קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 19:00
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 16:40
  3. נרשמתי ואני מצליח להיכנס עם החשבון שלי אבל
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:05
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:00
  5. את ואני אבי סינואני
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:03
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 76

הם ואני|"את נוצריה!" 16 - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

א'. זכותה של האנונימית להתבטא כרצונה בפורום מתבגרים ומתגברים, זה המקום לשפוך שאין לאדם למי לפנות הוא יכול לשים את כל הדעות של בסלסלה ולשפוך הכל החוצה, אין לנו הזכות לשפוט אותו בכעסו ולקלל אותו.

ב'. הכפייה הדתית בארץ היא מקרה ישן נושן, הוא לא התחיל עכשיו ולא יגמר מחר. אם יש בך כח תוכלי להתמרד ולנסות להשפיע, אך כמו שנאמר, "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך". אל תנסי לכפות את דעותיך על אחרים כמו שמנסים לכפות עליך. כל מה שנותר לך לעשות הוא להתעלם ולנסות לחיות עם אותם אנשים ביחד בשלום.
    זהו אגב דרכו של העולם ודרכה של האנושות, יש אנשים שונים עם דעות שונות וכל מה שניתן הוא לכבד אותם.

ג'. אני לא תומך בכלל ברעיון הדתי הפרקטי, אני לא שומר מצוות אפילו לא הקטנה ביותר, אבל אני יהודי לחלוטין ומאמין בה', כל מי שיגיד לי אחרת ממה שאני לא שווה את המצמוץ שאני נותן לו. כל מי שאומר לך משהו שאת לא מאמינה בו, התעלמי מהבחור ותמשיכים בדרכך אם את באמת מאמינה בלב שלם בה.

ד'. מגיע לך גם לקבל קצת על הראש, את נותנת לאנשים לפגוע בך! את לוקחת ללב חבורה של ילדים בתיכון שהם ילדים בתיכון! זה מה שעושים בתיכון, קליקות! אין מה לעשות, חלק מתבגרים מזה מהר וחלק לא, את נכנסת לצד הלא כיף בעניין אבל את אשמה סלחי לי. את נותנת להם את המושכות והנה את סובלת מזה.

ה'. לא בכל מקום ואפילו לא אחוז גדול מהאוכלוסיה בארץ מתנגד לקהילה הרוסית. ישלי עשרות חברים רוסים ואוקראינים שהם לא יהודים בכלל והם אהובים ומלאי חברים. ויש רוסים יהודים ששומרים מסורת וכאלה שלא שומרים שהם גם אהובים ובעלי הרבה חברים. את עושה הכללות בלי קשר למציאות בלי לבדוק על סמך ההרגשה שלך וזו טעות!

ו'. הנימה והטון של " טוב אני שונאת את הדת והמסורת אז אני שמה זין על אלוהים" היא לא מתאימה, אני מבין שבאת לפרוק ובאת לדבר אבל החבר'ה פה לא באמת רוצים לשמוע, גם חברה שהם דתיים ושומרי מסורת יכולים לעזור לך, אבל יהיה להם קשה מאוד אם הם רואים את הדברים הקשים שאת כותבת נגד האמונה העיוורת שלהם, זה כמו כפייה ידידתי.

לסיכום, תקבלי את מי שאת, תגרמי לאחרים לקבל את מי שאת אחרת אין לך לאן להמשיך. תגבשי זהות עצמית ותתני לכולם לשמוע עליה, כמובן בלי לפגוע באף אדם ואמונותיו כמו שאת רוצה שישמרו על שלך.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

שאול ממתי אני מזדיין לא יפה..
    בכל מקרה לנושא..
    תשמעי אני באמת לא יודע מאיפה את (לא קראתי את כל התגובות מחמת חוסר זמן) אבל זה נישמע כמו חרא של מקום..
    מה זה השטויות האלו מי המזדיין שמרשה לעצמו לשפוט אדם אחר על סמך האמונה שלו או המוצא שלו, הגישה הזאת בדיוק הובילה לזוועות לעם היהודי בעבר אני פשוט נחלם מהתנהגות כזאת אצל אנשים...
    בכל מקרה הכל בחיים הוא זמני צריך לפעמים לבלוע את הרוק (כמות די גדולה לרוב) ולעבור את החלק הקשה למרות שהוא ניראה נצחי הוא לא ימשך לעד..
    כי אם להודות על האמת המין האנושי הוא חרא של גזע מחפשים איפה אפשר לרמוס ולפגוע בחלש כדי להרגיש עליונים, אז את צריכה להיות חזקה יותר מהם ולעמוד בגאון על עמדתך ולא להראות סימנים של פגיעה רק ככה שורדים משברים.

