|
|
(לכל אלה שאמרו לא)שמעו אנשים אתם פשוט מגעילים לי את הצורה ...ופה אני מבין מה שונה חינוך דתי מחינוך חילוני...אני אדם חילוני שחונכתי בחינות דתי של אהבת הארץ ,המולדת,הגנה על העם והתרבות שלך ,הגנה על האנשים והאהובים שלך !!
אתם באים לי מחינוך חילוני מגעיל שלפי מה שרואים הדבר היחיד שאתם מראים זה הרצון לקחת בלי לקבל ....לקצר את הגיוס?להעלות לחיילים את המשכורת ?והכי גרוע לא הייתם מתגיייסם או חלק היו הולכים להקה צבאיות מזה פה גנון?
אתם פטתיים ומגעילים ואני מקווה שבעזרת ה' לא תתקבלו לשום יחידה קרבית! כי הדבר היחיד שהיחידות האלה צריכות הם אנשים אם הרצון השאיפה והמוטיבציה לתת ולהגן גם בגופם על מה שחשוב להם ,והיה חשוב לאחרים לפניהם שנלחמו וחלק גם איבדו את החיים שלהם בשביל אותם הערכים השאיפות ואהבה כלפי נארץ!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-10-2009 בשעה 19:10.
אני חילוני - מסורתי שמגיע מחינוך חילוני (שלפי דעתי אני גם אקרא לו "נאצי" כי אפילו מזוזה אין לנו בכיתות..).
שמחכה לגיוס בקוצר רוח.
ברגע האמת כולם משתנים
יכול לבוא לך הציוני שבציוני שברגע שהכדורים ישרקו לו מעל הראש אתה תראה אותו מתחיל לבכות.
ויכול לבוא לך אחד שבכלל רצה להיות ג'ובניק שלא עיניין אותו הצבא בכלל שברגע שישרקו לו הכדורים מעל הראש אתה תראה אותו מחפה על חבריו לצוות ביריות לכיוון האוייב.
הכל משתנה במאית השניה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
תאמת שכר מינמום עומד על 21.9 שח בדוק.. ולדעתי שוב פעם צריך להפוך את הצבא לצבא קבע ולא גיוס כמה עכשיו אבל עם חובה של כל אזרח לשנה וחצי שירות ...
תכלס - לא.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בדיוק ככה אחי ..ואם קבעו שיש 3 שנים שירות חובה אז מן הסתם שהם צריכים אתכם למשך שלוש שנים ,תאמינו לי שאין להם אינטרס להשאיר אנשים כמה שיותר זמן בצבא ו"לבזבז" להם שנים מהחיים ככה שאם הם לקחו אתכם לשלוש שנים אז תדעו שזה המינימום ושהם מסתפקים רק בשלוש שנים בשבילכם
דבר נוסף כל אלא שחשים שהם לא יעשו צבא הם פתאום בשלוש שנים בלבד יעשו למולטי מיליונרים צאו מהסרט הדבר היחידי שאתם יכולים לעושת זה לעבוד מלצרות או משלוחים ולקרוע תתחת למשך שלוש שנים שבואו נדבר דוגרי אף אחד לא יחזיק מלצר למשך שלוש שנים מצטער עובדה קיימת....
או אופציה שניה שהיא ללמוד לתואר שבואו נודה בזה שרק להוציא אותו לוקח שלוש שנים שא לדבר על לבטא אותו בחוץ....