 בשעה 22:20.

שאול.. יש לי סיבות למה לא להאמין "בקדוש ברוך הוא" אני לא משדרת יחס כזה אדם יאמין המה שהוא רוצה ובמי שהוא רוצה וגם לא יאמין אם הוא רוצה ככה לא צריך לשפוט אדם כי הוא לא מאמין בשמים כחולים כן.. זה סה"כ שמים לא מעבר..

מתנהגת כמו נוצריה? אולי תגיד לי איך מתנהגים נוצרים? כאילו נוצרי זה חיה ולא בן אדם.
    ובטח שבטח שאני לא משדרת יחס של זונה.. שיהיה..

אני מחולון למי ששאל

ציטוט נכתב במקור על ידי Yozem55 צפיה בהודעה
    האנשים האלה לא מסוגלים לקבל אנשים שונים מהם, אנשים שלא חושבים כמוהם וכו
    את צריכה ללמוד להתמודד עם זה, ולשים עליהם זין.. אין משהו אחר
    מאיפה את?

שאול אח שלי, היא אטאיסטית כלומר לא מאמינה בקיום אל. היא לא מאמינה לא באמונה הנוצרית, לא באמונה היהודית ולא במוסלמית. אני אישית לא מסכים איתה אבל זו דעתי וזה לא אומר שמעכשיו אתעלל בה כמה שרק אוכל.
    אף אחד לא אמר להיתעלל בגלל משהו שהיא מאמינה או לא מאמינה .
    איש איש באמונתו יחיה.
    אבל אתה פאקינג חי במדינה יהודית, והמשפט שהיא אמרה, ואני לא מתכוון לחזור עליו שוב כי זה פשוט גועל נפש, כן צריך להיתעלל בה ושהיא תרגיש כמו שהיא מרגישה.
    שכל אחד יחיה תחיים של ואיך שבא לו ואני לא שופט אף אחד, שתילך תגיד תמשפט הזה בירושלים הורגים אותה שם .
    צריך ללמוד לסתום תפה ולשמור את הדעות האלה לעצמך ולא להגיד אותם בכלל .
    ואני לא דתי או משהו.
    פשוט מאמין .

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי אנונימית צפיה בהודעה
    שאול.. יש לי סיבות למה לא להאמין "בקדוש ברוך הוא" אני לא משדרת יחס כזה אדם יאמין המה שהוא רוצה ובמי שהוא רוצה וגם לא יאמין אם הוא רוצה ככה לא צריך לשפוט אדם כי הוא לא מאמין בשמים כחולים כן.. זה סה"כ שמים לא מעבר..

מתנהגת כמו נוצריה? אולי תגיד לי איך מתנהגים נוצרים? כאילו נוצרי זה חיה ולא בן אדם.
    ובטח שבטח שאני לא משדרת יחס של זונה.. שיהיה..

אני מחולון למי ששאל
    לפי התגובה הראשונה והתגובה שלך עכשיו, אני רק מאחל לך שהמצב יחמיר.
    ושיבוא המפקח והראשי המזדיין שיגיד משהו .
    מפגרת.
    את במדינה של יהודים, אולי אחרי שיאכילו אותך עוד קצת חרא תלמדי לשמור את כל מה שאת חושבת ואת דעתך לה' לעצמך ולא להגיד מילה אחת רעה .

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול צפיה בהודעה
    אף אחד לא אמר להיתעלל בגלל משהו שהיא מאמינה או לא מאמינה .
    איש איש באמונתו יחיה.
    אבל אתה פאקינג חי במדינה יהודית, והמשפט שהיא אמרה, ואני לא מתכוון לחזור עליו שוב כי זה פשוט גועל נפש, כן צריך להיתעלל בה ושהיא תרגיש כמו שהיא מרגישה.
    שכל אחד יחיה תחיים של ואיך שבא לו ואני לא שופט אף אחד, שתילך תגיד תמשפט הזה בירושלים הורגים אותה שם .
    צריך ללמוד לסתום תפה ולשמור את הדעות האלה לעצמך ולא להגיד אותם בכלל .
    ואני לא דתי או משהו.
    פשוט מאמין .
    אתם רואים על זה אני מדברת.. על כאלה אנשים כמו הוא..
    אני לא חייבת לקבל את הדעה שלך כמו שאתה לא חייב לקבל שאת שלי אני אקשיב לך בסבלנות אבל לקבל? אני לא חייבת מדינה דמוקרטית פה ושמתי ... על זה שפה מדינת יהודים אנחנו לא דוסים אנחנו לא צריכים לדפוק ת'ראש בקיר עד שישבר לנו לא ממש לא.. אני חילונית לגמרי .. זה הכול תסתכל על השמים הם יפים..

נ.ב אני לא מפגרת, תודה..
    נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 22:30.

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

אני מסכים איתך שהיא לא היתה צריכה להתבטא ככה.. בדוגרי למה היא מצפה? אבל אתה חייב להבין את המצב שבו היא נמצאת, כל היום מתנכלים לה על זה ולכן היא התפרצה.
    אנונימית, הייתי מציע שתערכי את ההודעה ותכבדי גם את דעתם של אחרים.. על זהשאת לא מאמינה בה' אני לא אגיד לך כלום, אבל ההתבטאות הגסה הזאת לא במקום בעליל

ציטוט נכתב במקור על ידי אנונימית צפיה בהודעה
    אתם רואים על זה אני מדברת.. על כאלה אנשים כמו הוא..
    אני לא חייבת לקבל את הדעה שלך כמו שאתה לא חייב לקבל שאת שלי אני אקשיב לך בסבלנות אבל לקבל? אני לא חייבת מדינה דמוקרטית פה ושמתי ... על זה שפה מדינת יהודים אנחנו לא דוסים אנחנו לא צריכים לדפוק ת'ראש בקיר עד שישבר לנו לא ממש לא.. אני חילונית לגמרי .. זה הכול תסתכל על השמים הם יפים..

נ.ב אני לא מפגרת, תודה..
    תחשבי שוב .
    אז כנראה לא מבינה, אני לא דתי, לא חרדי .
    אני כמו כל יהודי נורמלי במדינה הזאת.
    מאמין ועושה תדברים הכי בסיסיים של הדת .
    תפרקי חזיר ושרמיפס ולקינוח תאכלי גבינה צהובה עם לחם וכל זה בפסח ,
    שיהיה בבית שלך, עם עצמך ועם המשפחה שלך .
    עזבי ירושלים, צאי לחולון ותגידי את ה"דעה" שלך ליד הרבה אנשים הייתי יותר משמח שתספרי לי איך היה וכמה זמן היית מאושפזת .
    חכי אולי עוד שנה שנתיים שתקבלי שכל, תביני שלא מדברים ככה וזה ממש לא משנה במה את מאמינה .

אני מסכים איתך שהיא לא היתה צריכה להתבטא ככה.. בדוגרי למה היא מצפה? אבל אתה חייב להבין את המצב שבו היא נמצאת, כל היום מתנכלים לה על זה ולכן היא התפרצה.
    אנונימית, הייתי מציע שתערכי את ההודעה ותכבדי גם את דעתם של אחרים.. על זהשאת לא מאמינה בה' אני לא אגיד לך כלום, אבל ההתבטאות הגסה הזאת לא במקום בעליל
    אח שלי, על מה ולמה אתה מצדיק אותה ?
    אם הוא כל כך מקנא במתים שתיצטרף אליהם .

