קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 23:05
  2. [דיון] בעד או נגד גיוס חובה לערביי ישראל
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 21:44
  3. [דיון] אם בטיסטה לא היה נפצע מה היה קורה?
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 12:19
  4. =-= חוק חדש חובה כולם להיכנס =-=
    על ידי TaMiR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 08:58
  5. חוק חדש !!! חובה כניסה לכולםםם !
    על ידי Paradise בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 12:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 63

[דיון] אם בארץ לא היה חוק גיוס חובה, הייתם מתגייסים בכל מקרה? - עמוד 2

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי ^^ DeJaVu צפיה בהודעה
    ברור שיקפוץ!
    משלמים לך כסף טוב בקבע, אתה בבית רק בשביל לישון, כל השאר אתה בבסיס, וגם יש לך פנסיה שלמה בגיל 55 נראלי!
    45*
    וכן ברור שיקפוץ..
    אני עובד במפעל (פריגת אם זה חשוב לכם)
    ועובד איתי אחד שהיה בקבע עד 45 מקבל פעם בחודש משכורת וגם פנסיה צבאית.
    עכשיו הוא בן 60 נראלי.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

2. קישורים ממומנים

(לכל אלה שאמרו לא)שמעו אנשים אתם פשוט מגעילים לי את הצורה ...ופה אני מבין מה שונה חינוך דתי מחינוך חילוני...אני אדם חילוני שחונכתי בחינות דתי של אהבת הארץ ,המולדת,הגנה על העם והתרבות שלך ,הגנה על האנשים והאהובים שלך !!
    אתם באים לי מחינוך חילוני מגעיל שלפי מה שרואים הדבר היחיד שאתם מראים זה הרצון לקחת בלי לקבל ....לקצר את הגיוס?להעלות לחיילים את המשכורת ?והכי גרוע לא הייתם מתגיייסם או חלק היו הולכים להקה צבאיות מזה פה גנון?
    אתם פטתיים ומגעילים ואני מקווה שבעזרת ה' לא תתקבלו לשום יחידה קרבית! כי הדבר היחיד שהיחידות האלה צריכות הם אנשים אם הרצון השאיפה והמוטיבציה לתת ולהגן גם בגופם על מה שחשוב להם ,והיה חשוב לאחרים לפניהם שנלחמו וחלק גם איבדו את החיים שלהם בשביל אותם הערכים השאיפות ואהבה כלפי נארץ!
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-10-2009 בשעה 19:10.

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    (לכל אלה שאמרו לא)שמעו אנשים אתם פשוט מגעילים לי את הצורה ...ופה אני מבין מה שונה חינוך דתי מחינוך חילוני...אני אדם חילוני שחונכתי בחינות דתי של אהבת הארץ ,המולדת,הגנה על העם והתרבות שלך ,הגנה על האנשים והאהובים שלך !!
    אתם באים לי מחינוך חילוני מגעיל שלפי מה שרואים הדבר היחיד שאתם מראים זה הרצון לקחת בלי לקבל ....לקצר את הגיוס?להעלות לחיילים את המשכורת ?והכי גרוע לא הייתם מתגיייסם או חלק היו הולכים להקה צבאיות מזה פה גנון?
    אתם פטתיים ומגעילים ואני מקווה שבעזרת ה' לא תתקבלו לשום יחידה קרבית! כי הדבר היחיד שהיחידות האלה צריכות הם אנשים אם הרצון השאיפה והמוטיבציה לתת ולהגן גם בגופם על מה שחשוב להם ,והיה חשוב לאחרים לפניהם שנלחמו וחלק גם איבדו את החיים שלהם בשביל אותם הערכים השאיפות ואהבה כלפי נארץ!
    כל מילה בסלע כל הכבוד אחי !

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

אני חילוני - מסורתי שמגיע מחינוך חילוני (שלפי דעתי אני גם אקרא לו "נאצי" כי אפילו מזוזה אין לנו בכיתות..).
    שמחכה לגיוס בקוצר רוח.
    ברגע האמת כולם משתנים
    יכול לבוא לך הציוני שבציוני שברגע שהכדורים ישרקו לו מעל הראש אתה תראה אותו מתחיל לבכות.
    ויכול לבוא לך אחד שבכלל רצה להיות ג'ובניק שלא עיניין אותו הצבא בכלל שברגע שישרקו לו הכדורים מעל הראש אתה תראה אותו מחפה על חבריו לצוות ביריות לכיוון האוייב.