אין מה לעשות רוב היהודים לא מקבלים אנשים שהם לא מאמינים בדת
    ובקשר ל"רוסיות זונות"-אתן יצרתן לעצמכן את הדבר הזה
    שיבואו כל היפי נפש ויתווכחו, אבל רוב הרוסיות שרמוטות

משתמש מתקדם האוואטר של - sonrisas -
    שם פרטי
    סיון
    לייקים
    0
    נקודות
    55

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול צפיה בהודעה
    אם אני יגיב כמו שאני רוצה יאנסו אותו בתגובות .
    אבל, לאיזה יחס את כן מצפה ?
    את אומרת שאת שמה ז*ן על הקדוש ברוך הוא ?
    תגידי, בגיל הזה לא אמור להיכנס לך קצת שכל ?
    במה את כן מאמינה ?
    באמונה של נוצרים ?
    אז אולי לפי הקשר דם את יהודייה, אבל את מתנהגת בידיוק כמו נוצריה או כל עדה אחרת .
    מה שאת משדרת זה היחס שמגיע לך .
    קצת קשה, אבל זה האמת .
    אני מסכימה איתו ..
    איך את יהודייה ואוכלת חזיר ? ולא מאמינה בה' ?
    אני לא יבין את זה כי אני שומרת מצוות וכשרות ומאמינה בה' .
    את מראה לאחרים דברים ומתנהגת כנראה אחרת וזה למה חושבים שאת נוצריה .
    אבל גם יש רוסיות זונות המון , אני לא אומרת שאת ! אבל את גם לא יכולה להגיד שלא ..
    תעמידי במקום את אלה שחושבים שאת נוצריה או מתייחסים אליך שונה מהאחר וככה אולי יכנס להם קצת שכל .

"אף פעם לא תדע כמה שינית אותי נתת לי סיבות לחייך, הענקת לי מחשבות לחשוב ,
    חלומות על נשיקות , אבל יותר מהכל נתת לי זיכרונות שאני אף פעם לא אשכח "

להגיד את שמה קצוץ על המסורת שלנו ....דבר ראשון מי את בכלל שאת מזלזל במסורת היהודית ?
    דבר שני את מזלזלת במסורת שלנו אז למה ציפית שלא תקבלי זילזול חזרה
    ומאיפה האומץ להגיד אני לא מאמינה באלוקים וגם שמה קצוץ ...עד שתקבלי שכל עדיף שתעופי מפה כי גם פה מתחילים לשנאות אותך...

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אני אוהב רוסים, ובכלל לא בקטע של מרוקאים, ואני חצי מרוקאי
    מה זה קשור

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי - sonrisas - צפיה בהודעה
    אני מסכימה איתו ..
    איך את יהודייה ואוכלת חזיר ? ולא מאמינה בה' ?
    אני לא יבין את זה כי אני שומרת מצוות וכשרות ומאמינה בה' .
    את מראה לאחרים דברים ומתנהגת כנראה אחרת וזה למה חושבים שאת נוצריה .
    אבל גם יש רוסיות זונות המון , אני לא אומרת שאת ! אבל את גם לא יכולה להגיד שלא ..
    תעמידי במקום את אלה שחושבים שאת נוצריה או מתייחסים אליך שונה מהאחר וככה אולי יכנס להם קצת שכל .
    יש גם מרוקאיות זונות,יש אירופאיות זונות,יש אסייתיות שהן זונות-לא חסר זונות.
    התדמית יצאה לרוסיות בגלל שרובן פשוט זורמות.
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 30-09-2009 בשעה 22:21.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

הבעיה נובעת מהעובדה שבשבילך רוסי זה דבר טוב,זאת הדרך חיים שלך ואת לא מתביישת בה,אם את יכולה את אפילו מתגאה בזה ,את נמצאת גם בחברה רוסית את מכירה רוסים את יודעת חלק מהמילים של השפה והכול...זה חלק ממך,וכואב לך שמציקים לך על זה ויורדים על רוסים,נכון ?

