א'-איפה מכניסים את החוטר כדי לבדוק
ב'-הכי הגיוני מאיפה ששמים את הראש אבל יש אצלי בעיה בגלל שהנרגילה לא ישרה הגוף שלה בעיקולים כאלה
|
|
איפה שהצינור מתחבר ? בעיגול הקטן הזה ?
תן מכה כזה בלמטה שלו עם הצפורן כמו שמעיפים סיגריה (אם אתה מעיף כמוני)
אם שומעים רעש אטום כזה ולא רעש מתחתי, אז היא יצוקה. אגב אחת היפות
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
קיצור מה הסיפור כך את הנרגילה תן נשיפה חזקה מהראש אם יוצא לך חלודה אז היא חלודה אם לא תעשה לה ניקוי במיים רוטחים ונגמר הסיפור
לא יצוקה...
מודרנית,יש כזאת בתחנה מרכזית ת"א...
נרגילה לא טובה...
איזה שטויות יצוקה לא יצוקה:\ בחיאט דינק נרגילה זה פאקין צינור.. שצד אחד במים וצד אחד בבורי (איפה שהטבק)
במפצל שהוא "הגוף" האמיתי יש חורים שמאפשרים מעבר של אוויר ומהכד אל הצינור. הפטנט הוא אותו פטנט של באנג, וזה לא משנה אם היא יצוקה או לא :\ שלא נדבר שמי אמר לכם שיצוקות לא מחלידות? פחחחחח נרגילה עשויה מברזל וברזל מחליד בין אם הוא יצוק ובין אם לא.
אין קשר לסחיבה ואין קשר לכלום. הסחיבה קשורה ב100% לגודל הכד, אם הראש נעשה כמו שצריך, רוחב הצינור של הנרגילה ורוחב צינור העישון, כמות המים ואטימות הנרגילה.
ונרגילה יצוקה לא אטומה יותר מרגילה לא יצוקה הכל תלוי עם הגומיות טובות או לא.
נרגילה יפה כפרה
וכה היא יציקה יש כזאתי בידיוק לאח של חבר שלי
היא יציקה אל תפחד...
שמעו רגע בנרגילה לנד ראיתי נרגילה שאני כמעט בטוח שהיא כמו שלי תיראו : http://www.mynargila.co.il/Product.aspx?id=70#MainImg
היא נראית לכם כמו שלי?(פשוט הכד והראש שונה)וכתוב שהיא עשויה מפלדת על חלד אז אפשר לשים במים?
מה דעתם כדי לקחת את הסיכון היא נראית לכם אותה נרגילה?
תן בה טינג כזה עם האצבע..
אם כואב לך היא יצוקה..
גם לי!
אין חתימה..
מה לעשות..
מי שעושה לי חתימה מלך!
ואו איזה סיפור עשיתה אחי שמע היא לא יצוקה זאת נרגילה מודרנית ... בחיפה ישלך הרבה חניות לך תקנה אחת אחי תאמין לי תתפנק ואותה תשים ליופי למהה באמת נרגילה יפה..