הכל משתנה במאית השניה.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אני חילוני מבית ספר חילוני, ואחי אני רוצה להקדים את הגיוס ולחתום קבע כבר עכשיו!
    רק יש בעיה אחת, קרבי בשטח אני לא יכול להיות, כי יש לי בעיות בשטח (יקח לי שנה להסביר...) אבל טייס בחיל האוויר זה קרבי שאני יכול ורוצה להיות!

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

תאמת שכר מינמום עומד על 21.9 שח בדוק.. ולדעתי שוב פעם צריך להפוך את הצבא לצבא קבע ולא גיוס כמה עכשיו אבל עם חובה של כל אזרח לשנה וחצי שירות ...

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

ציטוט נכתב במקור על ידי naty1212 צפיה בהודעה
    תאמת שכר מינמום עומד על 21.9 שח בדוק.. ולדעתי שוב פעם צריך להפוך את הצבא לצבא קבע ולא גיוס כמה עכשיו אבל עם חובה של כל אזרח לשנה וחצי שירות ...
    שנה וחצי שירות ? זה כל תקופת האימון שלך...כמה זמן תשרת תכלס כמה חודשיים ? זה נראה לך אמיתי ?
    ותפסיקו כבר לחשוב על כסף כולה 3 שנים

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי ^^ DeJaVu צפיה בהודעה
    אני חילוני מבית ספר חילוני, ואחי אני רוצה להקדים את הגיוס ולחתום קבע כבר עכשיו!
    רק יש בעיה אחת, קרבי בשטח אני לא יכול להיות, כי יש לי בעיות בשטח (יקח לי שנה להסביר...) אבל טייס בחיל האוויר זה קרבי שאני יכול ורוצה להיות!
    אלרגיה לאבק?
    כי אם כן אתה לא יכול להגיע לטיס..
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 06-10-2009 בשעה 16:21.

מה אתה מבלבל את המוח ומטיף בנו ציונות בגרוש =\
    אם המדינה הייתה מחליטה באופן היפוטטי לגמרי שלא חובה להתגייס לצהל כנראה שהיא לא צריכה צבא סדיר בסד"כ כמו של היום והאיומים כנראה לא מצדיקים גיוס חובה .
    לכן לא היתי מתגייס לצבא.
    slickskter@gmail.com

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    אלרגיה לאבק?
    כי אם כן אתה לא יכול להגיע לטיס..
    זה משהו שקשור לבעיות פסיכולוגיות.
    יש לי בעיות פסיכולוגיות בשטח פתוח ובעיות פסיכולוגיות במקומות שקטים מאוד (נגיד בצוללת).

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

פוביה...

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

תכלס - לא.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    בטח מתגייס בלי למצמץ עכשיו אם אומרים לי לחזור אני חוזר..
    אם לא אני אז מי ישמור?
    השם ישמור...
    ולנושא ... אני הייתי מתגייס בכל מקרה

ציטוט נכתב במקור על ידי מכבי זה חיפה צפיה בהודעה
    שנה וחצי שירות ? זה כל תקופת האימון שלך...כמה זמן תשרת תכלס כמה חודשיים ? זה נראה לך אמיתי ?
    ותפסיקו כבר לחשוב על כסף כולה 3 שנים
    בדיוק ככה אחי ..ואם קבעו שיש 3 שנים שירות חובה אז מן הסתם שהם צריכים אתכם למשך שלוש שנים ,תאמינו לי שאין להם אינטרס להשאיר אנשים כמה שיותר זמן בצבא ו"לבזבז" להם שנים מהחיים ככה שאם הם לקחו אתכם לשלוש שנים אז תדעו שזה המינימום ושהם מסתפקים רק בשלוש שנים בשבילכם
    דבר נוסף כל אלא שחשים שהם לא יעשו צבא הם פתאום בשלוש שנים בלבד יעשו למולטי מיליונרים צאו מהסרט הדבר היחידי שאתם יכולים לעושת זה לעבוד מלצרות או משלוחים ולקרוע תתחת למשך שלוש שנים שבואו נדבר דוגרי אף אחד לא יחזיק מלצר למשך שלוש שנים מצטער עובדה קיימת....
    או אופציה שניה שהיא ללמוד לתואר שבואו נודה בזה שרק להוציא אותו לוקח שלוש שנים שא לדבר על לבטא אותו בחוץ....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,179 | הודעות: 8,198,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect