|
|
כן!
זה ככה במשפחה שלי, כל הדודים במשפחה אח שלי הגדול כולם קרבי סיימו בדרגה גבוהה.
כל מי שאומר לא פשוט מגעילללללל אותי מגעילל אני לא מדבר על כאלה שיש להם בעיות בריאותיות אני מדבר על כאלה שיכולים להתגייס אבל עצלנים מדיי או כאלה שחושבים רק על עצמם.
השאלה שחוזרת על עצמה כמו תמיד, אם אתם לא תתגייסו ועוד מלא אנשים לא יתגייסו מי יגן על המדינה?
צריך פשוט להשמידדדדדד אנשים כמוכם!
נערך לאחרונה על ידי clicker; 07-10-2009 בשעה 20:03.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
גם אם ישלמו לי 5K לחודש, לא.
DimA
אני הייתי מתגייס ללא שום ספק.
(אין לי כוח לחפור למה..)
וואלה מה אתה מדבר דברים מטומטמיםםםםםםםםםםםםםםםםם למה שמישהו אחר יתגייס לקרבי ויגן עליך ואתה לא תעשה את זה למה בוא תתן לי סיבה אחת מה אתה שונה מאחד שכן משרת בקרבי מההה?!!?
הוא זה בסדר שיתן 3 שנים מהחיים שלו ואתה לא?!
עכשיו בוא תגיד לי שאף אחד לא יתגייס אני רוצה לראות אותך אומר את זה.
כל כך הרבה שטויות דברים מטומטמים שאנשים אומרים שלא עוצרים רגע וחושבים מה היה קורה אם אף אחד לא היה מתגייס.
כמה צעירים מסריחים
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תלוי בתנאים... אם זאת הייתה משכורת קבע אז אולי. זה גונב את השנים הכי יפות החרא הזה
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
נו ו..? אני בשיריון כרגע ואני לא מבואס על זה.. זה לא אומר שאם הגיוס לא היה חובה הייתי מגיע לאיפה שאני עכשיו. לא יודע אם אתה בצבא או לא אני מניח שלא אבל שורה תחתונה זה חרא.. זה הרבה עבודה, זה הרבה טחינה, זה הרבה זין במשכורת של שום דבר. אם הייתי יכול לבחור אז מילא לבזבז את השנים הכי יפות של החיים שלי לפחות היה יוצ לי מזה משהו כמו משכורת של 5000-6000 בחודש אז ראולי הייתי מסכים לתרום מעבר לזה בתנארים של צבא סדיר. זין הייתי מתנדב. ואני קרבי ומה שאתה לא ורצה
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.