ספוילר:

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

אח שלי, על מה ולמה אתה מצדיק אותה ?
    אם הוא כל כך מקנא במתים שתיצטרף אליהם .[/QUOTE]

כי אני מסוגל לתאר באיזה מצב היא היתה נתונה.. יש משפט שאומר "אל תשפוט אדם בכעסו" והוא מתלבש בול על המצב הזה

בקשר למשפט השני אחי, במסכת סנהדרין מדגישים ומסבירים כמה ולמה ערכו של היחיד כ'כ עליון, לכל אדם באשר הוא

ברירת מחדל ..

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול צפיה בהודעה
    תחשבי שוב .
    אז כנראה לא מבינה, אני לא דתי, לא חרדי .
    אני כמו כל יהודי נורמלי במדינה הזאת.
    מאמין ועושה תדברים הכי בסיסיים של הדת .
    תפרקי חזיר ושרמיפס ולקינוח תאכלי גבינה צהובה עם לחם וכל זה בפסח ,
    שיהיה בבית שלך, עם עצמך ועם המשפחה שלך .
    עזבי ירושלים, צאי לחולון ותגידי את ה"דעה" שלך ליד הרבה אנשים הייתי יותר משמח שתספרי לי איך היה וכמה זמן היית מאושפזת .
    חכי אולי עוד שנה שנתיים שתקבלי שכל, תביני שלא מדברים ככה וזה ממש לא משנה במה את מאמינה .
    מי אמר שאני לא מכבדת? לא אמרתי שאני יוצאת לחולון וצועקת "היייי אנשים אתם יודעים מה אין ה', וואלה יאללה כולכם אתאיסטים עכשיו" לא אמרתי את זה .. זה שאני לא מאימינה בה' נשאר אצלי בלב ואם ישאלו אותי אם אני מאמינה בה' במקרה ותהיה לי אפשרות להסביר את עצמי אגיד שלא.. וזאת זכותי.. אני לא יכולה ולא רוצה להיות צבועה כמו חלק גדול מהאוכלוסיה.. כול עוד לא שאלו לדעתי אשמור את זה בלבי זה הכול..

הבעיה מתחילה כשאנשים מתחילים להתגרות עליי באותה הצורה המגעילה כמוך..
    נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 22:41. סיבה: ככה

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

אבל למה באת וכתבת כזאת הודעה כאן?

"
    1. אני לא שומרת על כשרות ושמה ... על זה, וגם על המסורת המטומטמת הזאתי. 2. אני לא מאמינה בה' ואני שמה ... כפול עליו. זה לא סוד ש- 99.999 אחוז מהרוסים חושבים כמוני לגבי סעיפים 1 ו- 2 "
    מה הטעם בזה?

אבל למה באת וכתבת כזאת הודעה כאן?

"
    1. אני לא שומרת על כשרות ושמה ... על זה, וגם על המסורת המטומטמת הזאתי. 2. אני לא מאמינה בה' ואני שמה ... כפול עליו. זה לא סוד ש- 99.999 אחוז מהרוסים חושבים כמוני לגבי סעיפים 1 ו- 2 "
    מה הטעם בזה?
    אמרתי עובדות על עצמי כדי למנוע שאלות מיותרות..
    וחוץ מזה אמרתי "אני" זאת אומרת שזה מתייחס רק עלי ואין אני רוצה שכולם יחשבו כמוני זה ספציפי מתייחס אך ורק אלי ..לא אמרתי "אנחנו" או לא אמרתי דעה שלא מתייחסת אלי כתבתי "ככמה עובדות עליי"

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

מה הפואנטה שלך? שמתנהגים לרוסים כמו חרא? זה חתיכת זיון במוח, אנחנו ארץ של מהגרים למה זה נראה לך מצב של "הם ואני"?
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

את יודעת שזה נושא רגיש לאחרים אז למה להתבטא ככה? למה לא לנסח את הדעה קצת יותר בעדינות והתחשבות?
    נראה שיש בך שכל, אני מקווה שתביני ותגיעי למסקנה הנכונה.. בינתים את לא יכולה לצפות לכבוד כל עוד את לא מכבדת אחרים

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,056 | הודעות: 8,198,649 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect