|
|
אני דווקא כן מכבדת.. את כולם במידה שווה ללא קשר לשום כלום..
הייתי רוצה לראות אותך סובל כבר מגיל קטן יחסית מהשפלות כאלה "את חוגגת כריסמס או סילבסטר" "את יודעת שסילבסטר הרג יהודים הוא היה נאצי כמוך.." "את שמה את העץ המכוער הזה עם הקישוטים" "למה לא באמת ב- ראשון ל ראשון? סילבסטר אהה" לא אני לא חוגגת סלבסטר הלו אני לא אמריקאית וטוב שכך! אני חוגגת את מה שנקרא happy new year! שחוגגים ברוסיה או בפירוש החופשי את השנה חדשה הלועזית.. זכותי..
אין מה לעשות אני לא יכולה לשים ... על הדברים שחונכתי עליהם על המסורת הרוסית זה כמו שתימני לא יכול לשכוח את הג'חנון שלו או מה שזה לא יהיה.. ואני יודעת שאני צודקת..
נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 22:55. סיבה: כככככככככככככככככככככככככככככככככהה
ושאול עוד שאלה,עם תפגוש רוסיה שהיא נוצריה אבל מאמינה בדת היהודית ,שומרת כמו שאמרתי בהתחלה,באמת תתחתן איתה?
לא תשים על זה שהיא נוצריה?
"שמתי ... כפול עליו" אומר בצורה יותר נעימה לאוזן "אני בוחרת שלא להתייחס לדרך של הה' והדת"
לא אמרתי " שמתי.. כפלו על הה' המטומטם הזה" לא אמרתי את זה! שים לב שהקללה מופיע לפני העליו כלומר לא מתייחסת אליו..
המסורת המטומטמת זה מתייחס למסורת ולא לה' עוד פעם לא אמרתי הה' המטומטם לא אמרתי את זה אז..
את מוכנה להגיד לי מה הפואנטה בפרסום ההודעה הזאת? להגיד כמה ישראלים ממוצא רוסי הם מסכנים?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
לא.. רואים שלא הבנת שיט..
הפואנטה זהו היחס ה"טוב" שמפגינים כלפי (וגם כלפי האחרים מהמוצא שלי), ממציאים סיבות לא מוצדקות לזה ועושים מסקנות לא נכונות ובכך מדכאים את הערך העצמי... שככה פשוט אי אפשר לחיות כשבאים עליך בטענות שהם דעות של מישהו שלאט לאט הופכים לעובדות על סמך מה? לא יודעת.. תענה לי אתה..
תודה
נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 23:11.
קודם כל שאולי וגל,זאת זכותה להביע את דעתה באיזו צורה שבא לה.סה"כ היא כתבה את זה בפוסט בפורום באינטרנט,זה לא שהיא באה אלייך ואמרה לך שהיא שמה זין על האמונה שלך ועל האלוהים שלך.
אני די מזדהה איתך האמת.ההורים שלי יוצאי ברית המועצות לשעבר והם קיבלו יחס מגעיל מהצברים שגרו פה.
אז הם באו עם מנהגים מהארץ שהם נולדו בה,בדיוק כמו כל המרוקאים,התמנים,העירקים וכו'.
וזה מצחיק בהתחשב בעובדה שאבא של אבא למד ב"חדר" וסבתא של אמא הייתה דתייה.
בכל מקרה,בגלל הכפייה הדתית המגעילה הזאת שיש בארץ יש את הפילוג הזה וכל הילדים שהם הצאצאים של יוצאי בריה"מ סובלים בגללה.
מה שאני רוצה להגיד לך זה שאת צריכה לשים זין אחד גדול על כל מי שאומר לך משהו.אם במקרה ויש לך חבר שפוחד מזה שאת לא יהודייה,תביאי אותו הבייתה ותראי לו את הכתובה של ההורים שלך או של קרובים אחרים[אני בטוח שיש לך בבית] כדי שיבין שאת יהודייה.
אגב,רולסרויס היחס המגעיל הזה מגיע בעיקר ליוצאי ברית המועצות לשעבר ולעולי אתיופיה.
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 29-09-2009 בשעה 23:11.
את פשוט צריכה להבין שיש רמת רגישות בקשר לנושאים מסוימים אצל אנשים.. זה לא היה במקום מה שכתבת שם ואני מתכוון ל"אני לא שמה.. על ה'" ואותו דבר בקשר למסורת..
בקשר לשאר כבר הבעתי את דעתי, אני מסוגל לתאר מה את מרגישה וחבל שככה.. תצטרכי להתמודד עד שתסיימי את התיכון שם תוכלי לבחור עם מי להסתובב וכו
בדיוק הכפייה אז למה לא להביא לפרט לבחור? למה דווקא מצדיקים את הדוסים שמרעילים, מרעיבים או לא יודעת מה דופקים את הילדים שלהם בקיר שהם הצדקים? מה צודק בזה? מישהו יכול להגיד לי?
זה צודק להיות כפוף לדת עד כזאת רמה שאתה מוכן להרוג את הבן שלך שבמקרה הוא תינוק בגלל שהוא בוכה, "ומפריע" לך לקרוא את הקדיש שלך? זה צודק? אם זה צודק אז כנראה שמשהו באמת לא בסדר איתי..
לא צודק להגיד גם "אתה גויי כי אתה לא מאמין" "אתה גויי כי אתה לא כפןף לדת" זה לא צודק.. ולא מכובד..
היחס הזה כבר עולה מכול החורים! אני לא באה לשכנע מישהו שהוא לא צודק אבל דווקא האלה שהם לא צודקים (ואני בטוחה שיהיו כמה שיזדהו איתי פה) אומרים שאני לא צודקת שיהיה זה מעגל סגור..
ד'- נטפלים ועוד איך.. תהיה בריא אני לא שמה ... על מה שאנשים אומרים לי
נערך לאחרונה על ידי אנונימית; 29-09-2009 בשעה 23:23. סיבה: ככה
זה החינוך הדפוק בארץ שגורם לאנשים לחשוב ככה.
בכל מקרה כמו שכבר כתבתי,העצה היחידה שיש לי לתת לך זה לשים זין על כולם ולעשות מה שבראש שלך.
בסופו של יום ישפטו אותך לפי הבן אדם שאת ולא לפי המנהגים שלך