לא יודע איך התלהבתי ממנו בהתחלה אבל הוא פשוט חראאאא
זה לא כיף לשחק בו כל פני קטנה המכונית מחליקה
באמת צריך להפסיק את הסידרה כי זה לא הולך להם יותר
שישאירו את המקום למשחקים כמו BURNOUT ו DIRT
לא יודע איך התלהבתי ממנו בהתחלה אבל הוא פשוט חראאאא
זה לא כיף לשחק בו כל פני קטנה המכונית מחליקה
באמת צריך להפסיק את הסידרה כי זה לא הולך להם יותר
שישאירו את המקום למשחקים כמו BURNOUT ו DIRT
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
|
|
משחק גועלי לדעתי
הפניות המכונית מתחלקת והמצלמה בסמך זזה ואז יותר קשה ללשוט על זה וזה מבלבל .
תשחק GRID משחק בהרבה יותר טוב .
אנחנו יודעים
וGRID עוד בטווח המציאות...
זה כבר בכלל לא קשור לכלום...
חרא משחק, GRID אדיר ומשעמם לקראת הסוף
זה משחק ראליסיטי יא מפגרים מה אתה מצפה שאם תיקח פנייה ב150 קמ"ש המכונית לא תחליק?
זה שאתה NOOB ולא יודע לנסוע זה לא סיבה להגיד למשחק חרא -_-
מתי תבינו את זה כבר
שליטה לא יכולה להוריד ציון על משחק
הוא קיבל 8.3 אז אין לך בכלל מה לדבר
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 05-10-2009 בשעה 16:43.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
תכלאס משחק משעמם אני שיחקתי קצת ואין לי כוח להמשיך..
זה שאמר שאני לא אוהב גריד טמבל למה אפילו השחקן הכי גרוע יקבל כסף וכו', וכן היה לי קשה בבהתחלה במשחק אבל התרגלתי וזה פשוט לא כיף מאותה סיבה של shif, אין עלילה. זה לא כיף סתם לנהוג במרוצים כי אתה רוצה את ה-NFS WORLD TOUR, שהם מזכירים את זה מתחילת המשחק כמו איזה שטיפת מוח :\
אני הרבה יותר התחברתי למשחק הזה מאשר לgrid.. זה שהוא מציאותי לא אומר שהוא גרוע אני אוהב מציאותי!
אני כבר לקראת הסוף במשחק. ברור שמי שהשיטה שלו במירוצים זה להתנגש בקיר ולהמשיך לא יצליח כאן..
סיימתי את המשחק, שיחקתי על רמת שליטה סבבה יחסית, אבל תכלס משעמם, שיחקתי היום עם חבר בunderground 2 באקס בוקס, וזה פשוט משחק כל כך הרבה יותר כיף, ביוחד עצבן אותי הקטע שאתה לא יכול לשנות כלום במראה של האוטו בשיפט, אפילו ה3 עיצובים שהם הכינו הם כמעט אותם הדברים בכל המכוניות, קיצר לא משו בכלל, עדיף היו לוקחים את UG2 ועושים לו שיפור בגראפיקה מחרטטים עלילה והופס יש לנו משחק פי 1000 על שיפט.
המשחק עצמו 5.5\10
בברכה, Joni