תשימי לב שאת מתייחסת לדת,כמו ש"הם" מתייחסים לרוסים,משהו שאכפת להם ממנו את מזלזלת בו כל כך.
    את שמה עליו זין ואומרת את זה כל הזמן...אני לא אומר שתתחילי לעשות מצוות והכול,אבל לפחות אל תשימי זין,תכירי בעובדה שיש יהדות ותראי שיש לזה לפחות חשיבות בשבילך,זה הצעד הראשון להשתלבות ולכך שלא ישנאו אותך.

יותר מכך,אם את רוצה להשתלב,אל תתעצבני אם אנשים שואלים אם את נוצריה,הם מתעניינים...ואלו שמנסים לשכנע אותך שאת גויה\נוצריה...לא משנה מה,את תנצחי בוויכוח,כי בסופו של דבר,אדם הוא זה שמגדיר את עצמו,אני יכול להגדיר את עצמי תימני או יהודי או ישראלי או מה שבא לי...אותו דבר את.

דבר אחרון,תמיד יהיו את אלה שלא ירצו את אלה שלא משתלבים בחברה,תנסי להתעלם מהם,ההורים שלי ממש מתעצבנים בכל פעם שאני מזכיר להם שאני לא מאמין בה' ואני מרגיש שזה מה שקורה לך עם החבר'ה,הם לא מקבלים את העובדה הזאת,אבל תלמדי להתעלם וללמוד לחיות עם זה.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

שמע שאול לא קראתי את כל התגובות שלך וכל מה שאמרת, ולא קראתי תגובות של אחרים
    קראתי רק את התגובה הראשונה שלך וחבל שיצאת כזה קוף על ההתחלה

אני לא רואה איך אתה, שאתה מאמין וכו', יותר טוב ממני במשהו אחד לפחות, שאני לא מאמין וכו'

אני לא רואה סיבה בכלל לשאול "את\ה מאמין\ה באלוהים?" כאילו אם כן אז אני סבבה ואם לא אז אני איזה מפלצת?
    תעשה לי טובה באמת שרק קוקסינלים מתנהגים ככה
    זה לא שאם יבוא לך אמריקאי אתה תגיד לו "יגוי ינוצרי שיכנס לך קצת שכל לראש" בגלל עצם העובדה שהוא אמריקאי
    אני לא תומך בקטע של להגיד "זין על אלוהים" , זה אדבק מטופש, לא יפה ולא עניין להגיד כי זה מדליק את הנורה האדומה אצל רוב האנשים
    אבל שוב, לא מודדים בנאדם לפי האמונה שלו :\

לך באמת לא יזיק שיכנס קצת שכל לראש
    תאמין לי שאני מבסוט שלא פגשתי הומואים כמוך למה באמת שצורת המחשבה שלך עקומה

באופן כללי אני מתפלא על כל מי שאומר דברים כאלה
    הרי מי יודע יותר טוב מהעם היהודי מה זה גזענות ושנאה, למה לעשות את זה?
    כל כך חשוב מה הבנאדם אוכל או במה הוא מאמין?
    גם אנסים ורוצחים מאמינים בה' אז זה הופך אותם ליותר טובים מרוסים? (סתם לדוגמא)

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    שמע שאול לא קראתי את כל התגובות שלך וכל מה שאמרת, ולא קראתי תגובות של אחרים
    קראתי רק את התגובה הראשונה שלך וחבל שיצאת כזה קוף על ההתחלה

אני לא רואה איך אתה, שאתה מאמין וכו', יותר טוב ממני במשהו אחד לפחות, שאני לא מאמין וכו'

