הסברה:
כמעט כל יום פותחים ואומרים איך לעשות שרת ביתי ויש חלק שאומרים קנו שרת עכשיו איך ניראה לכם עושים את זה? בעיקרון אם היה לנו אינטרנט כמו שלהם גם לנו היה "שרת קנוי" ההבדל בין קנוי לביתי שתי דברים: אינטרנט ומערכת הפעלה. לא חייב מחשב הכי מצויין בשביל זה אפילו יש אנשים שעושים על סלרום (CELEROM) שזה מחשב מי שמתנסה יודע שהוא ישן מאוד אבל עדיין עושים כי הדבר העיקרי בשרת אינטרנט עכשיו גם חשוב מערכת הפעלה אנחנו (הרוב) מישתמשים בווינדאוס (אני בלינוקס =]) וזה מאוד מעט על השרת ועושה לאגים בגלל כל התהליכים וגם התהליכים העקריים שלוקחים הרבה מהאינטרנט ומהמחשב ובגלל זה נוצרים לאגים. כל חברה משתמש בלינוקס כי זה מערכת מצויינת אין לה כאלה תהליכים העיקרון אפשר לכבות אפילו את רוב התהליכים וכלום לא יקרה המערכת הזו מצטיינת בכמה דברים: היא מערכת מצויינת לתכנות (שזה טוב לאיחסונים), היא קלילה ולא לוקחת תהליכים כמו ווינדאוס אם יש לכם אינטרנט 1.5 מ"ב ותעשו שרת גם בלינוקס וגם בווינדאוס תראו הבדל משמעותי, ואין בה תוכנות מיותרות (EXE וכל השטויות האלה לא יפעלו על לינוקס) שזה חיוני וטוב (ככה אין וירוסים מיותרים) וגם קשה מאוד לפרוץ לינוקס (אם אתם מתנסים טוב בנוסה ווינדאוס לעומת לינוקס זה כלום) בגלל זה רוב החברות מישתמשות בלינוקס וגם נגיד יש לכם מחשב מצויין אינטרנט כמו לחברות איך תעשו חברת שרתים או איחסון? בשום דרך כי קבצים של איחסון הם ללינוקס והתוכנה שאצלנו בסטים היא דומה אבל שונה בלינוקס. ולסיכום כדי לא לחפור לכם יותר =] ההבדלים: אינטרנט ומערכת הפעלה
עכשיו תפנימו ששרת ביתי ושרת קנוי זה סתם שמות שאתם המציאו אין הבדל כי אם לחשוב על זה אם אני ישיג אינטרנט כמו לחברות ומערכת הפעלה (שיש לי כבר =]) ואני יעשה מהבית תקראו לזה שרת ביתי?
מדריך:
עכשיו לנושא שלרוב הילדים לא עובד שרת ביתי ולמה? קודם כל כמעט כל מי שעושה שרת ביתי הוא מציף את השרת במודים וזה לא טוב לפעמים המודים יכולים לא לפעול וזה יפיל לכם את השרת וגם אם אתם שמים מודים תמיד תסתכלו שהם הכי חדשים כי גרסאות ישנות יכולות פשוט לעשות נפילות או כל מיני דברים אחרים כגון: לאגים, הפלות וכו"
אחרי זה יש את הילדים שנכנסים ומעתיקים את האיפי מהתוכנה זהו שלא כי זה איפי פרטי אפשר להגיד שהוא לא ישתנה לכם ולא יהיה בו פורטים בגלל זה חשוב ללכת ל
http://whatismyip.com/ לעתיק משם את האיפי להוסיף פורט וסיימנו =] יש אנשים שזה יעבוד להם ישר ויש שלא אז יש אפשרות נוספת לכו לקונסול בתוכנה תכתובו SV_LAN 0 (אפילו שזה אמור להיות מוגדר ככה) ותכתבו RESTAT אחרי שזה מתאפס תנסו להיכנס
C:\\
Program Files\Steam\steamapps\XXXX\dedicated server הXXX זה שם המישתמש שלכם ולאחר ההתקנה אנו הולכים לתיקיה ומחפשים קובץ בשם HldsUpdateTool.exe תלחצו עליו פעמיים יופיע חלון דוס חכו 1-3 דקות זה יצא יופי גמרנו את זה עכשיו לשלב הבא תיכנסו לתוכנה בסטים DEDICATED SERVER בחרו קונטר תשלימו פרטי ואחרי שזה נטען תצאו מהתוכנה! עכשיו בתיקיה DEDICATED SERVER הופיע לכם תיקיה CSTRIKE כנסו עליה כנסו לפינקס רשימות או NOTEPAD תכתבו בפנים 10 ותעשו שמירה בשם תקראו לזה steam_appid.txt (פשוט תעתיקו ממני תשורה) ושמרו בתיקיה שאמרתי לכם (CSTRIKE) למי שלא הבין תורידו את זה לתיקיה CSTRIKE קישור: http://www.megaupload.com/?d=UK9B0VPI
וזהו השרת שלכם עובד
המלצות: עדיף לא להוריד מודים ושטויות כאלה קודם נבדוק אם עובד השרת אחרי זה כבר נעשה שטויות D:
עריכה: קרדיט ל - barty מפורום אחר