ליאור הנה התשובה לשאלה שלך http://www.haemet.net/articles/creat..._selection.htm
ליאור הנה התשובה לשאלה שלך http://www.haemet.net/articles/creat..._selection.htm
|
|
חרא תשובה, ומצטער שאני מתבטא כך.
רואה אתם אותו הדבר כל האתטסים נותנים לכם תשובה אתם ישר שוללים זה שילד בן 5 הביא לכם אז אתם לא חייבים להקשיב זאת כתבה מפורסמת שגם מדענים חקרו את זה וגילו שזה נכון אז דיי כבר להתווקח ותודעו שזה נכון(החלק הספציף הזה של נח)
יותר טוב "אחד הסבאים שלי היה קוף ואני יצאתי ממנו" ?
בבקשה
תפסיק אתה להתווכח כשאתה לא מבין שום דבר.
ננתח את דבריו ונבדוק עד כמה הם נכונים:
לפתיחה, עפ"י התנ"ך, סיפור תיבת נוח אירע לפני פחות מ-6000 שנה (פלוס מינוס בריאת העולם). כלומר, אחרי הבריאה.
1. "רק כמה מאות בעלי חיים! לאחר שבעלי החיים יצאו מן התיבה, הם השתנו מעט בהתאם לסביבה אליה נקלעו."
א. 6000 שנים לא מספיקות לשינויים האבולוציוניים להתרחש בכמות כזאת שרואים כיום בטבע.
ב. מדבריו עולה שתיבת נוח הייתה המוצא של כל החיות. האורגניזם היחידי שיכול לבנות אוניות שיגיעו מאסיה (איפה שמתואר המבול) לאמריקה/אוסטרליה/אנטרקטיקה הוא האדם. איך פילים/דובי קוטב או כל חיה אחרת עשתה את זה? (הוא מנסה לענות על זה בטענה הבאה)
2. ". התורה אף מלמדת אותנו שהתפלגות היבשות התרחשה לאחר המבול, בימי מגדל בבל, מה שיכול להסביר את תפוצת החיות בעולם, כפי שבעלי החיים הגיעו לתיבת נח, כך גם הלכו מין מין למקום המתאים לו בעת שהתפצלו היבשות."
א. התורה לא מלמדת על התפצלות היבשות. התורה לא מלמדת מדע.
ב. התפצלות היבשות אירעה לפני עשרות/מאות מיליוני שנים. הרבה לפני תיבת נוח.
אחלה תשובות יש לו. אני אפילו לא רוצה להתחיל להגיב על כל המאמר..
לא, זה לא יותר טוב. אבל כמובן זה לא ההסבר שאני תומך בו. זאת לא האבולוציה, אז תפסיק לנסות להסביר משהו שאתה לא מבין.
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 06-10-2009 בשעה 12:10.
קודם כל אולי באמת אני לא מבין לך תדע? אבל מי אתה שתגיד למישהו אם הוא מבין או לא? אתה מדען גדול? רב גדול? חח אני בטוח שבחיים לא למדעת על זה. אתה לומד על זה? בתיכון אוניברסיטה או משהו? לדעתי לא למרות שאולי אתה באמת לומד על זה
אבל גם אם אתה לומד על זה מי אמר שזה נכון? מה שאתה אומר
נערך לאחרונה על ידי benes124; 06-10-2009 בשעה 22:06.
המדע מתיימר לחקור את הטבע והוא עושה זאת ע"י הוכחות מהטבע. המדע מגבה את עצמו ע"י תצפיות והוכחות מתמטיות. אם אתה לא רוצה לקבל את זה, אין לי מה להגיד. בכל מקרה, התורה לא מתיימרת לכתוב דברים על הטבע או לחקור אותו. ממנה לא ניתן להסיק על שום דבר שקשור לטבע.
בקשר לאבולוציה, האדם כיום חי באזורים שהוא מסוגל לחיות בהם. בין אם הוא הסתגל אליהם ובין אם הוא סיגל לעצמו את התנאים המתאימים. עפ"י עקרונות האבולוציה, אין סיבה מיוחדת לשינויים מסיביים כשהאורגניזם חי בתנאים נוחים.
אוו הנה התשובה שרציתי
אז אם אנחנו חיים בסביה נוחה וולא נשתנה בגלל זה אז למה הקופים של לפני מליוני שנים השתנו לבני אדם?
דווקא פעם לא היה כמו היום, היום יש בלגן זיהום,מלחמות והרשימה ארוכה
תכנית זה רק הרס ל"קופים" השינוי הזה
כפי שאתה בטח יודע פעם הייתה צמחיה גדולה ועשירה וטבע שמתאים בדיוק לקופים וחיות אחרות אז למה להם להשתנות? אחלה מקום היה להם בלי מלחמות גזים בלי כמיכלים שהורסים את העולם אז למה להשתנות?
האדם שייך לסדרת הפרימטים(קופאים). אותה סדרה של הקופים - כך הוא מוגדר במדע. אחת הסיבות לכך היא שלא נכון להגיד שהתפתחנו מהקוף, אלא שלנו ולקופים יש אב קדמון משותף.
מה גרם להתפתחות האדם? זאת שרשרת ארוכה מאוד של תהליכים. לדוגמה: גילוי האש. היו שינויים במבנה הפה כדי שיהיה יותר קל לאכול בשר מבושל. עוד דוגמה: השפעת האקלים על צבע העור.
התשובה שלך די טיפשית בגלל שהזנים החדשים שגילו סתם לדוגמא צפרדע עם שיניים או כל הדברים האלה
מבטאים שינויים הרבה יותר גדולים ממיקרואבולוציה..דווקא יותר לכיוון המאקרו...מה גם שאם הכותב התפשר על סוג של אבולוציה אני דווקא די שמח..יקח לו קצת זמן ואולי הוא גם ילמד לתפוס את הרעיון שמאקרואבולוציה קיימת גם היא
ומוטציות חיובות זה תופעות שלוקחות הרבה הרבה זמן..
והן מוכחות..פעם הבאתי כאן מחקר על חיידקים וחרקים שפיתחו עשרות אלפי דורות (הם מתרבים מהר ולכן הדורות רצים בקצב רצחני בהשוואה לבע"ח גדולים יותר שלוקח להם מיליוני שנים)
והודות לקצביות בהתרבות מצאו אצלם פעם ב גם מוטציה חיובית שהביאה לשינוי יחסית משמעותי בשביל חיידק או חרק
עכשיו...בקשר לנוח..
היו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מ -200 100 זנים של בע"ח שאם אני יכנס לראש של הכותב היוו הגרעין של ה"זנים המיקרואבולוציונים"..
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 08-10-2009 בשעה 16:40.