אני לא רואה סיבה בכלל לשאול "את\ה מאמין\ה באלוהים?" כאילו אם כן אז אני סבבה ואם לא אז אני איזה מפלצת?
    תעשה לי טובה באמת שרק קוקסינלים מתנהגים ככה
    זה לא שאם יבוא לך אמריקאי אתה תגיד לו "יגוי ינוצרי שיכנס לך קצת שכל לראש" בגלל עצם העובדה שהוא אמריקאי
    אני לא תומך בקטע של להגיד "זין על אלוהים" , זה אדבק מטופש, לא יפה ולא עניין להגיד כי זה מדליק את הנורה האדומה אצל רוב האנשים
    אבל שוב, לא מודדים בנאדם לפי האמונה שלו :\

לך באמת לא יזיק שיכנס קצת שכל לראש
    תאמין לי שאני מבסוט שלא פגשתי הומואים כמוך למה באמת שצורת המחשבה שלך עקומה

באופן כללי אני מתפלא על כל מי שאומר דברים כאלה
    הרי מי יודע יותר טוב מהעם היהודי מה זה גזענות ושנאה, למה לעשות את זה?
    כל כך חשוב מה הבנאדם אוכל או במה הוא מאמין?
    גם אנסים ורוצחים מאמינים בה' אז זה הופך אותם ליותר טובים מרוסים? (סתם לדוגמא)
    בונה יא זבל אם ההית קורא את התגובה שלי יכולת לחסוך לעצמך את כל המגילה הזאת..
    כי אני כתבתי בדיוק אותו דבר רק עם פחות גישה סובייטיבית ויותר בצורה אובייקטיבית

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

סלחו לי שוב פעם
    אחרי שקראתי את התגובות

א. אולי זה רק אני, אבל אתם רוצים שנכנס לכל סושי-בר\מסעדה תאילנדית מסריחה אחרת עם כל מני שרימפסים מסריחים למניהם\כל מסעדה לא כשרה אחרת ונתחיל לספר את מספר היהודים שיושבים בה? או אולי נתחיל לספר את האנשים לפי עדות?
    אז אני אומר לכם בפירוש שאולי 2 מתוך 10 אנשים יהיו רוסים
    אז תפסיקו לזיין תמוח "אוכלים חזיר" וכו' וכד', אנחנו במאה ה21 כולם אוכלים את זה היום בלי שום קשר לדת שלהם

ב. רוב הרוסיות זונות?
    צר לי לאכזב את הילדה הקטנה בת 13 שכתבה את השטות הזאת אבל כשההורים יסכימו לך לצאת לתל-אביב את תראי כמה שטעית, בדרך תקפצי לבני-ברק ואז שלחי לי הודעה פרטית ותרשמי את מספר הזונות הרוסיות שפגשת שם
    זה שבחורה רוסיה לא נראת כמו קוף וכשבאים אליה ושואלים אותה "רוצה לשתות משהו?" והיא לא אומרת "פחח למה מה אני צמאה?" (כן זה לקוח משלום אסייג אבל זה דוגרי נכון :\) זה אומר שהיא זונה?

לא כי אני רוצה להבין על סמך מה הדעות המפגרות האלה
    כאילו אתם הסרסורים ורוב הזונות שלכם רוסיות? אני רוצה להבין פשוט מאיפה הבטחון
    כאילו אם יבוא אליי תימני אז אני אתרחק ממנו רק כי אומרים שתימנים קמצנים או W\E?
    או שאם רומני יבוא אליי רומני אני אתרחק כי אומרים שרומנים גנבים?
    מצידי שהבן אדם יהיה איזה תאילנדי מופלץ שמצאו אותו באיזה כפר נידח בדרום קוריאה בכלל אבל הוא אחלה בן אדם למה אמור לעניין אותי מאיפה הוא הגיע מה הוא אוכל ובמה הוא מאמין?
    מה קורה לכם אנשים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    סלחו לי שוב פעם
    אחרי שקראתי את התגובות

א. אולי זה רק אני, אבל אתם רוצים שנכנס לכל סושי-בר\מסעדה תאילנדית מסריחה אחרת עם כל מני שרימפסים מסריחים למניהם\כל מסעדה לא כשרה אחרת ונתחיל לספר את מספר היהודים שיושבים בה? או אולי נתחיל לספר את האנשים לפי עדות?
    אז אני אומר לכם בפירוש שאולי 2 מתוך 10 אנשים יהיו רוסים
    אז תפסיקו לזיין תמוח "אוכלים חזיר" וכו' וכד', אנחנו במאה ה21 כולם אוכלים את זה היום בלי שום קשר לדת שלהם

ב. רוב הרוסיות זונות?
    צר לי לאכזב את הילדה הקטנה בת 13 שכתבה את השטות הזאת אבל כשההורים יסכימו לך לצאת לתל-אביב את תראי כמה שטעית, בדרך תקפצי לבני-ברק ואז שלחי לי הודעה פרטית ותרשמי את מספר הזונות הרוסיות שפגשת שם
    זה שבחורה רוסיה לא נראת כמו קוף וכשבאים אליה ושואלים אותה "רוצה לשתות משהו?" והיא לא אומרת "פחח למה מה אני צמאה?" (כן זה לקוח משלום אסייג אבל זה דוגרי נכון :\) זה אומר שהיא זונה?

לא כי אני רוצה להבין על סמך מה הדעות המפגרות האלה
    כאילו אתם הסרסורים ורוב הזונות שלכם רוסיות? אני רוצה להבין פשוט מאיפה הבטחון
    כאילו אם יבוא אליי תימני אז אני אתרחק ממנו רק כי אומרים שתימנים קמצנים או W\E?
    או שאם רומני יבוא אליי רומני אני אתרחק כי אומרים שרומנים גנבים?
    מצידי שהבן אדם יהיה איזה תאילנדי מופלץ שמצאו אותו באיזה כפר נידח בדרום קוריאה בכלל אבל הוא אחלה בן אדם למה אמור לעניין אותי מאיפה הוא הגיע מה הוא אוכל ובמה הוא מאמין?
    מה קורה לכם אנשים?
    מילה במילה, אבל אי אפשר לצפות לזה מהאוכלוסיה.. ידוע שהאינטילגנציה של רובה שואפת לאפס כלומר הם לא מסוגלים לחשוב לבד, בטח שלא להגיע למסקנות האלה לבד
    נו שיהיה..

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Yozem55 צפיה בהודעה
    מילה במילה, אבל אי אפשר לצפות לזה מהאוכלוסיה.. ידוע שהאינטילגנציה של רובה שואפת לאפס כלומר הם לא מסוגלים לחשוב לבד, בטח שלא להגיע למסקנות האלה לבד
    נו שיהיה..
    שמע אני לא יודע, לי אישית לא יצא לפגוש אנשים שלא רצו לדבר איתי, או משהו כזה, רק כי אני אוקראיני (או רוסי כמו שכולם חושבים :\)
    באופן כללי אף פעם לא יצא לי לדבר עם מישהו שרק פגשתי על דת, זה נושא מיותר ולא מעניין
    ואם מגיעים לנושא זה נגמר ב"מה הדת שלך?" "יהודי\נוצרי\מוסלמי\בודהאיסט W.E" "אה סבבה אחי" אני לא רואה סיבה להמשיך ולפתח על זה שיחה כי זה פשוט לא מעניין אותי במה הבן אדם מאמין ואני ממליץ לכולכם להתעלם

אני באופן אישי לא מאמין ואין כל קשר לדת, אבל אני מכבד כי יש אנשים שזה חשוב להם ואני מכבד את הרצון והדעה שלהם
    אבל אני רוצה שמישהו יבוא אליי ויגיד לי שאני נוצרי גוי וכו' רק כי אני לא מאמין
    זה שבן אדם יהודי לא מאמין באלוהים לא הופך אותו לנוצרי ולגוי ולא יודע מה

Ori
    אורח

אריק הזין ממשיך להתעלם מהעובדה שהוא כותב מגילות לשווא...
    אמרו את זה קודם ויגידו את זה אחרייך..
    אין מה לעשות המין האנושי זאת הטעות הכי גדולה של הטבע..
    צריך ללמוד לחיות עם המגבלות שלנו..

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אריק הזין ממשיך להתעלם מהעובדה שהוא כותב מגילות לשווא...
    אמרו את זה קודם ויגידו את זה אחרייך..
    אין מה לעשות המין האנושי זאת הטעות הכי גדולה של הטבע..
    צריך ללמוד לחיות עם המגבלות שלנו..
    שמע שתוק קצת תן להתווכח :\

נושא נעול

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,473 | הודעות: 8,199,066 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect